sveikos
jei nesunku pavardinkit patogiu ir kokybisku batu firmu ar as cia per gerai noriu,kad butu i kokybiski i patogus?
QUOTE(Edgolė @ 2013 02 20, 22:45)
sveikos
jei nesunku pavardinkit patogiu ir kokybisku batu firmu ar as cia per gerai noriu,kad butu i kokybiski i patogus?
http://www.jonesbootmaker.com/
turiu vienus, pirksiu kitus, tik kitos spalvos. Teko matuotis batus su kulniuku, nerealaus patogumo, dabar gailiuosi kad neprigriebiau bet dauguma modeliu tokie gan moteriski
Sveikos. Neesu mėgėja turėti batų pilnas spintas priešingai nei kelnių ir megzstukų, marškinėlių . Esu labai prisirišus prie flat shoes batų tipo atrodo kaip basa eitum ir kokių tik neturėjus.
O vasarai tapkutes per piršta tokio tipo:
Kadangi žiema yra bjauriausias laikas koks tik galėtų būti tai nešioju UGG'US arba jau į kokį balių tai ilgus klasikinius batus.
O vasarai tapkutes per piršta tokio tipo:
Kadangi žiema yra bjauriausias laikas koks tik galėtų būti tai nešioju UGG'US arba jau į kokį balių tai ilgus klasikinius batus.
QUOTE(sygyta @ 2013 02 20, 20:55)
http://www.jonesbootmaker.com/
turiu vienus, pirksiu kitus, tik kitos spalvos. Teko matuotis batus su kulniuku, nerealaus patogumo, dabar gailiuosi kad neprigriebiau bet dauguma modeliu tokie gan moteriski
aciu
o butent Jones Bootmaker firmos? nes man meta pagrindini psl tai susimasciau
QUOTE(Edgolė @ 2013 02 20, 23:29)
jo, Jones Bootmaker.
QUOTE(sygyta @ 2013 02 20, 21:33)
jo, Jones Bootmaker.
a,nu daba aisku aciu
reiks pasidairyt o dydziai atitinka?
QUOTE(Edgolė @ 2013 02 21, 00:46)
Jo
QUOTE(Edgolė @ 2013 02 20, 22:45)
sveikos
Ecco ir Clarks
QUOTE(sygyta @ 2013 02 20, 22:48)
aciu apsidairiau ir kas man tiktu-patiktu nera dydzio
QUOTE(Raven @ 2013 02 22, 10:06)
Ecco ir Clarks
nzn ar cia tik man pasirode ar clarks pagedo kablu pakalimai nueina kaip kokiu pigiu batu o ir siaip modeliu pasirinkimas mazokas