Klausymas... turiu plačia spalvota juostą C22 , man sakė neryškina ir kaži ar kas LT ryškina Ar tai tiesa, ir gal galima pačiai kažkaip kažką padaryti?
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 25, 15:20)
dėkui
su gimtadieniu
Man mergina patiko Say fotkeje, panasi kazkuo i Pupeliuka is pirmo zvilgsnio, kazkas tokio yra.
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 25, 20:35)
Klausymas... turiu plačia spalvota juostą C22 , man sakė neryškina ir kaži ar kas LT ryškina Ar tai tiesa, ir gal galima pačiai kažkaip kažką padaryti?
abejoju. nebent c41 bandyt. bet gal pradzioj i normalias juosteles fotografuok
Kikirike kodel konkreciai si aparata pirkai? kokie kriterijai renkantis buvo? As apie Mamiya. Bandos instinktas ar rinkaisi konkreciai pgl savo individualius poreikius, idomu kokie jie papasakok truputi
Papildyta:
skambink Gintui, jei jis neisryskins tai nieks cia nepades
Papildyta:
mhm
Cia pora fotkiu senesniu, tvarkausi albumus
cia is praeitu metu krikstynu, isimintinos buvo, patiko
cia vel is M darbo dieneles juodas darbas
dulkes dulkes dulkes
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 25, 18:35)
Papildyta:
QUOTE(_ms_ @ 2011 08 26, 07:29)
bet gal pradzioj i normalias juosteles fotografuok
mhm
Cia pora fotkiu senesniu, tvarkausi albumus
cia is praeitu metu krikstynu, isimintinos buvo, patiko
cia vel is M darbo dieneles juodas darbas
dulkes dulkes dulkes
dar pora ir uzteks, cia bandziau j/b juostele viena
QUOTE(Gintare D. @ 2011 08 26, 08:18)
dėkui
QUOTE(_ms_ @ 2011 08 26, 08:29)
abejoju. nebent c41 bandyt. bet gal pradzioj i normalias juosteles fotografuok
uoj ne, čia ne aš fotografavau,tiesiog turėjau sena fotoparatą kuriame buvo ši plati juostelė, visai įdomu būtų pažiūrėti kas joje išfotografuota...vieną tokią seną jai išryškinau, tik dar nenuskanuota...
QUOTE(Gintare D. @ 2011 08 26, 08:41)
Kikirike kodel konkreciai si aparata pirkai? kokie kriterijai renkantis buvo? As apie Mamiya. Bandos instinktas ar rinkaisi konkreciai pgl savo individualius poreikius, idomu kokie jie papasakok truputi
Papildyta:
Papildyta:
dėl juostelės , na nefotografavau aš į ją ji sena kažkieno išfotografuota juostelė
hm... Gintas, gal galima kontaktus kažkokius
dėl Mamijos- man patinka jos rezultatai , patinka darytos nuotraukos su ja, pačioje praždioje esu bandžiusi Yashica - tai patiko ir pats procesas (fotografavimas ) ir patys rezultatai ( nors jie aišku kaip pirmą kartą buvo gal ir netokie kokie turi būti) . Aišku fotografuoja ne aparatas , o žmogus, taip kad nežinau ar pavyks norimų rezultatų gauti, labai viliuosi kad taip kada nors bus... dabar kodėl mamija,o ne Yashica, na kiek žinau fokusuoja mamija iš arčiau ( o aš nežinau ką ateityje fotografuosiu, gal pvz norėsiu užsiimti daiktų fotografija ar dar kuom), keičiami objektyvai ( tai nereiškia kad dabar pirksiu iškart kokį kitą objektyvą,bet nežinau kas bus po mėnesio kito, o jau nebesinorės pirkti kito fotoparato, visgi ne centus kainuoja ).tai vat dėlto pasirinkau mamija
Papildyta:
Gintare D. - labai gražūs jūsų darbai , ypač šešėlių žaismas ir mergaitė prie jūros , nors pastaruoju metu fotorgafavau nemažai prie jūros,bet deja su skaitmena, todėl rezultatai (spalvos ir gyvumas natūralumas) visgi ne tokie na ir kur man čia lygintis
Papildyta:
dar trumpai apie mano bandymus su juosta... pinholas su fotopopierium, pinholas su juosta, zenitas, canon juostinis , maskva 5 , na ir dabar mamija
