QUOTE(_ms_ @ 2011 08 23, 09:55)
o man atrodo, kad kritikos nemegsti.
girdavau, nes toks tavo lygis buvo, juk tai individualu. Del perspektyvu..su tokiomis tavo nuostatomis ju nelabai ir bus. Del isimciu..pradziamoksliu temoj, kuri yra tikrai gera vieta tau tobuleti, buvo vienas neblogas portretas, vienas juokingas, kiti eiliniai. Bet glamoniu ir dusavimu del tavo "kurybos" susilauki ten ir kitur.
Objektyvią ir neemocionalią kritiką vertinu ir į ją įsiklausau, net jei po jos nepuolu po kojomis ir nelaistau kelio dulkių ašaromis, kaip apie šį procesą mėgta rašyti indų arba persų pasakose..
Puikiai žinai, kad nesu pasikėlusi savo, kaip pavadinai, "kūrybos" atžvilgiu, neturiu su tuo susijusių jokių vilčių ar planų, neturiu tikslo būti paglamonėta arba apdūsauta, kritikai nesu hyper jautri, neverkiu ir nepykstu; fotografija yra tik man mielas hobis (su pertraukomis), su pakilimais ir nusileidimais, entuziazmu ir apatija, bendravimu su bendraminčiais apie fotografiją ir kotletukus
Taip, Tu visiškai teisus, pradžiamokslės yra puiki vieta tobulėti (ir ne tik man), iš jų reikia pasimokyti nekurių dalykų. Aš, matai, į profesionalus nepretenduoju ir niekada nepretendavau. Mano
karūna nesiglamžo, jeigu bendrauju temoje pavadinimu "pradžiamoksliai"
Klausimas, kokiu tikslu Tu ją skaitai? (gali neatsakyti)
Ačiū, Mariau, už skirtą laiką