QUOTE(Sutema @ 2011 04 30, 05:08)
Man A14 nuomonė labai priimtina ir norėčiau, kad būtų taip kaip ji siūlo
AMEN

Teisybe, nera ko kistis kai jau kazkas nuspresta
Papildyta:
QUOTE(syu @ 2011 04 30, 09:00)
as pati tai jau nieko nebesuprantu

gretusiu su justesea, jus galit gal normaliai pasakyt ka jus nusprendet daryt. dabar gaunasi tokai nesamone, kad du zmones nepalauke kitu, susedo, per valanda kazka nusprende ir dabar pyksta kai norintys prisideti (darbais o ne tik zodziais) bando kazka pasakyti.
nes dabar net nera iki galo suformuoti org komitetai o jus jau kazka nusprendet ir DAROT. nu nepykit, bet mano nuomone taip nedaroma....
cia as nenoriu jusu kritikuoti ir atkalbineti nuo prisiimtu darbu, bet sakau gal palaukit kol pilnai susiformuos komitetai ir tada VISOS KARTU spreskit kas ir kaip...
Niekas nieko nenusprende... Kieno ideja buvo apie charakteringu nuotrauku siuntima?

Kadangi as pasisiuliau padeti su technine puse (kad diplomai nebutu daromi paint'e), uzklausiau Justesea apie vieno diplomo savikaina. Nes yra du variantai - pirkti dekoratyvu popieriu (1,6 Lt), daryti maketa, spausdinti; pirkti paprasta balta tik tvirtesni popieriu (? Lt), daryti maketa, spausdinti. Tokiu atveju - du skirtingi maketai. Norejau pasibandyti variantus, pazaisti su spalvomis ir t.t. Kad kai tas komitetas jau bus - butu ka parodyti ir pasitarti. Tada uzklausiau - kokias nominacijas darom? Nes galima ir diplomus vaikiukams siek tiek pritaikyti prie apdovanojimo (valgytojui, repliotojui, dainininkui ir t.t.). Cia ir kilo mintis - kaip juos visus ivertinti ir apdovanoti. Mano galva minciu ir ideju pilna, as tik uz isankstini visko paruosima (pazistam mes tuos vaikucius tikrai - kas gyvai koki akcenta uzkabino, kas is nuotrauku, kas is pasakojimu forume). Esu organizavus ne viena rengini. Puikiai zinau, kad tos, kurios bus atsakingos uz maista, delios i bliudus misraines, o neatsakingos uz nieka dziaugsis diena pievoje (nesakykit, kad dirbsit visos - taip tikrai nebus!!!, nes jei dar vaikiukai du - abieju nepaliksit, kol sumustinius susitepsit). Lygiai taip pat manau kad sventes metu tik keli vaikiukai parodys kazka ka verta apdovanoti (o ne pritempti). Jie beveik visi jau sedi, plaukai ju jau uzauge, akys jau melynos ir dideles, visi jie jau sekmingai garsiai rekia, o birzelio vidury dar ne vienas neres auksines frazes ar silciausio bucinio.... Lygiai tas pats su mamytemis - juk tikrai viena kita puikiai pazistame... Be to, jei jau daryt - tai ne tep lep, o graziai. Parinkus grazu srifta ir spalvas, o sventeje nebus taip,kad ne vienos rastas nebus grazus, diplomus uzrasysit paprastu melynu tusinuku? Smulkmenos, bet jas apgalvoti reikia (suy, man atrodo, tai jau minejo....)
Todel mano pasiulymas toks - max darbo pasidaryti iki atvaziavimo i svente. Antra, paskaiciuoti islaidas... Nes diplomai, korteles, dekliukai kortelems, suvenyrai ir t.t. sues nemaza sumele...