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 26, 08:36)
1. dėl juostelės , na nefotografavau aš į ją
2. hm... Gintas, gal galima kontaktus kažkokius
3. dėl Mamijos- man patinka jos rezultatai , patinka darytos nuotraukos su ja
4. na ir kur man čia lygintis
5. dar trumpai apie mano bandymus su juosta... pinholas su fotopopierium, pinholas su juosta, zenitas, canon juostinis , maskva 5 , na ir dabar mamija
2. hm... Gintas, gal galima kontaktus kažkokius
3. dėl Mamijos- man patinka jos rezultatai , patinka darytos nuotraukos su ja
4. na ir kur man čia lygintis
5. dar trumpai apie mano bandymus su juosta... pinholas su fotopopierium, pinholas su juosta, zenitas, canon juostinis , maskva 5 , na ir dabar mamija
1. Labai idomu, tikiu, kad norisi isryskinti greiciau, man ir idomu
2. http://www.facebook....fijos.dirbtuves , jo nr. 868444076, cia Vilniuje
3. As galiu tau parodyti nerealiu nuotrauku darytu skaitmena suprantu ka kalbi, bet netiesa tai. Salyginai. Na, bet ilgainiui pati suprasi arba ne viliuosi, kad taip. Vis tik pasidavei tai visuotinei psichozei, mano galva, kuri jau kuris laikas vyksta Bet nevisad tos mases yra teisios, mada tapo ir tiek, juolab ji vyrauja tik tarp tam tikros grupes nariu, labai specifinio fotografinio matymo. Yra lb geras fotikas hasselis, taip pat vidutinio formato, super graziai piesia, Sansara turi, pentaconas, kiev'as (turi n savu trukumu, bet salyginai pigus, as apie 66, pabandymui vidutinio formato, cia juo darytos fotos http://www.flickr.co...q=kiev 66&s=int ) ir tt ir panasiai, pasirinkai tai kas akis bado Jei as is naujo rinkciausi pirmaji karta vidutinio formato kamera, tai 100% nebutu mamke. Turi nemazai savu minusu, vien svoris ir jos pacios konstrukcija, aukstis, ziauriai nepatogu dirbt ilgesni laika, virsta is ranku, is virsaus fotkint nepatogu plius atitinkamu kampu turi stoveti pati sviesai, kad matytum ka darai ir dar keli gedimo niuansai. Taip pat kalbant apie pati piesini, skaitmena astrumas ir detalumas primena, negyvai perteikia lyginant su tam tikru kitu man patinkanciu fotiku. Zinoma, ziurint kokio rezultato reikes, bet kalbu apie ta kai renkiesi teisinga eksponavima pasirinkus teisinga juostele maksimaliai teisingam rezultatui gauti Na ir tt ir pan.
4. Aciu, lygintis nereikia ir kopijuot nereikia, saves ziurek, ne kitu, bet saves, ko nori, ka jauti ta ir darai, isskirtinai, ten ir varyk nesidairydama, tik pasikliauk savimi, rinkis info ir pati sau analizuok. Nebuk ilga laika dideleje bandoje, jokios naudos, siokia tokia vegetacija prasideda atejus i tam tikra taska, tik moterims sudetinga nesiburiuoti, deja, o galetu pasiekti geru rezultatu issvaistyta energija sukaupus ir tikslingai panaudojus fotografiniu praktiniu ziniu rinkimui cia toks draugiskas patarimas paskaicius fotiko pasirinkimo kriterijus
5. Zenitas puikus fotikas jis tapo mano 'kiseniniu', nes is turimu lengviausias. Kai nezinau ka imt ji pasiimu cia Zenitiniai mano keli
prispam'inau as sian parodyk ka gausi isryskinus ta juosta, iki
QUOTE(Gintare D. @ 2011 08 26, 14:43)
1. Labai idomu, tikiu, kad norisi isryskinti greiciau, man ir idomu
3. As galiu tau parodyti nerealiu nuotrauku darytu skaitmena suprantu ka kalbi, bet netiesa tai. Salyginai. Na, bet ilgainiui pati suprasi arba ne viliuosi, kad taip.
3. As galiu tau parodyti nerealiu nuotrauku darytu skaitmena suprantu ka kalbi, bet netiesa tai. Salyginai. Na, bet ilgainiui pati suprasi arba ne viliuosi, kad taip.
