QUOTE(rugiagėlė @ 2006 05 11, 12:42)
O pas kokią gydytoją jus lankotės kad iš tavo pasakojimo jaučiasi kad turi labai mažai info apie jūsų padėtį?
Jeigu tiesiai šviesiai asakyti, tai pati esu ne Vilnietė, labai gerą daktarę turėjau Klaipėdoje, o Vilniuje teko nemažai pasiblaškyti. Dabar lankausi Žverynė Saltoniškių 29/3. Esu labai patenkinta. Daktarė tiesiog nuostabus žmogus, apie gydimo rezultatus dar kalbėti anksti. Kaip tik šiandiena ryte buvau pasitikrinti, nes nežinojau ar galiu pradėti gerti Clostilbegyt'ą (labai jau mano mm nepastovios, negausios, iš niekur atsirandančios ir ten pat dingstančios), tai gavau leidimą ir pradėjau gerti vaistus, gerai kad viskas taip laiku vyksta, nes kaip suprantu šiame reikale - praleidai reikiamą dieną ir lauk visą mėnesį iki kitos tokios.
O teko pasilankyti daug kur, apie Normedą turiu labai blogą nuomonę, man ten išrašė vaistus, kuriuos, kaip vėliau išsiaškinau, man gerti buvo grežtai negalima, o man juos išrašė net be garmonų tyrimo.
Aš sustinku, kad apie savo bėdas daug nežinau, ypač nedicininių terminų, aš pasitikiu savo daktarę, ir bijau kad jeigu pradėsiu gylintis, visai stogas pavažiuos...stengiuosi gyventi man įprastą gyvenimą