QUOTE(Laureanza @ 2011 05 26, 14:38)
Aš net laidotuvėse negalėjau dalyvauti,o dar ,kad ir jos kapelio nelankyčiau-absurdas...Mūsų Gerdutė palaidota šeimos kape prie mano tėčio ir jo brolio.Tolokai tos kapinaitės,bet lankau kaip tik turiu galimybę...
Ievoole,kremavot savo angelą?
Ievoole,kremavot savo angelą?
taip ir sekmadienį bus lygiai 4sav., kaip jis su mumis namučiuose, bet gydytoja patarė mums palaidoti, nes dabar psichologiškai sau kenkiu, nes jį pilnai maitinau, pienelis dingo,o man nėra mėnesinių ir gyd. sakė butent dėl to prisirišimo

mes šiandieną paskaičiavom, kad kapelis yra 22km. nuo namų Karveliškių kapinėse, tai nuo darbo man netoli tik nuo namų

mes su vyrų nusprendėm, kad nenorim kryžiukų, supiltų smėlio kruvelių.. dabar mes išcementavom paminkliukai vietą, ryt jau atsiimsim angeliuką ir pritvirtinsim, dar šiandieną sutvarkėm žemytę, pasodinom rožių medelį, jau cemente įtvirtinom vazelę gėlytėm, o šeštadienį vyras išlygins žemes ir užpylęs juodžemio užsės samaninės siūlines žemenės, kad vasara sudygusios užklotų žaluma visą kapelį ir pražystu baltais žiedeliais, ant urnytės žemelių kruvelės pasodinsiu 2 krumelius baltų gėlyčiu

išsiliejau