Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(paiduke @ 2006 04 10, 10:42)
kažkada rašiau, kad mano vyrui buvo varikocelė ir jam rudenį darė operaciją, bet dėja spermiukų kokybė po jos, ne pagerėjo, kaip buvo tikimasi, bet dar ir pablogėjo

Mano vyrui irgi darė varikocelės operaciją prieš pusantrų metų.Kokybė beveik nepasikeitė, bet kiekis - padidėjo.Tačiau rezultatų kaip nėra, taip nėra... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiminga @ 2006 04 07, 13:13)
Jei gydytoja sako, kad tinka, reiškia, taip ir yra. Beje, iš stebuklų serijos: aš buvau natūraliai pastojusi su A 0, B 15, o kiekiu 7 mln., taip kad...

Merginos, iskrisiu dabar kaip is medzio su savo klausimu smile.gif

Kas yra A ir B ? Judrumas ?

Pas mane tyrime parasyta pirmaeigis judrumas 9% (norma 50)
Trukciojantis 27 % (norma 10-20)
Viso 36 % (norma 60-70)
1ml - 26 mln

Eisiu penktadieni klausti, kaip cia su kokybe. Su pirmaeigiu, kaip matau viskas blogai...
Atsakyti
QUOTE(garnelis @ 2006 04 10, 14:25)

Viso 36 % (norma 60-70)
1ml - 26 mln

Eisiu penktadieni klausti, kaip cia su kokybe. Su pirmaeigiu, kaip matau viskas blogai...

Raidėmis žymimas spermiukų judrumas:
A-greiti pirmeigiai;
B-lėti pirmeigiai;
C- trūkčiojantys;
D- nejudrūs.
A+B norma yra ne mažiau 50 proc. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(garnelis @ 2006 04 10, 13:25)

Viso 36 % (norma 60-70)
1ml - 26 mln

Taip, judrumas.

Dar galiu pridurti prie femmes atsakymo, kad A grupės varo tiesiai į priekį kaip iš ginklo iššauti, B taip pat juda į priekį, bet ne tiesia linija, o visaip kaip vingiuotai, C judina uodegas, bet patys stovi vietoje, o D nejuda visiškai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiminga: 10 balandžio 2006 - 13:54

Viso 36 % (norma 60-70)
1ml - 26 mln

Vienos laboratorijos skirsto o keturias judrumo rusis:
A
B
C
D

Tavo darytoj laboratorijoj suskirstyta i tris rusis:
Pirmyneigiai,
Trukciojantys,
Ir dar turetu buti kazkokie...

Mes turim dvieju skirtingu laboratoriju tyrimus, ir ten vat butent taip ir buvo surusiuota. O gal tavo dar kitokios laboratorijos....bet esme panasi.
Svarbiausia pirmyneigiai...., arba kitur vadinami A+B.

Atsakyti
[quote=Babulka,2006 04 10, 13:56]
Vienos laboratorijos skirsto o keturias judrumo rusis:
A
B
C
D

Tavo darytoj laboratorijoj suskirstyta i tris rusis:
Pirmyneigiai,
Trukciojantys,
Ir dar turetu buti kazkokie...

Mes turim dvieju skirtingu laboratoriju tyrimus, ir ten vat butent taip ir buvo surusiuota. O gal tavo dar kitokios laboratorijos....bet esme panasi.
Svarbiausia pirmyneigiai...., arba kitur vadinami A+B.
[/quote

mes geromedoje darem tyrimus.
Po ranka turiu atsakymus - yra tik pirmaeigiai ir trukciojantys...

Musiskiai nesauna i prieki smile.gif

Ar cia labai blogai viskas ? Kaip manote ?
Atsakyti

Viso 36 % (norma 60-70)
1ml - 26 mln

A+B ir yra judrumas. A 90 proc. be abejo yra mažai, bet ne viskas prarasta. pas mano vyrą vieno tyrimo metu buvo A 0, B 1. na o po gydymo A 15 B berods 12 ir viskas baigėsi labai laimingai. Sėkmės.
Atsakyti
Ką tik internete perskaičiau labai įdomių faktų. Ten rašoma, kad sperma geresnė gaminasi, kai oro temperatūra yra žemesnė, todėl spemos kokybė žiemą geresnė nei vasarą. O dėl paros meto, tai parašyta, kad ryte kokybė geresnė nei bet kuriuo kitu paros metu.

Beje, ten taip pat parašyta, kad kava spermos kokybei jokios įtakos nedaro, o va važinėjimasis dviračiu daro, jei važinėji ilgiau nei 30 min., nes pakyla kūno temperatūra ir pablogėja visi tie procesai. O važinėjimas dviračiu dabar kaip tik toks aktualus... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiminga @ 2006 04 10, 14:06)
Ką tik internete perskaičiau labai įdomių faktų. Ten rašoma, kad sperma geresnė gaminasi, kai oro temperatūra yra žemesnė, todėl spemos kokybė žiemą geresnė nei vasarą. O dėl paros meto, tai parašyta, kad ryte kokybė geresnė nei bet kuriuo kitu paros metu.

Beje, ten taip pat parašyta, kad kava spermos kokybei jokios įtakos nedaro, o va važinėjimasis dviračiu daro, jei važinėji ilgiau nei 30 min., nes pakyla kūno temperatūra ir pablogėja visi tie procesai. O važinėjimas dviračiu dabar kaip tik toks aktualus...  g.gif

nu va... mano vyras kasdien i darba vaziuoja dviraciu....

gal galetumei atsiusti nuoroda, kur apie tai rasoma ? nusiusiu paskaityti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garnelis: 10 balandžio 2006 - 14:08
QUOTE(garnelis @ 2006 04 10, 14:02)

Ar cia labai blogai viskas ? Kaip manote ?

Nėra gerai, bet ir ne blogiausias variantas. Tiesiog reikia parinkti tinkamą gydymo metodiką ir tinkamą apvaisinimo procedūrą.

Taip kad tik nenusimink anksčiau laiko. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Merginos, o jusu vyrai bandėte tribestaną vartoti?
Atsakyti
QUOTE(garnelis @ 2006 04 10, 14:07)
nu va... mano vyras kasdien i darba vaziuoja dviraciu....

gal galetumei atsiusti nuoroda, kur apie tai rasoma ? nusiusiu paskaityti smile.gif

Prašau, tik ten angliškai:

http://www.mayoclini...rtility/MC00023
Atsakyti