Labas visiem!
Atostogauju dar vis. Grįžau iš kaimo skalbinių išsisikalbt
ir toliau mausiu ten.. Skenuoju fotkes, lietus lyja, telikas groja kažkokį poliarizuotų stiklų koncertą, siurbiu sangriją, vienas mažiausias vaikas miega (kita šeimos dalis liko kaime), žodžiu kaifas vienatvėje su savim ir atostogų kadrais
Peržiūrėjau Sillwio fotkes
super! paskaityt viską esu per daug sangrijos prisiurbus
Mūsų pasibuvimas Londone užskaitomas, viskas buvo liux, nes atostogos buvo vaikiškos
Zoo sodas, aplinkinės parkų žaidimo aikštelės, Legolendas, karuselės, ledai, London Eye, dviaukščiai autobusai, metro, vėl ledai, na žodžiu tiesiog geras buvimas su artimais žmonėm jėgiškam mieste.
O čia vienas mano viduriniojo kalbinių šedevrų iš serijos "Kodėl": ateinam į žaidimų aišktelę (vieną iš n skaičiaus
) ir ten atplaukia musulmonė su visom savo čadrom čakrom ar kaip ten tie rūbai vadinasi
stumdama vežimėlį su vaikiuku. Apsirengus juodai nuo-iki, atviros liktų tik akys, bet ir jos dengtos tamsiais akiniais. Pranas nužvelgia moterį savo veriančiu žvilgsniu ir klausia manęs: "O kodėu čia šitokis baubas?"
[praėjo geras poras valandų, pabaigiau skenuoti, poliarizuoti stiklai jau seniai nebegroja, lietus dar lyja, sangrija išgerta...]
Na štai ir keletas fotkių iš Londono.
Londonas 2011 Nepernelyg fotografinės atostogos, nes viskas jau matyta
Vėl skeneris skenuoja gelsvai. Nepatinka man.
Ir geros likusios vasaros jum! Skanių uogų!
Aikit aviečiaut. Žiauriai daug viečių.
(kadrai biržęlio mėnesio, tai dar žemuogės juose)