Beje, syu, juk tu pati siūlei sukelti visų vaikų nuotraukas į fotki, tai kodėl dabar jau toks variantas blogai? Be to, tas prašymas atsiųsti nuotraukas dar nieko galutinai nereiškia, blogiau juk nuo to nebus, tegu sunčia tas nuotraukas, bet gal galiausiai jos padės lengviau viską nuspręsti jau PAGALIAU visam susirinkusiam komitetui. Kaip ir kalbėjom, jog 4 žmonių užtenka, na tai susidarė tie keturi žmonės, bet du iš jų dingo visai dienai, o diena jau yra daug. Kas čia jau tokio tragiško, kad mes su gretusiu apkalbėjom visą situaciją ir bent kažką pajudinom? Kas blogo atsitiks, kad mamos susiųst tas nuotraukas? Nes juk kažkaip vis tiek reikės vaikus vertint. Ar iš anksto gyvai matytus, ar iš nuotraukų, ar iš forumo ar galiausiai tuos, kurių neišeis iš anksto, meeto metu gyvai.
Ar dabar mes viską radikaliai keičiam ir apdovanojam kelis vaikučius, nes taip nori kelios mamos, o ne dauguma? Nes kelios mamos labai nenori pritempto apdovanojimo? Come on, merginos. Prieš kritikuojant labai gerai pagalvokit, ar tikrai verta. Nes kuo daugiau bus tokios agresyvios kritikos tiems, kurie apskritiai bando kažką daryti, tuo neskanesnis darysis pats meetas.
Mamkos, nesipykstam
Aš pritariu, kad iki meeto reikia kuo daugiau pasidaryti, kad tą dieną jau nereikėtų vertinti ir rašyti. Tos nuotraukos irgi nepakenks, bus tik daugiau informacijos
Labai nepykit, aš pirmadienį įsiliesiu į diplomus, apdovanojimus, pramogas
Šiandien mamos jubiliejus, ryt kelionė namo, būsiu namie, tai tada ir galvosis geriau, ir pašalinių trugdžių nebus

Aš pritariu, kad iki meeto reikia kuo daugiau pasidaryti, kad tą dieną jau nereikėtų vertinti ir rašyti. Tos nuotraukos irgi nepakenks, bus tik daugiau informacijos

palaukit, as juk nepasakiau nei zodzio, kad siusti nuotraukas blogai ar kazka. as issakiau nuomone tik del to, kad jus ant karstuju dviese susibegot, KAZKA nusprendet puse komiteto ismetusios is diskusijos, ir supykot kai viena is ju pasake savo nuomone
tai susirinkit visos keturios skype, padiskutuokit ir tada darykit pareiskimus. o ne taip kad "komitete esam keturios, bet mes dviese nusprendem, tai siuskit nuotraukas" nei kas, nei kodel, nei kaip... aisku kad kyla pasipiktinimas. mamos turi ir vyrus, ir po du vaikus ir yra penktadienis, grazus oras. kodel jos turi visa diena sedet prie kompo? jei jau TAIP SKUBU tai skambinkit, rasykit sms ar kazka. bet negalima taip per valanda dviems susibegt ir po to apkaltint kad kitos dingo VISAI DIENAI ir del to neturi teises dabar kazka pasakyt
as neturiu nieko pries nuotrauku siuntima. ir LABAI pritariu gretusiu, kad reikia viska ruosti is anksto, paskaiciuoti, pagalvoti. bet tai nereiskia kad reikia TAIP karsciuotis
nu pasikalbekit visos keturios jei jau keturios komitete esat o tada skelbkit viesai ka kitoms daryti ir kodel....

as neturiu nieko pries nuotrauku siuntima. ir LABAI pritariu gretusiu, kad reikia viska ruosti is anksto, paskaiciuoti, pagalvoti. bet tai nereiskia kad reikia TAIP karsciuotis

