Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Koks jaukiai mielas ir artimas tavo Londonas. Smagiai prasibėgau smile.gif

Ne į temą. Su žmona stengiamės atsiminti ir užrašyti Tomo auksines mintis. Keletą išsaugojau čia http://www.sillwio.com/blog/?p=171
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2011 07 21, 20:31)
sayonara, man nuostabios abi.


ačiū smile.gif

QUOTE(sillwio @ 2011 07 21, 22:49)
Įmečiau ir antrą dalį, nors dar ir be kai kurių nuotraukų http://www.mytrips.l...lija.-Antra/600


yessss, vėl skaitysiu pustryčiams biggrin.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2011 07 21, 23:14)
Labas visiem!

Atostogauju dar vis. Grįžau iš kaimo skalbinių išsisikalbt biggrin.gif ir toliau mausiu ten.. Skenuoju fotkes, lietus lyja, telikas groja kažkokį poliarizuotų stiklų koncertą, siurbiu sangriją, vienas mažiausias vaikas miega (kita šeimos dalis liko kaime), žodžiu kaifas vienatvėje su savim ir atostogų kadrais

Peržiūrėjau Sillwio fotkes thumbup.gif super! paskaityt viską esu per daug sangrijos prisiurbus

Mūsų pasibuvimas Londone užskaitomas, viskas buvo liux, nes atostogos buvo vaikiškos biggrin.gif Zoo sodas, aplinkinės parkų žaidimo aikštelės, Legolendas, karuselės, ledai, London Eye, dviaukščiai autobusai, metro, vėl ledai, na žodžiu tiesiog geras buvimas su artimais žmonėm jėgiškam mieste.

O čia vienas mano viduriniojo kalbinių šedevrų iš serijos "Kodėl": ateinam į žaidimų aišktelę (vieną iš n skaičiaus ) ir ten atplaukia musulmonė su visom savo čadrom čakrom ar kaip ten tie rūbai vadinasi biggrin.gif stumdama vežimėlį su vaikiuku. Apsirengus juodai nuo-iki, atviros liktų tik akys, bet ir jos dengtos tamsiais akiniais. Pranas nužvelgia moterį savo veriančiu žvilgsniu ir klausia manęs: "O kodėu čia šitokis baubas?"

[praėjo geras poras valandų, pabaigiau skenuoti, poliarizuoti stiklai jau seniai nebegroja, lietus dar lyja, sangrija išgerta...]

Na štai ir keletas fotkių iš Londono. Londonas 2011  Nepernelyg fotografinės atostogos, nes viskas jau matyta cool.gif Vėl skeneris skenuoja gelsvai. Nepatinka man.

Ir geros likusios vasaros jum! Skanių uogų! tongue.gif Aikit aviečiaut. Žiauriai daug viečių.  nestuke.gif  biggrin.gif (kadrai biržęlio mėnesio, tai dar žemuogės juose)


smagu, kad smagu. pailsėk sodyboje.. fotkink, cioce. nors kas kalba.. pati visai nebefotkinu biggrin.gif

pasiilgau daugiau Tavo foto, nu smile.gif

tikrai, labai jaukus Londonas. lyg dalyvavus būčiau.. 4u.gif

QUOTE(sillwio @ 2011 07 21, 23:37)
Koks jaukiai mielas ir artimas tavo Londonas. Smagiai prasibėgau

Ne į temą. Su žmona stengiamės atsiminti ir užrašyti Tomo auksines mintis. Keletą išsaugojau čia http://www.sillwio.com/blog/?p=171


biggrin.gif pienuko marškinėliai biggrin.gif garsiai žvengiu biggrin.gif
aš irgi Tauro kalbų dienoraštį turiu jau kelis metus..biggrin.gif kartais pati sau paskaitau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 22 liepos 2011 - 07:02
Uf, perskaičiau. Sillwio, šauniai atostogavot. Kaip smagiai aprašei - žaviuosi. Aš atostogaudama vakarais griebiu knygą į rankas, apie jokį rašymą ir tuo labiau apie internetą, nėra minčių. O čia va prašom - nepatingėjai pasidalinti ir mes visi paskaitinėję beveik kartu ten pasibuvom smile.gif Nuotraukos, be abejo, irgi - puikios ir įdomios.
Pupeliuk, gera nuotaika iš tavo Londono. Ir iš avietyno skaniai taip smile.gif
Atsakyti
Aciu, Puriena smile.gif Savo miego saskaita tas rasinejimas gaunais, bet is karto nerasyt, labai daug smulkmenu pasimirsta. Pasimirsta ir jausmas, kuri patyrei viena ar kita diena. Lieka tik keletas sausu faktu.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2011 07 22, 14:27)
Pasimirsta ir jausmas, kuri patyrei viena ar kita diena. Lieka tik keletas sausu faktu.