1. na tai gal kaip nors išryškinsiu, viena jau tokią turiu, reikia nuskanuoti...
2. dėkui už kontaktus
3. Labai ačiū už patarimus ir paaiškinimus, aš skaitmenos neatsisakau, fotografuoju ir su ja... gal tik patyrusi savo kailiu suprasiu kas kaip kur... bandau viską ir man tai įdomu Nesakau kad su skaitmena viskas blogai ir neglima gauti gerų rezultatų, tai priklauso nuo to kokių rezultatų norima stengiuosi ieškoti saves... Kievą turėsiu, tai jo ir nepirkau už tai dėl patogumo, na gal ir teisi, tik bandymo metu pamatysiu kaip ji man limpa
4. na ta " banda" davė ir daug naudingų patarimų Bet šiaip sutinku su tavim O pasikliausti savimi sunkiausia kažkaip tais...
5. Man irgi patiko zenitas, bet užuolaidėlės pradėjo labai strigti, tada įsigijau kitą - ir tos sugedo... na tai turiu dabar kaip tu vadini "kišeninį" Canon juostinuką, tikrai smagus- visos atostogos tik su juo buvo
Na labai gražūs kadrai tikrai, na man reikia labiau pasitikėti ir daugiau fotografuoti juosta ir praktika praktika ir dar kartą praktika
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 26, 14:08)
" banda" davė ir daug naudingų patarimų
as ne apie konkrecia grupe zmoniu, o apie pacios busena, nora slietis ir vaziuoti su mase iki tam tikro tasko viskas ok kol pagrindines ir butinos info trukstamos spragos uzsipildo, bet veliau imi buksuoti, nes jau reikia ne tik zinoti, bet ir patirti, bei paciai asmeniskai, ne masiskai suvokti reiskinius, o tai vyksta individualiai, deja, maseje nusislopina ir neissigrynina. Moterys (fotografijoje ir ne tik) linke tapatintis, kopijuoti, kaip plastelinas apsilipdyti aplink 'stipriausia' cia tose velesnese stadijose , atkartoti, kas zlugdo pati ta pirmini tavo ta impulsa atvedusi cia, tavo asmenini pojuti, nora ir motyvacija. Ta individualuma reikia savyje skatinti Tik tai darydama, kartais tikrai per kancias kazka naujo atrasi ir patirsi moterims tai sudetinga, todel tikriausiai garsiu geru fotografu vyru yra tikrai nepalyginamai daugiau
QUOTE(Gintare D. @ 2011 08 26, 15:19)
as ne apie konkrecia grupe zmoniu, o apie pacios busena, nora slietis ir vaziuoti su mase iki tam tikro tasko viskas ok kol pagrindines ir butinos info trukstamos spragos uzsipildo, bet veliau imi buksuoti, nes jau reikia ne tik zinoti, bet ir patirti, bei paciai asmeniskai, ne masiskai suvokti reiskinius, o tai vyksta individualiai, deja, maseje nusislopina ir neissigrynina. Moterys (fotografijoje ir ne tik) linke tapatintis, kopijuoti, kaip plastelinas apsilipdyti aplink 'stipriausia' cia tose velesnese stadijose , atkartoti, kas zlugdo pati ta pirmini tavo ta impulsa atvedusi cia, tavo asmenini pojuti, nora ir motyvacija. Ta individualuma reikia savyje skatinti Tik tai darydama, kartais tikrai per kancias kazka naujo atrasi ir patirsi moterims tai sudetinga, todel tikriausiai garsiu geru fotografu vyru yra tikrai nepalyginamai daugiau
sutinku ir stengiuosi ir stengsiuosi ta individualumą skatinti
Labas visiem grįžau iš už be ryšio zonos. Pasiilgau civilizacijos
Cha, norėč būt panaši į ją
Ir gerai rašai apie tas visas mases ir visa kita
QUOTE(Gintare D. @ 2011 08 26, 08:18)
Man mergina patiko Say fotkeje, panasi kazkuo i Pupeliuka is pirmo zvilgsnio, kazkas tokio yra.
Cha, norėč būt panaši į ją
Ir gerai rašai apie tas visas mases ir visa kita
pirmas bandymas...