QUOTE(Besijuokianti @ 2011 05 08, 16:29)
Sr.upe, tokiais atvejais reiktų kuo mažiau rašinėt. Paskui padarysi meškos paslaugą visoms, kas iš Lt bandys užsakyt. Vienas dalykas ką mes čia tarpusavy susirašinėjam, kitas - viską ten rašyt Katiai.
Dėl nuolaidos, tai jų teisė keist, tu užsakymo gi nenusiuntei...
Be to, jei imtumėm babinom kaip jie siūlo, jiems nei svert, nei pakuot nereiktų.
O dabar po puskilį susvert ir supakuot, manau, kad darbas nemenkas. Tai čia piktumams vietos kažkaip nėra, tik reik įsivertinti ar vis dar tebenorim ir t.t....
Besijuokianti,
Tai nieko aš jai per daug nerašiau, tiesiog parašiau, kad girdėjau kad buvo didesnės ir lyg neseniai pas save pakeitė ir viskas. Ar nenatūralu kad domiuosi, jei ankščiau buvo kitaip?
Nu atrašė, kad tai dėl to, jog pakilo biržoj vilnos kainos, jie nedidino kainu, bet pakeitė nuolaidų sistemą. Na ir viskas. Kame meškos paslauga?
Tikrai neduodu galvos nukirst kiek puslapyje buvo nuolaida įrašyta vakar. Bet man tas skaičius 20 kažkur vaizduotėj stovi.
ir sutinkus su
kadabra, nes tada daugiau aiškumo, mažiau streso, keli žmonės susitaria ir ok.
Besijuokianti, nežinau ar patenkinti, bet apsidžiaugimo kažkaip nelabai jaučiu :)ui neįsivaizduoju kaip dėl sudėtingumo... reik pagalvot kaip ten duot. .
Dabar taip, kad iš Vakarų konferencijos norėtų atstovaut finale? Reik savanorės....
Beje, kiek yra babina?
Papildyta:
QUOTE(žollia @ 2011 05 08, 17:38)
aina sau, 123 kg
Užtat ir galvoja, kad perpardavimui
nu tai va...
MAn irgi keltų įtarimą... Nes nesveika suma gaunasi. ~1500 eu.. nu tai žinai. Ir skeliant per pusę irgi dideli pinigai. Ir atsakomybė didelė. ir skeliant per puse irgi gaunas 2,5 t. litų...
Papildyta:
beje kuriai mes zonai piriklausom pagal siuntimą?