Čia tai tiesa. Manęs čia neseniai prašė papasakoti apie kelionę Tunise, kurioje aš buvau prieš septynerius metus. Nustebau, kad sunkiai kažką beprisimenu, vos vieną kitą normalų sakinį galėjau suregzti. Tuo metu pamaniau - kokia aš nedėmesinga, kokia užuomarša.. Vistik pamažu blėsta kelionių įspūdžiai. O papasakoti iš tų kelionių visada yra apie ką. Be nuotykių neapsieinama, o ir šiaip visa kita - ką pamatei, ką galvojai.. Gerai, kad nors nuotraukos truputį pasakoja. Na, reiks bandyti užsirašinėti matyt.
Atsakyti
pakeliavau virtualiai su sillwio po sicilija, su andriuska po rodo sala. 4u.gif saunuoliai. pagarba kuo nuosirdziausia ir kuo juodziausias pavydas del nuotykiu ir isvystu vaizdu, bet patirtu jausmu 4u.gif

pupeliuk, nuotaikingos foto tikrai. nenuobodziai ziurejosi, ne tradiciskai "tiltas" "bokstas" "paminklas" smile.gif
Atsakyti
atostogos atostogos.. smagu smile.gif cia truputis is mano vasarisko pop'so wink.gif

user posted image
Atsakyti
sansara, ačiū smile.gif
P.S. už tavo nikono diagnostiką švedai nori 600 kronų. Kiek galėtų kainuoti remontas, negali paskyti. Ar siųsti?

Gintare, nuostabu, kaip visada!
Atsakyti
sillwio, siusk 4u.gif o jau del taisymo kainos, tai ziuresiu ar bus verta taisyt g.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

nu ir darbelių gražių apžiūėjau čia pas jus temoje, seilę pavarvinau, atsidūsau, pasidžiaugiau, na gal ir man kada taip pavyks biggrin.gif

o aš va pašiukšlinti atėjau, fotkinau su degtukų dežute, tai va, noriu parodyti savo bandymus ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

dar klausimukas dėl skanavimo: kaip nuskanuoti kadrą su visom perforacijom? nes man skanuoja automatiškai be jų g.gif skanuoju su Epson V500..
Atsakyti
pagaliau, pirma juosta, kuri dar nuo ziemos mano zenite buvo, plysho (long story, bet nebuvo nuspaustas vienas pypcikas, ir panaudota jega ), persishviete (atidarytas fotikas nepersukus juostos arba persukus pusiaukelyje ) - zodziu ishkankinta visaip. visumoje - man labai patiko. labai idomios jusu nuomones.

cia originalas
user posted image

cia "pataisytas" (man patinka saltesni atspalviai, bet manau, kad persistengiau, kazhkaip labai sunkiai man ejosi, gal cia tik pirmas ispudis, bet tvarkyti juosta sunkiau..)
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 26, 19:12)
seilę pavarvinau, atsidūsau, pasidžiaugiau

dar klausimukas dėl skanavimo: kaip nuskanuoti kadrą su visom perforacijom? nes man skanuoja automatiškai be jų  g.gif  skanuoju su Epson V500..


Tavo darbeliai puikiai tinka į temą. Ačiū. Tik noriu daugiau.

Aš tiesiog dedu ant stiklo, bet pas mane Canoscan 8800f.

QUOTE(Maggie @ 2011 07 27, 11:14)
labai idomios jusu nuomones.


Jeigu nustatinėti baltos balansą "kaip reikia", tai antras variantas arčiau, bet "kaip reikia" ne visada pasiteisina smile.gif
Atsakyti