QUOTE(renatele @ 2006 04 13, 09:44)
As irgi taip manu, bet jau 5 IUI be rezultato.
O apie ta tyrima tai nieko nzn, bet manau kad IVF metu kaip tik tai atliekama tai ir suzinosiu
Keista ir man, nors as tuose reikaluose naujokė, man atrodo, kad sperma tikrai su šansais, bet jei jau penktas IUI be rezultato...
Gal reikia padaryti pertauka, ar pasistengti uzmirsti kuriam laikui savo didiji tiksla? Antra vertus, patarimus duoti lengva, pati tai niekaip savo smegeninės išjungt negaliu.
Man keisčiausia, kad per pirmąjį vizitą mums siūlė tik IVF'ą, o po antrojo jau sakė, kad IUI - nors rytoj. Kaip per mėnesį viskas taip pasikeitė?
Mes buvom užsibrėžę sau tikslą - su vitaminų ir papildų pagalba per ilgą laiką pagerinti grikiukus taip, kad tiktų IUI, o čia - staiga jau tinka. Ne tai, kad nesidžiaugiam, tiesiog pasitikėjimas gydytoja susvyravo. Nes tyrimų atsakymo lapelio nedavė, pakomentavo žodžiu.
Beje, o kiek kainuoja IUI? Ir kokių tyrimų reiktų man papildomai? Mano hormonai norma, echoskopiškai žiūrint - kiaušintakiai praeinami, ovuliacija vyksta. Ačiū už atsakymus kad ir ne toje temoje, manau, atleisit naujokei