QUOTE(Bona -pari @ 2011 05 25, 12:57)
kaip sakai negaliu ,o gal ir nenoriu tikėt kad ji ten

.To pono aš jau seniai nieko nebeprašau ,tai jis man skolingas ir labaii

po netekties aš visiškai nebenoriu į bažnyčia
sveikos
netikiu ir as , kad jau turim kapeli...savo...nesitiki, nors tu ka...ypac kai nueini ir zinai , kad JI ten po zeme...dabar manau, kad ir as kaip Bice buciau verciau kremavusi savo Dukryte..., bet yra jau kaip yra...
as nueinu i baznycia tik su reikalais: misios giminaiciu ar kazkas pan...nes man visad norisi ten verkti, nes pykstu ant kazko, gal ant to pono,kaip sakai ar ant gyvenimo, nezinau...nors daug bobulyciu tik melstis pataria ir bla bla...na bet cia tik tikejimas, vieni po tokiu nelaimiu itiki, kiti atsiriboja...
o Jus mamos minedamos metines ar kokias sukaktis uzsakote misias savo Vaikiukams?as tai abejoju ar uzsakysiu, manau, kad Angelams nereikia...
Papildyta:
QUOTE(kumpiene @ 2011 05 26, 11:48)
nezinau zinok. sake 50 proc nuolaida, tai gaunas abiems po 15 lt
kokia ciaproga akcijos? ir kiek ilgai? nes kai daremes pasa brangubuvo, o dbr pasibaige, reiketu...
Papildyta:
QUOTE(ievoole @ 2011 05 26, 12:59)
Mamytes,
kur ruošiame kapelį savo sūnaus urnytei, pamačiau net kelias vietas kur tik mažučiai kryželiai ant koto ir visiškai apleisti kapukai tik matyt, kokios babulytės per vėlynes, labai senai įsmeigę dirbtines gėles.
maciau ir as toki kapeli...kai mire vaikiukas 3metuku, tevai lanke labai...paminkla su leliuko ft padare graziausia...po kazkiek laiko, nebelanke, zmones kalbejo, kad va kokia motina ale pamirso...kitu vaiku susilaukusi...o dbr maciau ta pati kapeli perdaryta i seimynini kapa su kitu seimyniniu paminklu, o to antkapio su foto nebelike...
Nesakykim, kad gyvenimas-tai zebras. Geriau tikėkim, kad pianinas: jame juodų klavišų mažiau...