BG tinklapy jau sukeltos naujos spalvos.
Aš ką tik atsivežiau iš pašto savo siuntinį, pas mane pavyzdukai yra. Bet jie beveik analogiški BG tinklapy įkeltiems. Labai graži iš pirmo žvilgsnio pasirodė pilka melanžinė, Bg tinklapy ji tokia labai jau neaiški, o realybėj labai graži. Kitos spalvos labai panašios.
Aš ką tik atsivežiau iš pašto savo siuntinį, pas mane pavyzdukai yra. Bet jie beveik analogiški BG tinklapy įkeltiems. Labai graži iš pirmo žvilgsnio pasirodė pilka melanžinė, Bg tinklapy ji tokia labai jau neaiški, o realybėj labai graži. Kitos spalvos labai panašios.
o dievai, kiek ten melsvos pilkšvos atspalvių dabar
pilka melanžinė nereali, mačiau... užsimaniau, kitam užsakyme būtinai užsisakysiu
QUOTE(barric @ 2011 06 03, 19:55)
pilka melanžinė nereali, mačiau... užsimaniau, kitam užsakyme būtinai užsisakysiu
turi omeny karšinį?
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 06 03, 21:44)
Melanžinė sluoksna juodai/pilka labai graži, ne karšinys, melanžas eina kaip vaivorykštinių vilnų, tiesiog tokiais ilgais dryžiais.
Ta balta spalva melanžo pvz. gijoje jų tinklapyje man pasirodė kaip brokas . O, pasirodo, taip turi būti
Tai rezultatas pateisino lūkesčius
man ta alyvuogių fainiausia Kodėl mane traukia tos murzinos spalvos
QUOTE(žollia @ 2011 06 04, 13:46)
man ta alyvuogių fainiausia Kodėl mane traukia tos murzinos spalvos
aš aną kartą užsisakiau alyvuogių karšinio, nu man labai graži ta spalva.
gavau vilnelę, rezultatas pranoko lūkesčius, spalvytės labai
Niu va jau vilnelę turiu, gražios spalvos Tik keista,kad šiurkštoka, bet taip ir turi but tiek mikronų. Įdomu kaip velsis, tik kai tyčia galvoj kiaurymė, o vel tik kad velt nenoriu, na bet ką nors pagalvosiu