ech kai nesiseka, tai nesiseka
padarė mano vyrui tyrimus ir ant lapuko parašyta oligospermia. spermiukų kiekis 4mln. labai stipriai susinervuojau ir neturiu kantryės šitiek daug skaityti (nors reikės kurį savaitgalį prisėst ir perskaityt), bet gal gali kas nors trumpai pakomentuot ar čia labai blogai ir ką tokiais atvejais paprastai daro? kaip gydytis ir ar išeina pasigydyt?
ačiū jums už komentarus
QUOTE(blndz @ 2006 08 23, 16:27)
ech kai nesiseka, tai nesiseka
padarė mano vyrui tyrimus ir ant lapuko parašyta oligospermia. spermiukų kiekis 4mln. labai stipriai susinervuojau ir neturiu kantryės šitiek daug skaityti (nors reikės kurį savaitgalį prisėst ir perskaityt), bet gal gali kas nors trumpai pakomentuot ar čia labai blogai ir ką tokiais atvejais paprastai daro? kaip gydytis ir ar išeina pasigydyt?
ačiū jums už komentarus
ačiū jums už komentarus
Labas
reiktu dar pasiziureti koks ju aktyvumas t.y. koks kiekis A tipo ir pan.
taciau esme vistiek nekokia 4 ml labai mazoka.
Nors bent pora atveju forume maciau, kad su tokiu kiekiu pastojo
Mano manymu ligu ieshkojimas butinas, bet nebutinai jos buna surastos , o gaila.
Beje, butinas ir pakartotinas tyrimas, nes visko gyvenime buna.
Gydytojo geriausiai ieshkoti andrologo.
Sekmes Jums
ačiū
judrumas parašyta 50%, kaip suprantu čia normos ribose?
judrumas parašyta 50%, kaip suprantu čia normos ribose?
QUOTE(Sicily @ 2006 08 23, 17:58)
Merginos, gal susimetam ir parsiplukdom, tik ash vizoz korteles neturiu, reiktu, kad kuri turetumete.
ash pati paimciau 3 vnt. Ar butu norinciu?
Beje, blndz, judrumas A+B = 50 proc. norma.
QUOTE(redute @ 2006 08 24, 16:40)
Merginos, gal susimetam ir parsiplukdom, tik ash vizoz korteles neturiu, reiktu, kad kuri turetumete.
bet 4 mljn.... labai mazai.
QUOTE(Babulka @ 2006 08 24, 16:47)
Merginos ar turit omeny kad 4 mln viename mililitre?
QUOTE(Babulka @ 2006 08 24, 16:47)
Aha... IUI minimum 5mln reik O kitur rašo, kad ir daugiau
Papildyta:
QUOTE(elijete @ 2006 08 24, 16:55)
Merginos ar turit omeny kad 4 mln viename mililitre?
Taip. Bent jau aš. O jei jų iš viso tik 4mln, tai visai ne kas. Nors, esant tokiam kiekiui, gal ir nėr skirtumo
QUOTE(Tesoraite @ 2006 08 24, 17:01)
Papildyta:
Taip. Bent jau aš. O jei jų iš viso tik 4mln, tai visai ne kas. Nors, esant tokiam kiekiui, gal ir nėr skirtumo
Papildyta:
Apie tuos milijonus neturiu zalio supraciaus tai nulekiau i savo vyrioko atsakymus paziuret nors jau seniai daryti tai ten raso kad pas ji 20 mln. vienam ml o buvo privares 4 ml. bet va agliutinacija yra tirsta sperma labai
Na, kiekis normoj, o pgl merginų pasisakymus, suprantu, kad agliutinaciją kaip tik lengviausia pašalint ir tada sperma dar pagerėja
Jei gerai pamenu, girdydavo vitaminą C savo gražuoliams daugiau nieko neatsimenu, gal kas susidūręs parašys.
Jei gerai pamenu, girdydavo vitaminą C savo gražuoliams daugiau nieko neatsimenu, gal kas susidūręs parašys.
QUOTE(elijete @ 2006 08 24, 17:07)
Apie tuos milijonus neturiu zalio supraciaus tai nulekiau i savo vyrioko atsakymus paziuret nors jau seniai daryti tai ten raso kad pas ji 20 mln. vienam ml o buvo privares 4 ml. bet va agliutinacija yra tirsta sperma labai
O kiek tos agliutinacijos pas TB? Pas MB 10 proc. kai normoje tik iki 5 proc.
QUOTE(Veronika @ 2006 08 24, 17:30)
O kiek tos agliutinacijos pas TB? Pas MB 10 proc. kai normoje tik iki 5 proc.
Pas maniski irgi tiek pat
[quote=Tesoraite,2006 08 24, 17:01]
tai norite pasakyti, kad net IUI jau nėra šansų daryt su tokiu kiekiu? jezau jezau, o aš galvojau, kad mano bėdos jeigu išsispręstu, tai baigtusi nelaimės....
tai norite pasakyti, kad net IUI jau nėra šansų daryt su tokiu kiekiu? jezau jezau, o aš galvojau, kad mano bėdos jeigu išsispręstu, tai baigtusi nelaimės....