Įkraunama...
Įkraunama...

Perkam vilną iš bulgarų

QUOTE(raganele @ 2011 04 29, 22:07)

Dabar krepšelis bus rudas karšinys ir visokia spalvota sluoksna, dar būtinai pilkai ruda natūrali ir galvoju dėl baltos - mano 28 buvo "šilto pieno" spalvos, kažin ar kitos baltesnės būtų? Ne visur norisi perdėto natūralumo, o ir kvarbatkėlių baltų negaliu prie anos priderint g.gif

Dėkui už krepšelį 4u.gif lotuliukas.gif

Tai kiek supratau, tinginėms iš prigimties reikia imti sluoksna nemažiau nei 28-29? Bet tikriausiai formą karšinys labiau laiko?
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2011 04 30, 13:01)
Dėkui už krepšelį  4u.gif  lotuliukas.gif

Tai kiek supratau, tinginėms iš prigimties reikia imti sluoksna nemažiau nei 28-29? Bet tikriausiai formą karšinys labiau laiko?

nieko panasaus... schmoll.gif sluoksna forma laiko geriau
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 04 30, 13:22)

Nu ir valio. Belieka tik spalvas išsirinkti bigsmile.gif
Atsakyti
Bemba, neturiu totaliai laiko kada prisėst savaitgali o jus tiek jau prikalbeje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 04 30, 12:22)

aš kai džiovinu iš suoksnos darytus tapus, tai nekišu net nieko į vidų. Ir suformuoju viką rankom.
Papildyta:
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 04 30, 07:16)
Jei Sr. upe turi sveiko proto tai turėtų sudaryrt lentelę ir visos įsirašytumėm. Bet jei neturi ką veeikt, tai keikvieną pati suvedinės, tada tikrai nematysim. Bet tu paprašyk ir pasiviešinsim smile.gif .
Dažyta sluoksna buvo (ir yra dabar dažoma ) 29 mic.

Toplonoje moloko (kažkas klausė) akivaizdžiai gelsvesnė už naturalnį belį. Bet tas natūralus baltumas tikrai nesnieginis. O Moloko dar gelsvesnis.

ne, ko jau ko tai aš neturiu jokio proto nė gramo biggrin.gif

Ko jūs spurdat visos. Tvarka BUS biggrin.gif
Aišku bus lentelė, siųsit man visos tvarkingus word'us, bet bereikalingų komentarš ir dar ko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(karosimi @ 2011 04 29, 20:23)
Merginos kazka matomai praleidau.o iki kada galima galvoti, rinktis?

viską surašysiu e- mailu, nes čia info nueina ir visi vė to paties kausia... 4u.gif
Atsakyti
Labutis, mamytės 4u.gif Su šventėm visas bigsmile.gif

Aš tai kaip studentė, nieko nesusigaudau ir galvoj tas "krepšelis" tusčias. Gal kas duosit nusirašyt?
SOS bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2011 04 27, 20:44)
ir aš noriu vilnėlės BG, o ar Mole nežada pirkti, gal dar kažkas iš mano krašto pirktu?

Žadu, žadu bigsmile.gif
Atsakyti
mergytes noriu ir as koki kilograma pasiimti.kam rasyti uzsakyma,kokia forma?
Atsakyti
Labas rytas,

dar neuzsaket per savaitgali? Dar spesiu. karsta.gif Kaip suprantu laukiam nurodymu is Sraunios upes? bigsmile.gif

As emiau silkinius siuliukus ana karta. Man patinka, kad jie graziai issiskaido i plonus, gerai prisivelia, taciau siektiek leidzia spalva. Spalvytes nera labai ryzkios kurias uzsakinejau, tai to intensyvumo gal mazokai lieka. Toks ne akcentas, o kazkas menamo gaunasi. Bet visumoj tai neblogas dalykas.
Atsakyti
KO JŪS PANIKUOJAT? biggrin.gif Sakiau atsiųsiu i emailą viską.

Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
gerai, sėdžiu, dirbu sisteminu. Ramybės, tiktai ramybės biggrin.gif
Atsakyti