Įkraunama...
Įkraunama...

---Angeliuku mamos...Angelai neverkia--

Prašau pasivaišinti visas, kad ir nuotoliniu būdu biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Aš "susimeškutinusi" smile.gif . Galime su Meškute5 nikais keistis biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lairam: 29 gegužės 2011 - 07:28
Pirmieji svečiai ir mano pagrindinis svetys:

user posted image

Stiprinasi mano šventės dalyvis:
user posted image

O čia jau susirinko ir visa "gauja" biggrin.gif

user posted image

user posted image

Mano dovanos:
user posted image

user posted image

Šeimyninis tortas biggrin.gif
user posted image

O čia jau šakutės, užmigome beveik stačiom biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Labas rytas, tik ka prabudau doh.gif lotuliukas.gif lyja kazkaip ir miego norisi.. Aciu visom uz sveikinimus. Lairam, tave irgi su gimtadieniu 4u.gif Tu ne meskute, tu balionelis tongue.gif Meskute tai buna visa tokia lapatai lapatai, o pas tave tik pilvukas i prieki issokes mirksiukas.gif Taip, kad nicko neduosiu schmoll.gif Man jau tas nickas irgi nelabai tinka, jau sukudau.. nors noretusi irgi to balionelio, ale kazkaip nesutampa man cia niekas. Vyras dvi savaites uzsieny - dvi cia. Ir kazkaip.. nu zinot apie ka kalbu lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Oi kaip lairam skanu niam niam... gera ta foto kur vaikas uzmigo ant fotelio , na svecias pagrindis pavargo ir nutare pailseti thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Meskute5 @ 2011 05 29, 11:46)
Labas rytas, tik ka prabudau  doh.gif  lotuliukas.gif  lyja kazkaip ir miego norisi.. Aciu visom uz sveikinimus. Lairam, tave irgi su gimtadieniu  4u.gif Tu ne meskute, tu balionelis  tongue.gif Meskute tai buna visa tokia lapatai lapatai, o pas tave tik pilvukas i prieki issokes  mirksiukas.gif Taip, kad nicko neduosiu  schmoll.gif Man jau tas nickas irgi nelabai tinka, jau sukudau.. nors noretusi irgi to balionelio, ale kazkaip nesutampa man cia niekas. Vyras dvi savaites uzsieny - dvi cia. Ir kazkaip.. nu zinot apie ka kalbu  lotuliukas.gif

Uztaikysit tikrai kai to patys nezinosit mirksiukas.gif pamatysi bus viskas ciki piki ok.gif
Atsakyti
Man kažkaip visos draugės sako, kad atrodo, kam man tik pilvas iššokęs, bet pačiai man jau sunku. 11 kg pliuso turiu, tai pati jau gerai jaučiu krūvį.

Gavau žinokit superinę dovaną gimtadienio proga biggrin.gif . vakar buvo gimtadienis, o nuo pirmadienio oficialiai išeinu į DEKRETĄ!!!!!!! thumbup.gif . pagaliau nugal4jau visus savo angl7 kalbos kursus ir galiu eiti atostogauti thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes mergaites 4u.gif

jubiliates su gimtadieniais 4u.gif happybday.gif birthday.gif

lairm labai fainos foto thumbup.gif

pas mane visa savaite vis geros naujienos buvo kasdien, sesuo susirado darba cia ir nama netoli musu, tai busim kaimynes smile.gif pagaliau gavau vieta savo dukrytei i mokykla, kurios laukiau du menesius smile.gif o vakar atejo bloga zinia, kad mire mano dede Lt ir as negaliu skrist i laidotuves verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(lairam @ 2011 05 29, 13:03)
Man kažkaip visos draugės sako, kad atrodo, kam man tik pilvas iššokęs, bet pačiai man jau sunku. 11 kg pliuso turiu, tai pati jau gerai jaučiu krūvį.

Gavau žinokit superinę dovaną gimtadienio proga  biggrin.gif . vakar buvo gimtadienis, o nuo pirmadienio oficialiai išeinu į DEKRETĄ!!!!!!!  thumbup.gif . pagaliau nugal4jau visus savo angl7 kalbos kursus ir galiu eiti atostogauti  thumbup.gif

gera dovanele gavai thumbup.gif man i dekreta tik po poros menesiu ax.gif o ir priaugai nedaug, as jau 12kg priaugau ax.gif o pilvas visai nedidelis, kazin i kur tas svoris eina g.gif

gal cia ne i tema paklausiu, ar yra mergaiciu pas kurias minusinis kraujas, idomu ar Lt dar daro anti -d injekcija 28savaiciu? lairm tu berods esi minusine...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monikam: 29 gegužės 2011 - 11:08
QUOTE(monikam @ 2011 05 29, 12:13)

gal cia ne i tema paklausiu, ar yra mergaiciu pas kurias minusinis kraujas, idomu ar Lt dar daro anti -d injekcija 28savaiciu? lairm tu berods esi minusine...

Daro. Mano yra minusas, o vyro pliusas, tai man daro. Jeigu butu ir vyro minusas, tai nedarytu.
Atsakyti
Labai gražią šventę turėjot, Lairam.
Ir tu visa švytinti.. Ir sūnelis wub.gif wub.gif .

Gražaus tau liepų žydėjimo laukimo wub.gif wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivos juosta: 29 gegužės 2011 - 14:04
QUOTE(lairam @ 2011 05 29, 15:22)
Daro. Mano yra minusas, o vyro pliusas, tai man daro. Jeigu butu ir vyro minusas, tai nedarytu.

o cia sako, kad nedaro, jei nekraujuoji ar neturi kokiu pilvo traumu verysad.gif MB sako neiseik is kabineto kol negausi tos injekcijos, nes pas mus tokie pat kraujai kaip pas jus...
Atsakyti
Ačiū Tau, VS 4u.gif

QUOTE(monikam @ 2011 05 29, 15:23)
o cia sako, kad nedaro, jei nekraujuoji ar neturi kokiu pilvo traumu  verysad.gif  MB sako neiseik is kabineto kol negausi tos injekcijos, nes pas mus tokie pat kraujai kaip pas jus...

Nu keista, nes, kai jau kraujas susimaišys su vaiko krauju ir skirsis kraujo grupės, tai bus per vėlu...

Aš visus kartus esu gavusi tuos vaistus nėštumo metu ir po gimdymo. dabar jau nebepamenu kaip ten tiksliai yra po gimdymo, ar suleidžia visoms, ar tik toks, kurių leliukų kraujo grupė nesutampa su mamos. na mano abiejų berniukų kraujo grupė buvo teigiama (nustatyta iš karto gimus), tai aš paros bėgyje po gimdymo esu gavusi po antrą dozę vaistų. Gaunas, kad vienas nėštumas - 2 vaistų dozės. Viena nuo 28 iki 30 nėštumo savaitės, o kita jau pagimdžius.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti