Merginos, kas yrA KIRILICA? Bandau krepšelį krauti Ir kaip pasidaryti rusų kalbą? daugiau viskas ciki
QUOTE(laguna @ 2011 05 02, 13:43)
Merginos, kas yrA KIRILICA? Bandau krepšelį krauti Ir kaip pasidaryti rusų kalbą? daugiau viskas ciki
rusiški rašmenys
rusu kalbos pasidaryt nereikia - SKAITYKIT ATIDŽIAI METODINIUS NURODYMUS
ot MOTERIŠKA KAIP, pirma nepaskaito, o kausinėja
viskas aisku....
iki kada turim laiko atsiust?
kad nebutu taip, kaip siandien visos buvom soke
QUOTE(srauni_upe @ 2011 05 02, 14:45)
rusiški rašmenys
Viską išsiaiškinau
QUOTE(Juperi @ 2011 05 02, 13:48)
viskas aisku....
nu tai per šią savaitę proto ribose
pačiai reik sugalvot
visko tiek daug noriu
Aciu, srauni_upe, gavau laiskeli. Man tik nevisiskai aiskus 1 punktas. Kokio failo pavadinima reikia keist? Atsiprasau labai. O netinka tiesiai i laiska ikelt lentele su visa info? Ir svori po kainos rasyt? Ar netutri reiksmes? Oi, kaip nesmagu... Tokia tundra jauciuosi.
QUOTE(Trakst @ 2011 05 02, 13:59)
Aciu, srauni_upe, gavau laiskeli. Man tik nevisiskai aiskus 1 punktas. Kokio failo pavadinima reikia keist? Atsiprasau labai. O netinka tiesiai i laiska ikelt lentele su visa info? Ir svori po kainos rasyt? Ar netutri reiksmes? Oi, kaip nesmagu... Tokia tundra jauciuosi.
to kuris prisegtas
kad negaučiau kreuvo stu pačių failų
svori galit po kainos ar po lentele
tiesiai i laiska iketi netinka. Padarykit kaip prašiau
O karoliukų galima? Jau grožis medinukų neišpasakytas Jau įsivaizduoju puoštas tapkutes Ar apsiribojam tik vilna?
Nuspreskit pačios, tegu besijuokianti pasako ar ana kart de visu karoliu sunku buvo...
Tai tiesiog prisegt dokumenta su pakeistu pavadinimu, kuriame bus tentele su visa reikiama info? Ar teip supratau? Jei taip tai tuoj ir issiusiu. Man nereikia daug galvot. Zinau ko noriu.
QUOTE(Trakst @ 2011 05 02, 14:14)
Tai tiesiog prisegt dokumenta su pakeistu pavadinimu, kuriame bus tentele su visa reikiama info? Ar teip supratau? Jei taip tai tuoj ir issiusiu. Man nereikia daug galvot. Zinau ko noriu.
taip taip
Aną kart užsakinėjom viską kas ko norėjo .
Aš daryčiau tokio tipo lentą, kad nieko nereiktų pačiai pervedinėt, ją gmaile paviešint ir kiekviena save įsirašo. Kas ne gmailu naudojas, išsiųst tą patį dokumentą, kai visos susirašys ir rašyt ant to paties. Kitaip žiauriai daug vargo.
Žollia Trakšt Viso
1. Tops 26 0,5 kg (5 eu) 1 kg (10 eu) ... 1,5 kg (15 eu)
2. Kardočios
koričnevy 0,5 kg (4.4 eu) 0,5 kg (4.4 eu) ... 1 kg (8.8 eu)
Viso: 1 kg (9,4 eu) 1.5 kg (14.4 eu) ... 2,5 kg (23.8 eu)
Bet kadangi ne aš užsakinėju, tai galit ir nekreipt dėmesio į mano paistalus ...
Viską iškraipė SM, nu bet aišku, kad vienam doke visi užsakymai būtų, net neįsivaizduoju kaip visas paskui persivedinėt reiktų.
Aš daryčiau tokio tipo lentą, kad nieko nereiktų pačiai pervedinėt, ją gmaile paviešint ir kiekviena save įsirašo. Kas ne gmailu naudojas, išsiųst tą patį dokumentą, kai visos susirašys ir rašyt ant to paties. Kitaip žiauriai daug vargo.
Žollia Trakšt Viso
1. Tops 26 0,5 kg (5 eu) 1 kg (10 eu) ... 1,5 kg (15 eu)
2. Kardočios
koričnevy 0,5 kg (4.4 eu) 0,5 kg (4.4 eu) ... 1 kg (8.8 eu)
Viso: 1 kg (9,4 eu) 1.5 kg (14.4 eu) ... 2,5 kg (23.8 eu)
Bet kadangi ne aš užsakinėju, tai galit ir nekreipt dėmesio į mano paistalus ...
Viską iškraipė SM, nu bet aišku, kad vienam doke visi užsakymai būtų, net neįsivaizduoju kaip visas paskui persivedinėt reiktų.