Įkraunama...
Įkraunama...

---Angeliuku mamos...Angelai neverkia--

QUOTE(Laureanza @ 2011 05 26, 14:38)
Aš net laidotuvėse negalėjau dalyvauti,o dar ,kad ir jos kapelio nelankyčiau-absurdas...Mūsų Gerdutė palaidota šeimos kape prie mano tėčio ir jo brolio.Tolokai tos kapinaitės,bet lankau kaip tik turiu galimybę...
Ievoole,kremavot savo angelą?

taip ir sekmadienį bus lygiai 4sav., kaip jis su mumis namučiuose, bet gydytoja patarė mums palaidoti, nes dabar psichologiškai sau kenkiu, nes jį pilnai maitinau, pienelis dingo,o man nėra mėnesinių ir gyd. sakė butent dėl to prisirišimo unsure.gif jos draugei buvo nutikę tas pats ir jie kol laikė kūdikėlio urnelę namie tol moteris negalėjo nei pastoti, nei nusiraminti, o kai tik palaidojo netrukus pastojo wub.gif

mes šiandieną paskaičiavom, kad kapelis yra 22km. nuo namų Karveliškių kapinėse, tai nuo darbo man netoli tik nuo namų ax.gif

mes su vyrų nusprendėm, kad nenorim kryžiukų, supiltų smėlio kruvelių.. dabar mes išcementavom paminkliukai vietą, ryt jau atsiimsim angeliuką ir pritvirtinsim, dar šiandieną sutvarkėm žemytę, pasodinom rožių medelį, jau cemente įtvirtinom vazelę gėlytėm, o šeštadienį vyras išlygins žemes ir užpylęs juodžemio užsės samaninės siūlines žemenės, kad vasara sudygusios užklotų žaluma visą kapelį ir pražystu baltais žiedeliais, ant urnytės žemelių kruvelės pasodinsiu 2 krumelius baltų gėlyčiu wub.gif

išsiliejau doh.gif jau geriau pasijaučiau, nes kiti nenori su manimi kalbėtis apie tą vietelę, o aš taip save užimu ir jaučiuosi ramesnė blush2.gif
Atsakyti
...gražu bus pas tavo Sūnelį, ievoole....... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rencė @ 2011 05 26, 20:15)
Sveikutės, baigėsi mano kursai, prasidėjo sesija doh.gif
Dėl mišių, tai mums kunigas pasakė, kad angeliukams mišios neperkamos, nes jie jokių nuodėmių neturi ir nėra už ką melstis. Tokiu atveju jie siūlo pirkti mišias tėveliams, artimiesiems, kad prašyti stiprybės ir pan. Bet aš neperku, kai man reikia nueinu prie kapo, išsiverkiu, paprašau stiprybės sau ir savo šeimai, prašau angelėlių savo, kad apsaugotų mus nuo tokių nelaimių... Kiekvienam savo...
Nledi, gražuoliai tavo wub.gif bet kiekvieną kartą užkliuvęs žvilgsnis už tavo sūnaus vardo užgniaužia man kvapą... cray.gif

Mes kai užpirkom suėjus savaitei ir atsinešėm urnytę, tai kunigas sako, kad galėjom nevargti, kai pasakiau, kad nespėjau pakrikštyti, tai sako angelams to visai nereikia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ievoole @ 2011 05 26, 23:50)
Mes kai užpirkom suėjus savaitei ir atsinešėm urnytę, tai kunigas sako, kad galėjom nevargti, kai pasakiau, kad nespėjau pakrikštyti, tai sako angelams to visai nereikia wub.gif

o Jus kapo norit, kad nebarstet niekur pelnu savo leliuko? verysad.gif nes as atsimenu kapai lb trauke po nelaimes, bet dbr galvoju, kad verciau buciau kitaip pasielgusi...kaip Bices seima...
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2011 05 26, 23:47)
...gražu bus pas tavo Sūnelį, ievoole.......  wub.gif  wub.gif  wub.gif

aš tuo taip džiaugiuosi blush2.gif wub.gif
bent taip galiu jam parodyti savo bėrybę meilę nors ir žinau, kad jo ten visai nebus verysad.gif wub.gif
mes norime ir broliuką vestis atsisveikinti su mažuoju dėl to viską tvarkom, kad būtų malonu 4u.gif

mes vakare planuojam padaryti kuklu gimtadienį didžiajam sūnui, tai kai kuriem keista, kaip mes galime švęsti.. bet aš savo jau atraudojau ir nežadu užsakinėti gedulingų pietų, kurių metu visi į mane žiūrės gailiom akim schmoll.gif o be to mano sūnus nekaltas, kad jo broliukas pasirinko išeiti, aš manau, kad jis norėtų, kad mes būtume apsupti geros nuotaikos ir būtume laimingi wub.gif

Paprašiau žmonių, kad neneštų vainikų ir krepšelių, kad nuo šeimos atneštų po 2 gėlytes ir Ąžuolui to pilnai pakaks.. jis buvo nuostabus vaikas, labai geras, man daug mamų pavydėjo, kad auginau 2 vaikelius pametinukus ir buvau neišvargusi ir laiminga, stebėdavosi kodėl aš nesiskundžiu, kai kurie sugebėdavo išspausti frazę "oj jūs vargeliai", visuomet piktai atkirsdavau, kad tiems kurie savo vaikus tikrai myli jie jam tikrai NE vargas! schmoll.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(xiuke @ 2011 05 26, 23:58)
o Jus kapo norit, kad nebarstet niekur pelnu savo leliuko? verysad.gif nes as atsimenu kapai lb trauke po nelaimes, bet dbr galvoju, kad verciau buciau kitaip pasielgusi...kaip Bices seima...

pas ji užplombuota, jau vyras žiūrėjo, kaip atidaryti doh.gif
jis taip pat norėjo išbarstyti, bet kai pamatėm, kad nieko nebus nuvažiom apžiūrėti kapinių ir išsirinkom mokamą vietą naujuose kapuose, šalia trijų berželių ant kalnelio, aplink miškelis, tai kitos didelės senos kapinės nekrenta į akis ax.gif
Atsakyti
sveikos visos wub.gif

Sveikinuosi su naujokem verysad.gif kai pamatau nauja nicka - negera pasidaro.
Tema jau i pabaiga, beveik nedalyvauju cia.. nezinau ar laiko neturiu ar tai tik pretekstas. Labai uzknisa tas pasaliniu lindimas ir skaitymas. Negaliu nusiramint. Ot norisi ignybt kaip nors jiem gun_bandana.gif Kaip zmones megsta gyventi kitu gyvenimus doh.gif
Na vienu zodziu.. Siandien lygiai puse metu kaip mire mano angelelelis.. verysad.gif Poryt mano gimtadienis, butu tokia grazi svente, suneliui pusmetukas ir kelios dienos.. verysad.gif
Kartais taip nusibosta eit eit tuo paciu ratu.. gereja blogeja.. gereja blogeja. bet turbut taip bus visada ir nieko cia nepakeisi..
Atsakyti
Labas
QUOTE(akwariuma @ 2011 05 26, 15:24)
cia jums zenklas is dangaus biggrin.gif

Man ir taip sake, kad cia angelo bučinys is dangaus...

QUOTE(xiuke @ 2011 05 26, 15:43)
kokia ciaproga akcijos? ir kiek ilgai? nes kai daremes pasa brangubuvo, o dbr pasibaige, reiketu...

zinok nezinau, bet korteles kaina 15 lt 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Meskute5 degu tavo angeliukui zvakute user posted image

Atsakyti
Meskute stiprybes...ziaurus tas gyvenimas ir zmones jame...reikia guostis bent tuo, kad nevisi...matyt tie zmones neturi, kas veikti, kad domisi...pasidomes ir nustos...

