Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(Prince @ 2006 06 27, 09:06)
Mano MB Tribestano ir E visus tris kursus pragere,bet pagerejimo tikrai nematome verysad.gif

Savo vyrą vitaminu E 400 kokius 3 metus maitinau (su mėnesio pertraukomis) tongue.gif
Atsakyti
A12 proc ir B 19 proc. nėra blogiausi rezultatyai, jei agliutinacijos nėr arba ji labai maža mirksiukas.gif

aš saviškį irgi 3 mėnesius maitinau Tribestanu ir E400. Nuo pastarųjų jis beveik verkė, nes sakė darbe iš tuliko neišlenda lotuliukas.gif ar padėjo? Tyrimų nespėjom pasidaryt, bo pastojom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aero @ 2006 06 27, 14:17)
A12 proc ir B 19 proc. nėra blogiausi rezultatyai, jei agliutinacijos nėr arba ji labai maža mirksiukas.gif

aš saviškį irgi 3 mėnesius maitinau Tribestanu ir E400. Nuo pastarųjų jis beveik verkė, nes sakė darbe iš tuliko neišlenda lotuliukas.gif ar padėjo? Tyrimų nespėjom pasidaryt, bo pastojom blush2.gif

o kokie dar tyrimai jeigu jau ir taip aišku kad padėjo. tongue.gif Aero, o tavo vyrui nedarė varikocelės operacijos?
Atsakyti
QUOTE(rugiagėlė @ 2006 06 27, 09:31)
Cinką ir mano vyras gėrė. Tinka. Ir dar tu savo vyrelė vitaminu E 400 prifarširuok. Irgi turi įtakos.

Gerai, dabar jau su 2 tabletėm per du aukštus teks bėgioti, kad nepamirštų išgerti. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Extra @ 2006 06 25, 18:57)
Ipertrofan - tai priestaringai vertinamas antibiotikas, vartojamas tik nedaugelyje Europos  saliu. Urologai juos paprastai skiria nuo gerybines prostatos hiperplazijos. Dar pries metus jie uz kiekviena israsyta sio vaisto recepta is farmacijos kompanijos gaudavo tam tikra pinigu suma. Kaip yra dabar, nezinau. Galbut urologas rado tavajam koki uzdegima ir del to ji paskyre, taciau vyro nevaisinguma geriausia gydytis pas andrologus. Tai tiek  smile.gif

Dekui už informaciją, dabar manau kad mes tų vaistų nepirksim. O pas andrologą mes ir buvom, ant kabineto durų buvo užrašyta urologas-andrologas g.gif Uždegimą rado, bet sakė lengvą, tai išrašė vaistų grynai nuo uždegimo ir šitą Ipertrofana. Tiesą dar išrašė Trittico, tik kai perskaičiau lapelyje tai pasirodo čia antidepresantas bigsmile.gif Vyrui tikrai depresijos nėra tai nežinau ką čia dar šituo vaistu galima išgydyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagėlė @ 2006 06 27, 14:20)
o kokie dar tyrimai jeigu jau ir taip aišku kad padėjo. tongue.gif  Aero, o tavo vyrui nedarė varikocelės operacijos?

rugiagėle, nu, neaišku, ar gerėjo tas mūsų judrumas g.gif gal pakako ir tų 18 proc. lotuliukas.gif niekas nesužinos mirksiukas.gif
nea, jokių operacijų nedarė, apskritai, nieko jam niekas nedarė lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano vyrioko rezultatai staiga, per 2 menesius labai suprastejo. Pasidarem spermos paseli. Kaip ir spejome, pasitvirtino buvusiu bakteriju pagyvejimas, s. epidermiolis gausiai. Gal kam nors kas nors gyde? Idomu kokia gydymo schema taike.

Mums gydytojas buvo liepes po pirmo gydymo kurso pasitikrinti ar liko bakteriju ir pratesti gydyma, jei rezultatas bus teigiamas. O mes pasidarem spermograma, apsidziaugem puikiais rezultatais ir iskarto kibom i IUI. O, kaip dabar supratom, reikejo gydyma gal davest iki galo...

Atsakyti
QUOTE(PETI @ 2006 06 27, 15:45)
Gerai, dabar jau su 2 tabletėm per du aukštus teks bėgioti, kad nepamirštų išgerti.  bigsmile.gif

Aš savo vyrą irgi "farširavau" tabletėm, gėrė visą saują doh.gif speman 2 tabl. x3 kartus, vit E, malpotane, cinkas, dar tokios raudonos lygtais likoprostas (iš pomidorų), folinės. atrodė tada labai daug doh.gif lotuliukas.gif , bet matyt nebereikalo gėrė lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kai daresi mano vyras tyrima pries metus,rezultatai buvo geri, tai gal galejo rezultatai pablogeti, bedos pas mane, negi ir vel jam tyrimus reiks kartoti g.gif
Atsakyti
Tyrimų nereiks kartoti. Kai punkcijos dieną priduos vyras savo turtą, tada ir pasižiūrės.
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2006 07 01, 17:55)
Tyrimų nereiks kartoti. Kai punkcijos dieną priduos vyras savo turtą, tada ir pasižiūrės.

Aisku, o jei punkcijos diena bus blogi, kaip tada g.gif
Atsakyti
O koks skirtumas, blogi ar geri, vistiek IVF daro biggrin.gif
Atsakyti