Registruojuos
Aš tai noriu visų spalvų sluoksnos . Tik ciklameninės ir violetinės dar turiu. Nors karšinio yra įvairesnių spalvų
Is tu naujai dazytu... Svarstau ar cia mano kompas taip man rodo, ar akys kreivos, ar istikruju ta neva smaragdine tokia zydra, o ne zalia... Sm,aragdas juk zalias.
QUOTE(Katinytis @ 2011 04 27, 21:46)
Sakyčiau darykite saraša ir rašykitės. Jus kuruos turbūt srauni upė , bet ji nemoka skaičiuot ir rašyt, tai kartais su rašymu galiu padėt .
tai gal dar kuri ir skaiciuot mokat???
QUOTE(Trakst @ 2011 04 28, 07:21)
Is tu naujai dazytu... Svarstau ar cia mano kompas taip man rodo, ar akys kreivos, ar istikruju ta neva smaragdine tokia zydra, o ne zalia... Sm,aragdas juk zalias.
aš tai smragdinės neradau naujos mėlynosios - turkio ir žydra,o tinklalapyje žalia obuolinė ir žolinė
QUOTE(raganele @ 2011 04 27, 21:44)
aš tai nesiregistruoju geriau paklausinėsiu - spalvotą karšinį kažkas užsakinėjot - kaip jis ten? Ar su lietuvišku ar su zelandietišku spalvotu lygintinas?
aš pirkau alyvuogių spalvos, man traukės geriau nei jų natūralus ir riebaliuko daug mažiau.
laba ryta,
ir as registruojuosi:))
as biski skaiciuot moku
ir as registruojuosi:))
as biski skaiciuot moku
Sveikutes.Ir as noreciau vilneles pirkimui prisiregistruoyi. Kaip supratau reik nusiust savo e-maila srauniai upei.Taip ir padarysiu.
Srauni upe , mano emailas- ligita73@gmail.com, prašysiu , kas vėlėt iš sluoksnos patarti kokia geriau imti?
As veliau is tokios filecitavos. Man patiko. Labai ilgas plaukas, puikiai laiko forma. Tiesa gaminys gaunasi siurkstesnis, panasiai kaip is karsinio, bet slepetem manau tai tinka. Manau, kad visos spalvos turi veltis analogiskai.
Aha kaip pateikiam uzsakymus? Ar cia, ar siust el. pastu?
Aha kaip pateikiam uzsakymus? Ar cia, ar siust el. pastu?