Įkraunama...
Įkraunama...

2010 rugsėjinukų didysis susitikimas 2011

QUOTE(gretusiu @ 2011 04 29, 13:31)
As nors ir nedalyvauju, galiu pasisiulyti siek tiek padeti - paruosti dalyvio korteles maketus, diplomus, korteles, rodykles ir t.t. (man bile prie kompo krapstytis smile.gif). Po to persiusciau kazkuriai dalyvaujanciai, zinanciai realia situacija - nominacijas, apdovanotuosius ir t.t. - beliktu tik "save as..." ar "copy/paste" lotuliukas.gif

thumbup.gif va tokios aktyvistes man patinka
Atsakyti
QUOTE(syu @ 2011 04 28, 22:37)
drinks_cheers.gif visiskai sutinku.
tik beda ta, kad aktyvios mamos yra tik kelios ir jos tikrai neapsiims visko vienos organizuoti  unsure.gif
na bent as tai tikrai...
as sakyciau reikia tokiu komitetu:
1. apdovanojimai ir pramogos 2-3-4 zmones (galima apdovanojimus ir kitas pramogas ir atskirti)
2. maistas 4-5 zmones (nes cia darbo su supirkinejimu daug)
3. bendri atributai ir nemaisto reikmenys (nu tipo vienkartiniai indai, serveteles, korteles su vardais, kepureles vaikams ir pan) 2 zmones

tai gal susirasom kas ka apsiima daryti?

Aš į apdovanojimų ir pramogų komitetą galiu rašytis smile.gif ir medalius jau prisižadėjau daryti biggrin.gif
Atsakyti
Ti_Na, tu berods zadejai uzsiimti korteliu klausimu. tu vis dar to darbo imiesi ar jau perleist gretusiu? nes reikia jau surinkti dalyviu vardus (mamyciu, vyru, visu vaiku) tai reikia kad kazkuri pasiskelbtu garsiai savo kazkoki kontakta kur dalves galetu susiusti siuos duomenis ir tada galetumet kazkuri paruosti tas korteles.

neatideliokim visko paskutinei dienai, nes kitaip bus labai sunku!

xxx

del maisto... niekas nesisiulo i komiteta, bet as tikiuosi atsiras norinciu. maisto komitetas turetu nuspresti kiek ir kokio maisto reikia ir suorganizuoti jo pirkima (nebutinai pirkti viska pacios, gal paskirstyti kazkaip tarp dar keliu papildomu nariu).

as tai siulyciau visa sprendimo teise del maisto palikti komitetui. galim gal tik padaryti viesus pasisakymus, iki tam tikros datos pvz (savaite ar dvi), per kurias dalyviai galetu pasisakytin maisto klausimu, o tada jau viska sprestu komisija. visiems geras nebusi, bet as tikiu, kad org komitetas sudarys ivairu meniu kuriame kiekvienas sugebes rasti sau ka pavalgyti.
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2011 04 29, 14:43)
Bendraujam skype? Susirask gretusiu Islekiu i poliklinika trumpam, veliau susirasom  4u.gif

Jau 4u.gif
Atsakyti
Tai diplomus ir pramogas organizuoja Gretusiu, Daivytiaaa, aš ir, jei gerai supratau, A14? Kažkada ir Ti_na minėjo, kad nori žaidimus organizuoti, matyt, turi minčių. Nes aš žaidimų klausimu nelabai naudinga, nes nelabai juos ir mėgstu, kai pačiai reik kažką daryt blush2.gif O va kokios ropliukų varžybos visai kas kita būtų bigsmile.gif Dar pagalvojau, gal tikrai reikia pramogas galvoti susijusias su leliukais, kad jie vienaip ar kitaip visuose žaidimuose ir varžybose dalyvautų? smile.gif

