Sansara, d50 reikia keisti funkciju parinkimo ratuką. Tada jie dar keis kažkokią gumą ant korpuso, taip pat išvalys viską. Už viską, įskaitant parsiuntimą man atgal, jie nori 1256 švediškų. Parsiuntimas atgal be taisymo kainuotų 600 švediškų. Spręsk, ką daryt.
Linkėjimai iš Paryžiaus
QUOTE(sillwio @ 2011 09 14, 20:35)
Sansara, d50 reikia keisti funkciju parinkimo ratuką. Tada jie dar keis kažkokią gumą ant korpuso, taip pat išvalys viską. Už viską, įskaitant parsiuntimą man atgal, jie nori 1256 švediškų. Parsiuntimas atgal be taisymo kainuotų 600 švediškų. Spręsk, ką daryt.
Linkėjimai iš Paryžiaus
Linkėjimai iš Paryžiaus
sillwio, o cia iskaitant ir diagnostikos/testavimo kaina kur minejai pradzioje?
ai, supratua 600 be taisymo, 1256 su taisymu. ok pasitarsim ir painformuosiu.
Linkėjimai iš Paryžiaus
Paryžius... Kaip norėčiau... Gerų dienų!
ech... kaip faina gero laiko jums ten
va dar keli bandymai juosta
šokyje...
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 09 19, 12:22)
Sveikos kokie faini darbai ypač kikirikės šokyje patiko
merginos, aš su klausimu- ant juostos užrašyta iso 50-200.. tai kaip dabar suprast? kaip ekspoziciją teisingai pasirinkt
Papildyta:
beje, gal žinote kokį puslapiuką, kur galima būtų apie juostų charakteristikas pasiskaityt?
merginos, aš su klausimu- ant juostos užrašyta iso 50-200.. tai kaip dabar suprast? kaip ekspoziciją teisingai pasirinkt
Papildyta:
beje, gal žinote kokį puslapiuką, kur galima būtų apie juostų charakteristikas pasiskaityt?
O čia kokia juosta tokia? Paprastai nominalas yra vienas, bet galima pushint įvairiai priklausomai nuo juostos ir ryškalų, jai ryškint naudojamų.
O apie juostas aprašymai nelabai ką tepadės. Tai iš esmės patritis, nes parašymas - high contrast ar low contrast parašymas mažai ką tau padės.
Galu gale daugiau mažiau susidraugavau su nauju SilverFast. Ir skenavimo rezultatai liuxiški! Pagaliau matau normalias spalvas (kiek aišku įmanoma iš skeno). Dėl įdomumo nuskenuosiu porą jau skenuotų su senuoju SilverFast kadrų palyginimui.
Kikirike, man šokyje nelabai - plaukai negerai, suknelė negerai, paprastai su tokiais judesio kadrais reikia labai daug kadrų daryti, kad bent vienas geras gautųsi, nes kūno, plaukų, suknelės judėjimo kryptis ne visada būna nuspėjama.
Ačiū kas pasisakė dėl mano foto...
Buvo daryti keli kadrai,deja šis geriausias buvo dėl suknelės pritariu,na kitokios tuo metu nebuvo
Buvo daryti keli kadrai,deja šis geriausias buvo dėl suknelės pritariu,na kitokios tuo metu nebuvo