Įkraunama...
Įkraunama...

2010 rugsėjinukų didysis susitikimas 2011

As deduosi prie "bendru atributu ir nemaisto reikmenu" - vienkartiniai indai, serveteles, korteles su vardais. Jei pavyks kita savaite pavaziuosiu iki Naujos Vilnios paziureti tu kepuraiciu wink.gif

Kiek pamenu dar Ti_Na apie korteles buvo kalbejusi? Ti_Na - prie ko jungiesi - zaidimu ar bendru atributu? rolleyes.gif

QUOTE(Justesea @ 2011 04 29, 18:20)
O dėl to, kaip ir kokiais būdais vertinsim nebeverta diskutuoti, nes vienos nuomonės nebus. Imsim ir padarysim, nes biški atsibodo jau tas tampymasis pirmyn atgal ax.gif Svarbiausia, kad galutiniam rezultate nebūtų liūdinčių smile.gif

Saunuoles, kad apsiemet toki darba 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rūtta: 29 balandžio 2011 - 18:47
QUOTE(Vasska @ 2011 04 28, 10:53)
Pasiūlymas dėl diplomų vyresnėliams - padarykite visiems su nominacija "Vyresniajam rugsėjinuko broliui/sesei". Ir nereikia kiekvienam atskirai įteikinėti, tiesiog visus sušaukti vyresnėlius, pagirti ir padalinti. Ir visi gaus, ir bus laimingi  mirksiukas.gif

Pritariu tokiai minciai smile.gif

Geda prisipazinti, bet nelabai ka sugebu (ne organizatore, ne kulinare, maketuoti nemoku...) blush2.gif
As galeciau nebent nupirkti kazka konkretaus is maisto (ka organizacinis komitetas lieps nupirkti, ta ir nupirksiu) arba pagaminti kokios nors misraines...
Atsakyti
QUOTE(Sutema @ 2011 04 29, 19:08)
Aš maniau, kad šitas dalykas jau buvo aptartas  g.gif  Kad geriausia skirti nominacijas pagal bendraujančias mamytes ir kurios pažįsta vaikiukus, o ne iš nuotraukų...  g.gif 

Ir aš vis tik esu už A14 ir kad jai būtų nominacijų klausimas skirtas  unsure.gif  Ji galėtų pasiimti pagalbos  unsure.gif

Labai pritariu 4u.gif Atsiųs vieną nuotrauką - vienos akimirkos kadras. Tarkim visas išsišokoladavęs. Miss murzius... Nu bet juk turim pilna nuotraukų ir fotki ir dalį čia SM'e sudeda ir gyvai kiek daug matom unsure.gif Manau paskubėta su tuo prašymu fotkę siųsti ax.gif Nu aš čia kaip visada prieš bangas lotuliukas.gif

QUOTE(Justesea @ 2011 04 29, 19:20)
A14 labai laukiama skype su idėjom 4u.gif O veikti reikia greitai, nes laiko liko visai mažai.

A14 bais užsiėmusi buvo šiandien mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(A14 @ 2011 04 29, 22:46)
Labai pritariu 4u.gif Atsiųs vieną nuotrauką - vienos akimirkos kadras. Tarkim visas išsišokoladavęs. Miss murzius... Nu bet juk turim pilna nuotraukų ir fotki ir dalį čia SM'e sudeda ir gyvai kiek daug matom unsure.gif Manau paskubėta su tuo prašymu fotkę siųsti ax.gif Nu aš čia kaip visada prieš bangas lotuliukas.gif

Trukt uz vadziu - ir vel is pradziu....
Ideja buvo mobilizuoti visa turima informacija - mamu pasisakymus temoje, nuotraukas temoje ir fotki, pazintis su vaikuciais gyvai, visas aptartas ir nutyletas istorijas ir atsitikimus ir charakteringas i pasta atsiustas nuotraukas - ir pateikti rezultata. Beje, jei jau priimtas (?) sprendimas rinktis viena varianta - arba daryti, arba tyleti - taigi nebutina aiskintis kam tos nuotraukos bus naudojamos lotuliukas.gif
Diskusijose buvo aptarta, kad vertinant tik is i pasta susiustu nuotrauku, gali buti 5 graziausios sypsenos, 3 didziausiu akiu savininkai ir 4 geriausi sedetojai - todel ir bandoma susirinkti max informacijos. Nes as, tarkim, net prie geriausiu noru neapsiimciau stebeti 20 vaiku, sesti su dar keliom mamom, aptarineti tu vaiku, pildyti apdovanojimu lapu... As sedeciau pievoj su maze ir laukciau kol nepatyrusios masiniu ( lotuliukas.gif ) renginiu organizavimo aukos savo vasaros meeto su seima ir seimom laika... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O man is viso nera ko kistis. Kaip matau, abiejose temose kalbama del kalbejimo... A14, ne tau asmeniskai taikau, retoriskai su savimi snekuosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretusiu: 29 balandžio 2011 - 22:54
QUOTE(gretusiu @ 2011 04 29, 23:50)
A14, ne tau asmeniskai taikau, retoriskai su savimi snekuosi smile.gif

