Biški vasaros foto paskenavau, dar kelios juostos liko. Vėliau išimsiu, nes vaikai ne tik mano
Dalyja, šviesą kažkur leidžia.
QUOTE(Pupeliukas @ 2011 09 02, 21:48)
Biški vasaros foto paskenavau, dar kelios juostos liko. Vėliau išimsiu, nes vaikai ne tik mano
Kokie mieli kadrai
O kaip sužinot kur ji lenda?
labai patiko natūralumu pirmoji ir paskutinė
QUOTE(Dalyja @ 2011 09 02, 22:20)
sviesa tokia pakankamai sufokusuota, tai ziurek uzuolaideles pries lempa ar pries saule, gal kokia kandis iskando gabala . Ziurek ir pirmas ir antras. Beje, ar tu ten skenuot nepataikei (virsus juodas) ar ten jos ir atsidariusios nepilnai?
Biški vasaros foto paskenavau, dar kelios juostos liko.
Faina vasara kaime Labai jaukiai... Pirmoji pakerejo...
QUOTE(Dalyja @ 2011 09 02, 22:20)
Jei pati neiziuresi, kaip Robobebras sake, tai bandyk nunest Meckauskui. Paziures ir pasakys, kas ten tvarkoma ar ne....
QUOTE(Pupeliukas @ 2011 09 02, 20:48)
Biški vasaros foto paskenavau,
Cia jusu suo? Viena turit? Fotkes man tavo patinka, tai nesikartosiu. Niekas neerzina ziurint.
QUOTE(Gintare D. @ 2011 09 03, 08:04)
Cia jusu suo? Viena turit? Fotkes man tavo patinka, tai nesikartosiu. Niekas neerzina ziurint.
Aha, mūsų vieną turim, kol kas gana ir jo vieno
Kur savaitgalį ryškina plačią juostą vln?
QUOTE(Kikirike @ 2011 09 03, 11:06)
Kur savaitgalį ryškina plačią juostą vln?
HyperRimi Žirmūnuose. Ten paprastai visas juostas ryškinu. Tik šį kartą Procentre išryškinau, nes norėjau su kontaktais, sumokėjau nesveikai daug ir daugiau ten neryškinsiu Aš matai 220 juostas naudoju, kurias ryškina Procentras bene dvigubai nei 120 juostas, rimi Fotofabrikas ima vienodai ar trumpa ar ilga juosta
QUOTE(Pupeliukas @ 2011 09 03, 11:15)
HyperRimi Žirmūnuose. Ten paprastai visas juostas ryškinu. Tik šį kartą Procentre išryškinau, nes norėjau su kontaktais, sumokėjau nesveikai daug ir daugiau ten neryškinsiu Aš matai 220 juostas naudoju, kurias ryškina Procentras bene dvigubai nei 120 juostas, rimi Fotofabrikas ima vienodai ar trumpa ar ilga juosta
Ačiū aš paskambinau į Europą,ten irgi ryškina,bet gal nerizikuosiu,nes noriu kad šiandien išryškintų ir vešiu į Žirmūnus,vakar kaip tik ten pirkau juostą ale vat ir nepaklausiau ar ryškina, ačiū už info
Sveiki
o kiek kainuoja Zirmunu Rimi 120 spalvotos ryskinimas? ir kiek dienu ryskina?
QUOTE(Pupeliukas @ 2011 09 03, 11:15)
o kiek kainuoja Zirmunu Rimi 120 spalvotos ryskinimas? ir kiek dienu ryskina?