Aha, vienas siuntinys mak 20 kg, tai realiaia geriausia formuot lygiai 19 kg, tada ten nebūtų tų nesąmonių, kad kažk nuiminėt reik.
Nežinau kiek čia mes su Kadabra imsim, aš vis dar dėl tų 300 gr neapsisprendžiu. Bet jaučiu dar ir kitų kauniečių nemažai yra. Juperi prie Kauno galima priskirt , gal ir Žollia sutiktų prie manęs su Kadabra prisijungt, Dangek perviršį ir Kaunan tada 2 siiuntinukus .
Lt siuntinėt tai iš ano karto supratau, kad kainos atžvilgiu jokio skirtumo į Alytų ar iš Kauno siųst, ar iš Vilniaus. Tad kur daugiau užsakymų ten racionaliausia tuos siuntinius ir siųst.
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 05 04, 08:20)
Juperi prie Kauno galima priskirt
priskirkit prie Kauno... ...Alytus-Kauno priemiestis
QUOTE(Juperi @ 2011 05 04, 08:31)
priskirkit prie Kauno... ...Alytus-Kauno priemiestis
Aš irgi priemiestis, gal ir mane kas prisiskirs, tiksliau mus su Saulyte
Srauni upe, jaučiu gausim sutartį daryt, kad mums paštu Kaip manai, ar prisiprašysim tavęs?
QUOTE(Molė @ 2011 05 04, 08:50)
Aš irgi priemiestis, gal ir mane kas prisiskirs, tiksliau mus su Saulyte
Srauni upe, jaučiu gausim sutartį daryt, kad mums paštu Kaip manai, ar prisiprašysim tavęs?
labutis, Mole yra dar iš Klaipėdos Ritutele
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 05 04, 08:20)
Aha, vienas siuntinys mak 20 kg, tai realiaia geriausia formuot lygiai 19 kg, tada ten nebūtų tų nesąmonių, kad kažk nuiminėt reik.
...
Žollia sutiktų prie manęs su Kadabra prisijungt, Dangek perviršį ir Kaunan tada 2 siiuntinukus .
...
Žollia sutiktų prie manęs su Kadabra prisijungt, Dangek perviršį ir Kaunan tada 2 siiuntinukus .
Sutinku.
Jei surašytumėt nikus Vilnius - Kauns regionais, tai galėčiau pabandyt suformuot paketus atskirai... Jei ten uodegų neliktų. Galvoju, ar tikrai svarbu koki adressa katiai lipint. O mum ir laiko ir lėšų susitaupytų..
QUOTE(srauni_upe @ 2011 05 04, 10:11)
Jei surašytumėt nikus Vilnius - Kauns regionais, tai galėčiau pabandyt suformuot paketus atskirai... Jei ten uodegų neliktų. Galvoju, ar tikrai svarbu koki adressa katiai lipint. O mum ir laiko ir lėšų susitaupytų..
Klaipėda :
Saulyte2
Ritutele
Molė
Upė žino kiek mūsų iš kauno ir ar galima suformuoti į du siuntinius
Ar kuri imat žalios sluoksnos? Man reiktų tik 250 g, gal dar kuriai tik tiek reikia-susijungtumėm Ir geltonos norėčiau tiek pat. Gal kuri norit su manim apsijungti?
Aš bijau pradėt, nes noriu visų spalvų dar vakar apklausiau bg vilnos tapkių nešiotojų mamas... nešiojimasis ir nesibumbuliavimas
QUOTE(raganele @ 2011 05 05, 10:01)
Aš bijau pradėt, nes noriu visų spalvų
Tai va, ir aš visų spalvų noriuuuuu. Tai netoli 20 kg ir gautųsi
Jau apkarpiau savo norus, vistiek gaunasi 6 kg