Labai tikiuosi, nes aš ne šiaip kritikuoju, o bandau siūlyti ir kitus variantus blush2.gif Bet nebūtinai mano nuomonė turi sutapti su visų nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
Man A14 nuomonė labai priimtina ir norėčiau, kad būtų taip kaip ji siūlo ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Is tiesu as neisivaizduoju kaip galima 30 vaiku ivertinti per susitikima... Vienas bus geros nuotaikos, o kitas prastos. Tai irgi nereiks, kad jie visada tokie schmoll.gif Tad ir vertinimas pagal nuotraukas vieno savybes atspindes, o kito gal maziau.
Bet kokiu atveju jei jau mamytes pacios pasisiule (ACIU joms 4u.gif ) tegu daro savo darba. Komentuoti galima visada daug, bet ar pacios galime apsiimti ir padaryti geriau g.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
mielai jungsiuos i bet kuri org.komiteta, bet duokit dar laisva savaitele - organizuoju krikstynas ir joms dabar atsidavus visa siela ir kunu esu smile.gif
kai tik tapsiu 2guba mama - iskart jungiuos.

prasinesiu - kur truks zmoniu, ten galesiu MIELAI padeti wink.gif

ps. savo nuomones niekur nekisu, nes esu nauja tarpe jusu ir nenoriu griaut to,kas jau suderinta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rajnele @ 2011 04 30, 08:27)
ps. savo nuomones niekur nekisu, nes esu nauja tarpe jusu ir nenoriu griaut to,kas jau suderinta wink.gif

Kadangi aš sena mūsų tarpe tai vis prieš bangas pavarau doh.gif

Org komitetai kaip suprantu yra keli?

Vienas nominacijoms, antras pramogoms???
Atsakyti
QUOTE(A14 @ 2011 04 30, 09:35)
Kadangi aš sena mūsų tarpe tai vis prieš bangas pavarau doh.gif

Org komitetai kaip suprantu yra keli?

Vienas nominacijoms, antras pramogoms???

as pati tai jau nieko nebesuprantu doh.gif gretusiu su justesea, jus galit gal normaliai pasakyt ka jus nusprendet daryt. dabar gaunasi tokai nesamone, kad du zmones nepalauke kitu, susedo, per valanda kazka nusprende ir dabar pyksta kai norintys prisideti (darbais o ne tik zodziais) bando kazka pasakyti. unsure.gif
nes dabar net nera iki galo suformuoti org komitetai o jus jau kazka nusprendet ir DAROT. nu nepykit, bet mano nuomone taip nedaroma....
cia as nenoriu jusu kritikuoti ir atkalbineti nuo prisiimtu darbu, bet sakau gal palaukit kol pilnai susiformuos komitetai ir tada VISOS KARTU spreskit kas ir kaip... 4u.gif

as manau, kad turetu buti daroma taip:
1. suformuojami aiskus org komitetai (t.y. pilnai suformuojama ju sudetis ir visi jos nariai apie tai zino!!!!)
2. paskiriamos aiskios uzduotys kiekvienam org komitetui (pvz.: diplomu komitetas: sugalvoja nominacijas, superka popierius, padaro diplomus ir t.t.; pramogu komitetas (jeigu mes juos atskiriam????) - sugalvoja zaidimus, pasirupina prizais bei reikiamais atributais) nu ir t.t.
3. kiekvienas org komitetas imasi darbo savo grupelese.
4. org komitetai atsiskaito finansiskai su musu finansininke Rutta
5. visi dziaugiames linksmu meet'u smile.gif

o kad nebutu i mane metoma supuvusiais pomidorais kad as tik sneku ir nieko nedarau tai as rasausi i maisto org komiteta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syu: 30 balandžio 2011 - 09:02
QUOTE(Sutema @ 2011 04 30, 05:08)
Man A14 nuomonė labai priimtina ir norėčiau, kad būtų taip kaip ji siūlo  ax.gif  4u.gif

AMEN 4u.gif lotuliukas.gif Teisybe, nera ko kistis kai jau kazkas nuspresta smile.gif