Visiškai neskaitai, ką rašom... Mes nieko nenusprendėm, nieko net nepradėjom nieko daryti, tik, kad negaištumėm laiko, paprašėm siųsti nuotraukas. Juk ir savo poste aštiesiog paprašiau, kad mamytės atsiųstų nuotraukas. Visa tai ir gretusiu bandė paaiškint. Susitiksim pirmadienį su daivytiaa ir A14 skaipe ir tada galutinai nuspręsim kaip ką darom. Ir, manau, kad nekiltų vėl tokių vėjų, geriausia būtų nebeskelbti čia, ką darysim, o kam labai smalsu, prašom į komitetą. Kitaip tikrai niekada nebus galo ir vienos nuomonės, jei ją reikš visi.
vsio, is tolimesniu diskusiju apie nominacijas ir zaidimus as pasitraukiu.
xxx
MAISTAS. kas jungiasi i maisto org komiteta?
1. syu
2. Sutema?? (tu sakei saslus darysi, bet ar jungies i bendresni organizavima?)
3.
4.
5.
xxx
1. syu
3.
4.
5.
QUOTE(syu @ 2011 04 30, 11:56)
tada skelbkit viesai ka kitoms daryti ir kodel....
Justesea pasake "Siuskit nuotraukas - reikes apdovanojimams". Kam cia tokios diskusijos? Gi niekas nebuvo nuspresta, padarytas pirmas mazulytis zingsnelis, siekiant sukaupti informacija... Juokinga darosi. Kokio paaiskinimo kuriai reikia? Beje, gi joks "komitetas" nesukurtas - mes tik pasitarem kaip gali buti dirbama tuo klausimu. NIEKO nesvarstem, tik ar imanoma is anksto is turimos info ka sukurti.
As traukiuosi - turiu smagiu uzsiemimu, Migles liulys iki keliu... Ir beje, Syu, jei jau pasakei kad neprisidedi prie likusiu darbu, kodel diktuoji salygas kas ka kaip ir kada turi daryti?... Rupinaisi sodyba - padarei didziuli darba. Mes gi sutarties diletantiskai neaptarinejom - pasitikim zmogaus, kuris uzsiima darbu, kompetencija... Niu ir cia - A14, Justesea, Daivytiaa tegul dirba, tariasi, o dalyviai tik vykdo ju prasymus, reikia siusti nuotraukas - siuncia. Nebent jos ruosiasi popieriaus, spalvu, sriftu, nominaciju, kainu, laiko, kiekio ir t.t. klausimus vel is naujo apdiskutuoti temoje - ko as nepatariu

Peace

QUOTE(Justesea @ 2011 04 29, 18:09)
Tai va, puse diplomų komiteto (aš ir gretusiu) pasitarėm ir nusprendėm bandyti iš anksto iš nuotraukų ir turimos info įvertinti rugsėjinukus, todėl reikia, ....
pati paskaityk ka rasai

Oi mamytės mamytės... prieš kaltinant kitus karščiavimusi reikia pagalvoti, ar patys to pirma to nedarom
Aš visiškai nesu linkus pyktis, visada viską gyvenime stengiuosi daryti taikiai, bet kartais labai sunku nereaguoti į provokacijas.
Ir čia buvo mano paskutinis postas ne į temą, nes nors ir aš kartais turiu ambicijų, bet jei jau įsitraukiau į šitą jau nelabai maloniu tapusį reikalą, tai ir nebesitrauksiu, nes kas iš to. Tarkim, šiaip ne taip pasiskirstėm, o dabar kiekviena darom savo darbą ir nekritikuojam kitų. Peace and love
Papildyta:
Aha, paskaičiau
Na ir vėl ne tuos žodžius parinkau, nu nesiseka man su minčių formulavimu
Atsiprašau už dezinformaciją
Nu juokas juokais, bet rimtai, jei pasisakė keturios mamytės, kurios bus diplomų komitete, nu tai ir viskas. Neliks nei viena iš jų neišklausyta, tai savaime suprantama, o pasitarėm mes su gretusiu, nes tik mes tą dieną tarėmės, kitų nebuvo. Bet tai nereiškia, kad nebus kitos išklausytos, juk tai SAVAIME SUPRANTMA. Tai kam kabinėtis prie žodžių, juk tai absoliučiai beprasmiška...
Papildyta:
Ir jei jau taip visiškai kabinėtis prie žodžių, tai aš įvardinau, jog tai puse komiteto (vadinasi, neatmečiau kitų nuomonės) ir parašiau ne darysim, o bandysim daryti.
Nu va apgyniau savo vienintelę fraze, kuri galėjo būti panaudota prieš mane
Papildyta:
Ir gaila, kad gretusiu pasitraukė, ji turėjo tikrai nerealių idėjų, bet aš ją suprantu. Jei pati tik pabandyčiau prisidėti ir sulaukčiau tokios reakcijos irgi iškart neščiau kudašių

Ir čia buvo mano paskutinis postas ne į temą, nes nors ir aš kartais turiu ambicijų, bet jei jau įsitraukiau į šitą jau nelabai maloniu tapusį reikalą, tai ir nebesitrauksiu, nes kas iš to. Tarkim, šiaip ne taip pasiskirstėm, o dabar kiekviena darom savo darbą ir nekritikuojam kitų. Peace and love

Papildyta:
QUOTE(syu @ 2011 04 30, 13:07)
Aha, paskaičiau

Papildyta:
Ir jei jau taip visiškai kabinėtis prie žodžių, tai aš įvardinau, jog tai puse komiteto (vadinasi, neatmečiau kitų nuomonės) ir parašiau ne darysim, o bandysim daryti.
Nu va apgyniau savo vienintelę fraze, kuri galėjo būti panaudota prieš mane

