QUOTE(Kozete @ 2006 03 25, 16:34)
Sveikos,
anksčiau čia kalusinėjau nuo ko pradėti reiktų einant į VK pas Žilaitinę. Man sakė, kad geriausia pasidaryti spermos tyrimą (nes jis darytas Narmedoje prieš 6mėn.) ir tada eiti konsultacijai pas Žilaitinę. Gal galėtumėte pasakyti kurį tyrimą reiktų pasidaryti, kurį dažniausiai siunčia darytis, nes mačiau, kad yra trys: Spermograma (pilnas tyrimas) 150,-
Spermograma (trumpas tyrimas) 90,-
Spermograma (ultratrumpas) 50,-
Kurį reiktų pasidaryti?
Ir dar pasikartosiu su vyro rezultatais prieš 6mėn. dėl judrumo, nes jis man labiausiai kelia abejonės, nors gyd.K. sako, kad čia nieko baisaus:
Iš viso:norma(60-70) pas mus 34proc.
Pirmaeigis: norma(50) pas mus 20proc.
Trūkčiojantys: norma (10-20) pas mus 14proc.
Man atrodo, kad čia toli gražu ne patys geriausi rezultatai...
anksčiau čia kalusinėjau nuo ko pradėti reiktų einant į VK pas Žilaitinę. Man sakė, kad geriausia pasidaryti spermos tyrimą (nes jis darytas Narmedoje prieš 6mėn.) ir tada eiti konsultacijai pas Žilaitinę. Gal galėtumėte pasakyti kurį tyrimą reiktų pasidaryti, kurį dažniausiai siunčia darytis, nes mačiau, kad yra trys: Spermograma (pilnas tyrimas) 150,-
Spermograma (trumpas tyrimas) 90,-
Spermograma (ultratrumpas) 50,-
Kurį reiktų pasidaryti?
Ir dar pasikartosiu su vyro rezultatais prieš 6mėn. dėl judrumo, nes jis man labiausiai kelia abejonės, nors gyd.K. sako, kad čia nieko baisaus:
Iš viso:norma(60-70) pas mus 34proc.
Pirmaeigis: norma(50) pas mus 20proc.
Trūkčiojantys: norma (10-20) pas mus 14proc.
Man atrodo, kad čia toli gražu ne patys geriausi rezultatai...
Mes kai pasidarėme spermos tyrimą VK po to kai Narmedoje darėmės kokius 6 tyrimus, tai rezultatai skyrėsi kokius 10 kartų į blogesnę pusę. Todėl rekomenduočiau pasidaryti pilną spermos tyrimą už 150 VK. Kadangi sperma tikrai nėra puiki, tai galima paprašyti laboratorijoje, kad jeigu bus padidintas leukocitų kiekis, jos iškarto padarytų pasėlį. Tai padės išsiaiškinti kokios ten zarazos gyvena. Gydytojai tik liks viską išnagrinėti ir paskirti vaistus. O jeigu viskas bus gerai, tai iš vis pas ją nėra ko eiti.