Papildyta:
QUOTE(syu @ 2011 04 30, 09:00)
as pati tai jau nieko nebesuprantu  doh.gif gretusiu su justesea, jus galit gal normaliai pasakyt ka jus nusprendet daryt. dabar gaunasi tokai nesamone, kad du zmones nepalauke kitu, susedo, per valanda kazka nusprende ir dabar pyksta kai norintys prisideti (darbais o ne tik zodziais) bando kazka pasakyti.  unsure.gif
nes dabar net nera iki galo suformuoti org komitetai o jus jau kazka nusprendet ir DAROT. nu nepykit, bet mano nuomone taip nedaroma....
cia as nenoriu jusu kritikuoti ir atkalbineti nuo prisiimtu darbu, bet sakau gal palaukit kol pilnai susiformuos komitetai ir tada VISOS KARTU spreskit kas ir kaip... 4u.gif

Niekas nieko nenusprende... Kieno ideja buvo apie charakteringu nuotrauku siuntima? g.gif Kadangi as pasisiuliau padeti su technine puse (kad diplomai nebutu daromi paint'e), uzklausiau Justesea apie vieno diplomo savikaina. Nes yra du variantai - pirkti dekoratyvu popieriu (1,6 Lt), daryti maketa, spausdinti; pirkti paprasta balta tik tvirtesni popieriu (? Lt), daryti maketa, spausdinti. Tokiu atveju - du skirtingi maketai. Norejau pasibandyti variantus, pazaisti su spalvomis ir t.t. Kad kai tas komitetas jau bus - butu ka parodyti ir pasitarti. Tada uzklausiau - kokias nominacijas darom? Nes galima ir diplomus vaikiukams siek tiek pritaikyti prie apdovanojimo (valgytojui, repliotojui, dainininkui ir t.t.). Cia ir kilo mintis - kaip juos visus ivertinti ir apdovanoti. Mano galva minciu ir ideju pilna, as tik uz isankstini visko paruosima (pazistam mes tuos vaikucius tikrai - kas gyvai koki akcenta uzkabino, kas is nuotrauku, kas is pasakojimu forume). Esu organizavus ne viena rengini. Puikiai zinau, kad tos, kurios bus atsakingos uz maista, delios i bliudus misraines, o neatsakingos uz nieka dziaugsis diena pievoje (nesakykit, kad dirbsit visos - taip tikrai nebus!!!, nes jei dar vaikiukai du - abieju nepaliksit, kol sumustinius susitepsit). Lygiai taip pat manau kad sventes metu tik keli vaikiukai parodys kazka ka verta apdovanoti (o ne pritempti). Jie beveik visi jau sedi, plaukai ju jau uzauge, akys jau melynos ir dideles, visi jie jau sekmingai garsiai rekia, o birzelio vidury dar ne vienas neres auksines frazes ar silciausio bucinio.... Lygiai tas pats su mamytemis - juk tikrai viena kita puikiai pazistame... Be to, jei jau daryt - tai ne tep lep, o graziai. Parinkus grazu srifta ir spalvas, o sventeje nebus taip,kad ne vienos rastas nebus grazus, diplomus uzrasysit paprastu melynu tusinuku? Smulkmenos, bet jas apgalvoti reikia (suy, man atrodo, tai jau minejo....)
Todel mano pasiulymas toks - max darbo pasidaryti iki atvaziavimo i svente. Antra, paskaiciuoti islaidas... Nes diplomai, korteles, dekliukai kortelems, suvenyrai ir t.t. sues nemaza sumele...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretusiu: 30 balandžio 2011 - 09:14
Nu žinot merginos... nebegražu jau taip. Daug šnekam, nieko nedarom, o kai kažkas jau daro, šnekam dar daugiau. Antrą kartą bandau tuos diplomus kažkaip pradėti daryti ir vėl blogai. Tai jei jūs taip viską žinot ką daryti, tai kodėl tada pasisakot ir dingstat iš eterio? Laikas bėga, kol mes padarytumėm viską pagal syu sąrašą su mūsų tempais, jau ir birželis ateitų... Beje, o tai ką A14 siūlo? Sorry, kažkaip neužfiksavau kažkokios konkrečios idėjos. Tai kam jūs pritariat? Vertinti kelis vaikus, kurios A14 matė gyvai? Ar jūs už tokią idėją čia taip kovojat? Nepykit, bet po toki pareiškimų svyra rankos ir nebesinori nieko nedaryti... Jau antrą temą dauguma tik reiškia savo kategorišką nuomonę ir dar kritikuoja tuos (kad ir mane), kas stengiasi lankščią nuomonę išsakyti. Atrodo juk jau balsavimu viską buvom nusprendusios, tai apie ką mes dabar kalbam??? Pateikit tada konkrečiai tas savo idėjas, o dar geriau jas padarykit, nes aš tikrai nebesuprantu, ką labiausiai viską kritikuojančios nori daryti... Sorry už piktą toną, bet tikrai jau nebejuokinga. Gal ir jūs panašiai jaustumėtės, jei jau ne pirmą kartą pradėtumėt kažką daryti ir būtumėt vėl suvarytos.
Atsakyti