Zvakute Tavo Angeleliui verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Ir su gimtadieniu...vistiek kazkaip paminesi, kad ir nesinoretu...as nieko nenorejau, bet vistiek atejo kelios drauges, kuriu nei kviesti nereikejo...

gero savaitgalio visoms...ikiux...

ryt vaziuosiu i kapelius aplankyt Dukruzes...
Atsakyti
QUOTE(Laureanza @ 2011 05 26, 20:52)
O tu 2 angeliukus turi,kas Jiems nutiko? verysad.gif  verysad.gif

vieną pagimdžiau neišnešiotą, 22 sav, o sūnelis mirė dėl įgimtos širdies ydos, po operacijos praėjus beveik 3 metam cray.gif tipo, vėlyvos komplikacijos verysad.gif

QUOTE(Meskute5 @ 2011 05 27, 17:51)
Kartais taip nusibosta eit eit tuo paciu ratu.. gereja blogeja.. gereja blogeja. bet turbut taip bus visada ir nieko cia nepakeisi..

Meskute5, laikykis, tie nuopuoliai kartosis, duobės tai gilės, tai mažės, bet vis tiek reikia kažkaip laikytis.
Į kapelius mėgstu važiuoti viena, tada galiu paverkti, pasikalbėti su jais... O kai kas nors kartu būna, tai jaučiu įtampą, lyg stebėtų mane, kaip elgiuosi g.gif o aš bijau, kad nepravirkčiau, arba, kad nesąmonės kokios nepasakyčiau...
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 05 27, 18:51)
sveikos visos  wub.gif

Sveikinuosi su naujokem  verysad.gif  kai pamatau nauja nicka - negera pasidaro.
Tema jau i pabaiga, beveik nedalyvauju cia.. nezinau ar laiko neturiu ar tai tik pretekstas. Labai uzknisa tas pasaliniu lindimas ir skaitymas. Negaliu nusiramint. Ot norisi ignybt kaip nors jiem  gun_bandana.gif Kaip zmones megsta gyventi kitu gyvenimus  doh.gif
Na vienu zodziu.. Siandien lygiai puse metu kaip mire mano angelelelis..  verysad.gif Poryt mano gimtadienis, butu tokia grazi svente, suneliui pusmetukas ir kelios dienos..  verysad.gif

Laba smile.gif

aš 3sav taip pat buvau pašalinis kol drįsau jums parašyti ax.gif bet visuomet atsiranda ir tokiu, kurie tiesiog skaitinėja, o aš tai ieškojau palaikančiu žodžių, lyg recepto, kaip bent truputi palengvinti savo skausmą verysad.gif

aš galvojau kad jau apsipratau.. buvo momentas, kai jutau ramybę, bet tik užmačius kokį mažylio daiktelį ar nuotraukėlę net kūną pradeda mausti ir tokia savijauta lyg kažkas su manimi baisaus darosi ko aš negaliu suvaldyti.. bet ašarų jau nebe turiu, laukiu to momento, kai praėjus daugiau laiko pažiūrėjusi nuotraukėles ir prisiminusi galėsiu lengvai paverkti verysad.gif

QUOTE(rencė @ 2011 05 28, 00:53)
vieną pagimdžiau neišnešiotą, 22 sav, o sūnelis mirė dėl įgimtos širdies ydos, po operacijos praėjus beveik 3 metam cray.gif tipo, vėlyvos komplikacijos verysad.gif
Meskute5, laikykis, tie nuopuoliai kartosis, duobės tai gilės, tai mažės, bet vis tiek reikia kažkaip laikytis.
Į kapelius mėgstu važiuoti viena, tada galiu paverkti, pasikalbėti su jais... O kai kas nors kartu būna, tai jaučiu įtampą, lyg stebėtų mane, kaip elgiuosi g.gif o aš bijau, kad nepravirkčiau, arba, kad nesąmonės kokios nepasakyčiau...

bučiau išprotėjusi jei bučiau praradusi savo pirmąjį sūnų.. Dieve, kaip užjaučiu jus unsure.gif
aš dabar taip bijau lauktis blink.gif kad nebūtų persileidimų, neišnešiojimų ar komplikacijų gimdant.. kai jau žinau ką reiškia prarasti vaiką šie dalykai pasidarė siaubingi, anksčiau apie juos net nepagalvodavau schmoll.gif
Atsakyti
sorry, vel su kitu nicku ne ten pataikiau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Editta: 28 gegužės 2011 - 09:17