Papildyta:
Ir gaila, kad gretusiu pasitraukė, ji turėjo tikrai nerealių idėjų, bet aš ją suprantu. Jei pati tik pabandyčiau prisidėti ir sulaukčiau tokios reakcijos irgi iškart neščiau kudašių

tai viskas nuo zodiu formulavimo ir prasideda
tiesiog tu TAIP issireiskei, po to A14 ir kelios mamos pasisake, buvo del tu pasisakymu pasipiktinta ir gavosi kas gavosi...
suprantu, kad norisi, jog viskas butu grazu ir organizuota. man irgi to norisi
tai tiesiog ir organizuokimes gaziai
rimtai, as toliau prie jusu reikalu nesikisu, nes man meet'as gali buti ir be diplomu ir be pramogu. bet va be maisto - nelabai
reiktu bendroj temoj primint, apie sios temos egzstavima...
justesea, ar galiu tau darbeli uzkrauti?
jei nesunku, surankiok info kas prie kokiu darbu ir komitetu norejo prisideti, kad butu aiskumas. nes kol nepaskirti konkretus atsakingi zmones uz konkrecius darbus, tol darbai nepajudes is vietos
padaryciau ta pati, bet mano mazge su 38,4 katik uzmigo tai as begu pietu jai gaminti...

suprantu, kad norisi, jog viskas butu grazu ir organizuota. man irgi to norisi

rimtai, as toliau prie jusu reikalu nesikisu, nes man meet'as gali buti ir be diplomu ir be pramogu. bet va be maisto - nelabai

reiktu bendroj temoj primint, apie sios temos egzstavima...
justesea, ar galiu tau darbeli uzkrauti?

O šiaip aš manau du dalykus:
- neteisinga yra kritikuoti tuos, kurie apskritai kažką daro, kai kiti tik kalba ir kalba jau seniai;
- kaip šauksi, taip atsilieps (šitą ir sau taikau).
Na bet kaip išėjo taip išėjo, geriau pamirštam ir nebesipykstam
Syu, paieškosiu (kai mano vaikas nustos triznioti kas pusvalandį ir zysti nes dantukus skauda
), bet pas mus labai populiaru apsiimti darbą ir dingti iš eterio... Tiesa pasakius šito net labiau nesuprantu už aršią kritika, nes kritika bent apskritai kažkoks veiksmas yra 
Papildyta:
Ne į temą - kartais galvoju, nesąmonė tas forumas, daug nepažįstamu žmonių, o kokios batalijos vyksta. O paskui susimąsčiau - gerai tas forumas, nes daug ko išmoko. Kad ir diplomatiškumo - dabar jau žinau, kaip būtų reikėję šįryt reaguoti, kad būtų bent kiek mažiau pykčių
Ačiū jums, mamos, už pamokas
Ir aš nuoširdžiai, be jokios ironijos
- neteisinga yra kritikuoti tuos, kurie apskritai kažką daro, kai kiti tik kalba ir kalba jau seniai;
- kaip šauksi, taip atsilieps (šitą ir sau taikau).
Na bet kaip išėjo taip išėjo, geriau pamirštam ir nebesipykstam

Syu, paieškosiu (kai mano vaikas nustos triznioti kas pusvalandį ir zysti nes dantukus skauda

Papildyta:
Ne į temą - kartais galvoju, nesąmonė tas forumas, daug nepažįstamu žmonių, o kokios batalijos vyksta. O paskui susimąsčiau - gerai tas forumas, nes daug ko išmoko. Kad ir diplomatiškumo - dabar jau žinau, kaip būtų reikėję šįryt reaguoti, kad būtų bent kiek mažiau pykčių

QUOTE(syu @ 2011 04 30, 13:03)
vsio, is tolimesniu diskusiju apie nominacijas ir zaidimus as pasitraukiu.
xxx
1. syu
3.
4.
5.
xxx
1. syu
3.
4.
5.
Taip, jungiuos

Į šiandienines diskusijas nesivelsiu, nes noriu gyvent draugiškai ir turėt smagų laiką per meetą

QUOTE(Sutema @ 2011 04 30, 14:06)
Į šiandienines diskusijas nesivelsiu, nes noriu gyevent draugiškai ir turėt smagų laiką per meetą 

Aš irgi noriu gyvent draugiškai, baisiai nemalonu kai tokie dalykai vyksta... Vis galvoju, kodėl čia taip nutiko, nes iš esmės nėra blogų ar neteisingų žmonių. Tiesiog būna jautresni, su stipriom ambicijom ir susikerta tada tokių žmonių laukai, bet tai nieko blogo, tiesiog toks gyvenimas

Dar prisiminiau, kaip su keliom iš savo geriausių draugių susipažinau