reik spet uzsisakyti is bg, nes nuo geguzes galo ten kazkokie tai darbai pas juos prasideda, tempai bus sumazeje.
matet, eriukas latv.karsiniu prekiauti pradejo.
ar galim uzsisakyt to Volokna sersti??? 10 g?? ar reik butinai 500 g?
keisti tie vyrai, nu ką,patys kalti bus
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 05 05, 21:23)
Raganėlės MB panašiai kaip mano . Pasikviečiau vyrą padėt sumažint užsakymą, tai iš 6 kg, pasidarė 10 kg. Į visus klausimus, atsakymas vienas - "tai aišku imam" ir "nu minimum kilogramą". Žodžiu sėdžiu apšalus dabar .
tai gerai
man tai baisu, kad as per mazai imu, ale vyro jau nekviesiu .
ale katia tai tikriausiai nuo kokios sofkos nusivers lietuvaiciu kiekius pamacius, oi, panos, o dar gali buti ir taip, kad visu poreikiu is kart ir negales patenkinti
issiparduos - ir i vasaros atostogas
jau kad jamam šį kart, tai jamam. nedrąsiai 40 kg sukrapštėm, o dabar pusė tonos turbūt gausis Katia pati su fūra Lietuvon atveš
Srauni upe jau vakar nusiunčiau
QUOTE(bulaukiux @ 2011 05 05, 21:09)
jau kad jamam šį kart, tai jamam. nedrąsiai 40 kg sukrapštėm, o dabar pusė tonos turbūt gausis Katia pati su fūra Lietuvon atveš
gerai gerai, aš tiesiog toki apablūdu vakar buvau, nes migrena buvo, tai negalejau i ekrana ziuret
Nu bet aš permetu akim, tai tikrai laaabai daug tos vilnos. Bet dar neskaičiavau. Dar pati anketos neužpildžiau, bet ja žinau ko noriu daug maž.
Šita dar Katia man parašė, kad papildomų spalvų jie nespėja dar nudažyt Bet tai aš parašiau kad renkamės mes jau ir viskas ok
QUOTE(srauni_upe @ 2011 05 05, 22:17)
gerai gerai, aš tiesiog toki apablūdu vakar buvau, nes migrena buvo, tai negalejau i ekrana ziuret
Nu bet aš permetu akim, tai tikrai laaabai daug tos vilnos. Bet dar neskaičiavau. Dar pati anketos neužpildžiau, bet ja žinau ko noriu daug maž.
Šita dar Katia man parašė, kad papildomų spalvų jie nespėja dar nudažyt Bet tai aš parašiau kad renkamės mes jau ir viskas ok
papildomos spalvos-papildomi kilogramai
QUOTE(bulaukiux @ 2011 05 05, 21:29)
papildomos spalvos-papildomi kilogramai
nu -inok tai net atsikvėpiau, kai parašė kad nebus
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 05 05, 21:23)
Raganėlės MB panašiai kaip mano . Pasikviečiau vyrą padėt sumažint užsakymą, tai iš 6 kg, pasidarė 10 kg. Į visus klausimus, atsakymas vienas - "tai aišku imam" ir "nu minimum kilogramą". Žodžiu sėdžiu apšalus dabar .
Koks tavo vyras nerealiai fainas. Linkejimai jam. ( tokius retus egzemplioriuis reik ant ranku nesiot, arba megstamais patiekalais lepint)
QUOTE(Trakst @ 2011 05 05, 21:50)
Koks tavo vyras nerealiai fainas. Linkejimai jam. ( tokius retus egzemplioriuis reik ant ranku nesiot, arba megstamais patiekalais lepint)
pažiūrėsim, ar mano faina, kai aš jį vesiu padėt skaičiuot
dar apie vilną - pabandžiau ar veliasi sausai gražiai, nugis man visai patiko - rudai melanžinis karšinys bulgariškas:
Bulgariškas ekomeškis toks grubiai gauruotas gaunasi, ale kabinasi vilna labai smagiai
Bulgariškas ekomeškis toks grubiai gauruotas gaunasi, ale kabinasi vilna labai smagiai