Tiesa del brendo. Mano galva ner skirtumo, pas ka natrio tiosulfato tirpala pirkti. JEi prie chemijos prieini, gali pati pasidaryti. Jis nebrangiai kainuoja. Kazkada buvau sugalvojes, bet radau tik kur dideliais kiekiais parduoda, minimalus tiek, kad anukams pakaktu. O po to fomos radau pas Dovili, tai man 3 buteliuku metams pakanka ir juostoms, ir nuotraukoms.
QUOTE(andriuska @ 2011 05 07, 20:26)
Jau daug kartu rasyta: dabartinis neutralus (nerugstus) fiksazas praktiskai negenda. Praktiskai - tai normaliai naudojant puslitri sunaudosit greiciau, nei suges. Ryskinimui reikia 500 ml darbinio tirpalo. Fomos skiedziamas 1+4, ilfordas atrodo 1+5. T.y. 100 ml fiksazo darbiniam tirpalui gauti (jei ilforda netaupyti ir 1+4 skiesti). 5 "dozes" gaunasi. Dozeje ramiai 15 juostu fiksuoju ir daugiau. Net neskaiciuoju tiksliai kiek. Kai nebepamenu kada atskiedziau ir kiek isryskinau, tai arba pilu lauk ir nauja atskiedziu, arba jei ner is ko sviezio pasidaryti, tai startinio juostos galiuko gabaleli atkerpu ir i fiksaza. Jei per kpkias 30 s nusiplauna emulsija, tai o.k. viskas. Jei ne- ryskinima atidedu iki gausiu nauja koncentrata. 2-3 men atskiestas pas mane laikosi gerai. Ir itariu, kad mano ryskinimo apimtys nera maziausios is musu visu. Tai kad ramiai. Neispilinekite po 3 juostu. Svaistot chemija ir gamta tersiat be reikalo.
QUOTE(andriuska @ 2011 05 07, 20:49)
Tiesa del brendo. Mano galva ner skirtumo, pas ka natrio tiosulfato tirpala pirkti. JEi prie chemijos prieini, gali pati pasidaryti. Jis nebrangiai kainuoja. Kazkada buvau sugalvojes, bet radau tik kur dideliais kiekiais parduoda, minimalus tiek, kad anukams pakaktu. O po to fomos radau pas Dovili, tai man 3 buteliuku metams pakanka ir juostoms, ir nuotraukoms.
Aciu, Andriuk, uz kantrybe pas mane to fiksazo dar l.daug ir jei tokiom apkrovom dirbsiu,uzteks kokiems dar 4m Sillwio aiskino,kaip ji patikrint,tai as po ilgesnio neryskinimo ir padarau ta laiko testuka su galiuku
QUOTE(_ms_ @ 2011 05 08, 11:55)
seniai ka dejau
1. siaip buitiniai kai koses nenorejo
OT. Kaip isverstaskure Antajo gyvena? seniai besirodei su savo copypaste darbais
1. siaip buitiniai kai koses nenorejo
OT. Kaip isverstaskure Antajo gyvena? seniai besirodei su savo copypaste darbais
1.kaip grazu
2.
Net nezinau. Pats seniai buvau. O ateinantys savaitgaliai irgi uzimti. Gimtadieniai, komunijos. Gal 28 diena. Turesiu omenyje. Pasakysiu is anksto.
QUOTE(andriuska @ 2011 05 08, 18:57)
Net nezinau. Pats seniai buvau. O ateinantys savaitgaliai irgi uzimti. Gimtadieniai, komunijos. Gal 28 diena. Turesiu omenyje. Pasakysiu is anksto.
ok, puiku
QUOTE(_ms_ @ 2011 05 08, 12:55)
''vargsas'' vaikas ot tie tevai,visokias koses vietoj sokoladu kisa
grazios spalvos . kokia juostele cia?
skanios kavos geriantiems ir naršantiems tinkle. išbandžiau ryškinimą kavoje:
platesnė apžvalga bloge
p.s. o man košė patinka. gražios spalvos. ir per aifona, ir per nuderintą monitorių darbe.... ir kaip jumi taip gaunasi? aš taip galėčiau tai irgi spalvotą fotyčiau
platesnė apžvalga bloge
p.s. o man košė patinka. gražios spalvos. ir per aifona, ir per nuderintą monitorių darbe.... ir kaip jumi taip gaunasi? aš taip galėčiau tai irgi spalvotą fotyčiau