Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 14, 12:11)
1. pats/pati bandai įžeidinėt bei tyčiotis su "balerinom" ir co "patarimais"

2. na nesupratau to- užskaitau/neužskaitau.. tai parašiau, kad būtų gerai sužinot, už ką neužskaitoma. kur čia įžeidimas?? ar čia šnekėt šioj temoj draudžiama?

3. kodėl Gintarei sakai, kad jokių komentarų nevertos? visos va taip iš karto nurašytos atėjusios iš pradžiamokslių? kodėl toks nusistatymas?


1. tas zmogus pats save balerina pasivadino, tai taip ir vadinu.
2. bobu turgu padaret zvingciodamos. pasiskaityk pati visa konkteksta. as puikiai suprantu visas tikras busenas, todel tampymasis, o po to teisinimasis apsimetant, kvailai atrodo.
3. ne del pradziamoksliu statuso. o del kaip zmoniu. todel zr. 2 punkta.
sekmes fotografijos kely, kuri su Gintare norejom sutrumpint.
Atsakyti
jei kam reikia, turiu pasibaigusio galiojimo supra800 36 kadru juosteliu. Spalvotos, tinka padurnavojimui su spalvom pereksponuojant. 861146366
Atsakyti
toliau monologas:
kompozijos ir sviesos galima pasimokinti is per ltv rodoma laida kine kaip kine. Sestadieni rode 1969 m. zebriuno filma "grazuole". Nors optika, su kuria filmuota, buvo chujova, siauras dofas buvo tik keliose vietose ant ilgo zidinio, bet filme labai daug naudota gilumines kompozicijos. O tai yra vienas sudetingiausiu sprendimu. Mano galva, fotografavimas - reportazinis, pasakojamasis fotografavimas turi buti pagristas senaja - klasikine estetika ir israiska, ko dabar isvis nera smile.gif
kas buvot penktadieni filmo pirmojoj daly apie fotografus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare D. @ 2011 10 13, 16:39)
Pirmoje nuo smakro i apacia ok, i virsu ne. Neaiski busena, ka situo portretu norejai perteikti? veidas neinformatyvus, priestarauja kuno pozai. Uzkadravimas netinkamas man, erdve netaikliai paskirstyta, klaidina.

Antra - ne, viskuo smile.gif kadravimas, tonai, kompoza, sviesa ir tt.

Visi kadrai 'pasmuke' apacion, komponuok fotke tame lauke kuri matai per ieskikli, planuok ir deliokis linijas, cia bile italpinai ispraudei, kad kazkas matytusi, pamastyk pries nuspaudziant smile.gif


1. patiko vos matoma sypsena ir delnas (butent krentanti shviesa ir venos), kazhkaip man jie tarpusavy susigrojo. man kliuna labiausiai, kad truksta pacios. o pati - ziuriu ziuriu, ir nesuprantu kas ne taip, taikliai apie "erved paskirstyma", nes su ja ryshkiai kazhkas ni to. nu man prastai sekasi su erdve.
(o kodel veidas prieshtarauja kuno pozai? man atrode kad normaliai..)

2. cia labiau pasizaidimas. klausimu kodel "ne" neturiu =]

3. ties sia vieta save kontroliuoju. man dazhnai pakisha koja tai, kad nelabai man iseina "pasodinti" modeli, paaishkinti ko noriu. siokia tokia tinginyste..
Atsakyti
smile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
pirma tobula. viskuo.
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vario: 19 spalio 2011 - 09:23
Čia buvau aš smile.gif

O man antra. Tas stabilumo nebuvimas subtiliai pabrėžia kūniško grožio trapumą ir laikinumą.
Atsakyti
man ir antra. ir dar viena, kurios cia neidejai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2011 10 19, 09:37)
man ir antra. ir dar viena, kurios cia neidejai smile.gif

nezinau ar galima nuoga kuna cia sm'e rodyt, aj metu, istrins jei negalima

user posted image

user posted image

user posted image


Papildyta:
QUOTE(Pupeliukas @ 2011 10 19, 07:34)
pirma tobula. viskuo.

Nuveziau sian Gintui ja atspaust, sugalvojau kaip ja rankiniu budu spaudziant 'pafotoshopint' su sviesa, pridengimais ir tt. Idomu kas gausis, jei taip kaip noriu tai busiu patenkinta smile.gif gaila neina popieriniu fotu tiksliai perkelt i kompa smile.gif
Atsakyti
Gintare , labai grazu 4u.gif cia studijoj?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 19 spalio 2011 - 17:52
QUOTE(ediper @ 2011 10 19, 17:49)
cia studijoj?

aha

Fotografuoti nuoga kuna studijoje ziauriai sunku. Labai pavargau. Supratau, kad labai gerai padeda suprast kas tu esi, ties kur zinios nutruksta. Duotas tau tuscias lapas popieriaus ir juodas anglies piestukas. Piesk. Sudetinga smile.gif Bet idomu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintare D.: 19 spalio 2011 - 18:13