Ir gal visam organizaciniui komitetui reikėt susijungti į skype? Manęs ieškokit tuo pačiu nicku kaip SM 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justesea: 29 balandžio 2011 - 14:44
Korteliu dekliukai tokie?
Atsakyti
Aš galiu prisidėti prie maisto, nes jau kaip sakiau kažkada kad galiu padaryti šašlykus, bet šiaip organizuoti kažką sunkiai man blush2.gif Neišmanau aš tų kiekių visai schmoll.gif

Gretusiu, manau dėklai tokie mirksiukas.gif

Šiaip noriu dalyvauti organizavime ir prisidėti kuo tik galiu 4u.gif

Einu skype ieškot jūsų biggrin.gif
Atsakyti
As esu is tu pasyvesniu ax.gif
Deja tikrai neturiu organizaciniu gebejimu ax.gif Del to niekur ir nesisiulau blush2.gif Ir ne tik del to.

Panasu, kad ateinancias savaites laukia kraustynos. Dar neaisku ar turesiu is karto internetini rysi. Zodziu toks bent man nelengvas periodas....
Tiesa ir skypu nesinaudoju smile.gif

Todel dabar tikrai pasuoju ir prie organizaciniu komitetu neprisidesiu rolleyes.gif
Kai jau reikes konkrecios pagalbos, tikrai pasistengsiu padeti. Na tarim kaip per fotosesija reikejo paimti ir atvezti balionus ar panasiai 4u.gif
Taip kad jei reikes tokios "technines" pagalbos, duokit zinoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai va, puse diplomų komiteto (aš ir gretusiu) pasitarėm ir nusprendėm bandyti iš anksto iš nuotraukų ir turimos info įvertinti rugsėjinukus, todėl reikia, kad

į el. paštą pramogukomitetas@gmail.com atsiųstumėt savo mažiukų nuotraukų, gerai atspindinčių vaikučio charakterio ar išvaizdos ypatumus. Būtinai parašykite savo nicką ir vaikučio vardą

Kuo greičiau tuo geriau, nes laiko liko nebedaug.

Kitas komiteto nares kviečiu susirasti mane arba gretusiu skype, kad galėtumėm susitarti dėl posėdžių laiko smile.gif

Nickai SM atitinka nickus skype
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justesea: 29 balandžio 2011 - 17:10
Aš maniau, kad šitas dalykas jau buvo aptartas g.gif Kad geriausia skirti nominacijas pagal bendraujančias mamytes ir kurios pažįsta vaikiukus, o ne iš nuotraukų... g.gif

Ir aš vis tik esu už A14 ir kad jai būtų nominacijų klausimas skirtas unsure.gif Ji galėtų pasiimti pagalbos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sutema @ 2011 04 29, 19:08)
Aš maniau, kad šitas dalykas jau buvo aptartas  g.gif  Kad geriausia skirti nominacijas pagal bendraujančias mamytes ir kurios pažįsta vaikiukus, o ne iš nuotraukų...  g.gif 

Ir aš vis tik esu už A14 ir kad jai būtų nominacijų klausimas skirtas  unsure.gif  Ji galėtų pasiimti pagalbos  unsure.gif

Na tai ir remsimės labiausiai tuo, ką žinom, o ne ką matom, bet juk žinom tikrai ne visus vaikučius... Šitas dalykas aptartas, pertartas, bet niekada iki galo nepritartas biggrin.gif Todėl susumavus visų nuomones optimaliausia būtų vertinti iš anksto, pagal tai, ką žinom, o ko nežinom, pagal nuotraukas.

A14 labai laukiama skype su idėjom 4u.gif O veikti reikia greitai, nes laiko liko visai mažai.

O dėl to, kaip ir kokiais būdais vertinsim nebeverta diskutuoti, nes vienos nuomonės nebus. Imsim ir padarysim, nes biški atsibodo jau tas tampymasis pirmyn atgal ax.gif Svarbiausia, kad galutiniam rezultate nebūtų liūdinčių smile.gif
Atsakyti
Na, mano vaiką visos žino ir be nuotraukų biggrin.gif biggrin.gif Arba Rode gal pagausiu nerealiai gražių kadrų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti