Įkraunama...
Įkraunama...

---Angeliuku mamos...Angelai neverkia--

QUOTE(kumpiene @ 2011 05 26, 10:48)
nezinau zinok. sake 50 proc nuolaida, tai gaunas abiems po 15 lt

na nesvarbu kai reiks kitą met daryt pasą matysiu gal vėl išeis dykai...tai labai būčiau patenkinta...
Atsakyti
Mamytes,

man dabar labai įdomu pasidarė g.gif
ar Jūs visos PAČIOS palaidojusios savo mažylius ir juos lankote? toks klausimas man iškilo tuomet, kai pasivaikščiojau po tas kapinaites, kur ruošiame kapelį savo sūnaus urnytei, pamačiau net kelias vietas kur tik mažučiai kryželiai ant koto ir visiškai apleisti kapukai tik matyt, kokios babulytės per vėlynes, labai senai įsmeigę dirbtines gėles.

Aš nežinau ar norėčiau nelankyti savo mažylio kapuko unsure.gif Visi vaikiukai buvo 2006 gimimo, bet skirtingų tėvų. Viename kapelyje buvo 1dienos dvynukai, kitame mergytė virš mėnesio, o paskutiniame 4mėn su puse mergytė.. kaip liūdna.

Mano vyras to irgi nesupranta, nors dauguma aplinkinių sako palaidoti ir savęs nebe kankinti, bet mums tai nekankynė, mums ramiau, kad turėsime kur pabūti.. wub.gif
Atsakyti
Aš net laidotuvėse negalėjau dalyvauti,o dar ,kad ir jos kapelio nelankyčiau-absurdas...Mūsų Gerdutė palaidota šeimos kape prie mano tėčio ir jo brolio.Tolokai tos kapinaitės,bet lankau kaip tik turiu galimybę...
Ievoole,kremavot savo angelą?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

kumpiene aciu uz kavute smile.gif . Meldute vyrus apie pirsta suks kada nors wub.gif

Ievoole, manau, akd visokiu poziuriu yra ir visokiu zmoniu todel manes nestebina, kad yra nepriziuretu kapu, bet siame skyrelyje vienareiskmiskas atsakymas bus , kad kapus lanko visos, kurios juos turi, nes yra neturinciu todel, akd neleido laidoti arba tokiu kaip as kurios kremavo ir pelenus isbarste juroje, bet net ir mes kaskart grize i Lt vaziuojam i pajuri su mintim aplankyti angela.Pasiulymu visokiu sulauksi dar ir uzmirsti ir nekankinti saves ir tt, sneka zmones nes kitaip nemoka, nes nesupranta, bet labai nori atrodyti ismanantys. Darykit taip kaip jums sirdis sako.
Atsakyti
QUOTE(ievoole @ 2011 05 26, 10:59)
Mamytes,

ar Jūs visos PAČIOS palaidojusios savo mažylius ir juos lankote? toks klausimas man iškilo tuomet, kai pasivaikščiojau po tas kapinaites, kur ruošiame kapelį savo sūnaus urnytei, pamačiau net kelias vietas kur tik mažučiai kryželiai ant koto ir visiškai apleisti kapukai tik matyt, kokios babulytės per vėlynes, labai senai įsmeigę dirbtines gėles.

Aš nežinau ar norėčiau nelankyti savo mažylio kapuko unsure.gif Visi vaikiukai buvo 2006 gimimo, bet skirtingų tėvų. Viename kapelyje buvo 1dienos dvynukai, kitame mergytė virš mėnesio, o paskutiniame 4mėn su puse mergytė.. kaip liūdna.

Mano vyras to irgi nesupranta, nors dauguma aplinkinių sako palaidoti ir savęs nebe kankinti, bet mums tai nekankynė, mums ramiau, kad turėsime kur pabūti.. wub.gif

taip, as kapelius lankau kas dvi dienas, nes zydi geles ir jas reikia laistyti, tik ziema nuvaziuoju menesi karta uzdegti zvakutes
Papildyta:
[quote=kumpiene,2011 05 26, 08:02]
Labas rytas 4u.gif

grazi mergyte wub.gif o kas jai ant kaktytes? Maniskei tai toks panasus zenklas irgi yra nuo gymimo, bet dar neisnyko, V formos, gydytoja sako , kad angeliukas danguje jums ja pazymejo biggrin.gif nu tikrai sakau, nes neseniai mire dukryte, tai ji pasimete ir sako, cia jums zenklas is dangaus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akwariuma: 26 gegužės 2011 - 14:26
QUOTE(Bona -pari @ 2011 05 25, 12:57)
kaip sakai negaliu ,o gal ir nenoriu tikėt kad ji ten schmoll.gif .To pono aš jau seniai nieko nebeprašau ,tai jis man skolingas ir labaii frusty.gif po netekties aš visiškai nebenoriu  į bažnyčia  schmoll.gif

sveikos 4u.gif
netikiu ir as , kad jau turim kapeli...savo...nesitiki, nors tu ka...ypac kai nueini ir zinai , kad JI ten po zeme...dabar manau, kad ir as kaip Bice buciau verciau kremavusi savo Dukryte..., bet yra jau kaip yra...
as nueinu i baznycia tik su reikalais: misios giminaiciu ar kazkas pan...nes man visad norisi ten verkti, nes pykstu ant kazko, gal ant to pono,kaip sakai ar ant gyvenimo, nezinau...nors daug bobulyciu tik melstis pataria ir bla bla...na bet cia tik tikejimas, vieni po tokiu nelaimiu itiki, kiti atsiriboja...
o Jus mamos minedamos metines ar kokias sukaktis uzsakote misias savo Vaikiukams?as tai abejoju ar uzsakysiu, manau, kad Angelams nereikia... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(kumpiene @ 2011 05 26, 11:48)
nezinau zinok. sake 50 proc nuolaida, tai gaunas abiems po 15 lt

kokia ciaproga akcijos? ir kiek ilgai? nes kai daremes pasa brangubuvo, o dbr pasibaige, reiketu...
Papildyta:
QUOTE(ievoole @ 2011 05 26, 12:59)
Mamytes,
kur ruošiame kapelį savo sūnaus urnytei, pamačiau net kelias vietas kur tik mažučiai kryželiai ant koto ir visiškai apleisti kapukai tik matyt, kokios babulytės per vėlynes, labai senai įsmeigę dirbtines gėles.

maciau ir as toki kapeli...kai mire vaikiukas 3metuku, tevai lanke labai...paminkla su leliuko ft padare graziausia...po kazkiek laiko, nebelanke, zmones kalbejo, kad va kokia motina ale pamirso...kitu vaiku susilaukusi...o dbr maciau ta pati kapeli perdaryta i seimynini kapa su kitu seimyniniu paminklu, o to antkapio su foto nebelike... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

nezinau ar pasiliksiu cia ar tiesiog uzsukau pasiguosti... Galbut prikaupti didesnio ryzto gyventi, nes pasauly ne viena tokia esu...

Su MB labai laukiam savo mazylio/es, turim du angeliukus verysad.gif
Dabr sunku, bet zinau anksciau ar veliau mes sulauksim wub.gif matyt D numates mums kelia...

Preitu metu birzelio 29d gimdziau suneli (MARTYNA), anksti dar buvo (numatoma gimdymo data rugsejo 15).. Iki siol neaisku, kas nutiko nes KMUK pirma karta tokia atveji mate, kazkas nutiko placentai - sunelis neisgyveno (jau gimdziau zinodama, kad neteks laikyti jo ant ranku)...
Bandem atsitiesti ir vasario men uzsimezge gyvybe - tikejom ir labai laukem... taciau balandzio 29d negailestingas gydytoju zodis - nesivystantis...

Dabar gyvenam, bandom atsigauti...
Atsakyti
QUOTE(ievoole @ 2011 05 26, 11:59)
Mamytes,

mūsų kapelis irgi tolokai nuo vietos, kurioje gyvename, bet kai tik grįžtame į kaimą, tai pirmiausia ir užsukame uždegti žvakutę, pamerkti gėlytę...man taip ramu kai būna ten...kažkokia vidinė ramybė užlieja...
jei atvirai, tai tose pačiose kapinėse irgi yra kapelių, kurie nėra lankomi, apleisti...nesuprantu tokių tėvų, bet....negalim jų ir smerkti, nes nežinome kas ir kaip....

QUOTE(xiuke @ 2011 05 26, 15:43)
o Jus mamos minedamos metines ar kokias sukaktis uzsakote misias savo Vaikiukams?as tai abejoju ar uzsakysiu, manau, kad Angelams nereikia... verysad.gif

ir man sakė, kad angeliukams nereikia minėti metinių, nereikia laukti metinių, kad statyti paminklą ir pan...bet mes užsakėm mišias, kartu paprašysim, kad paminkliuką pašventintų...nieko nekviesim, išskyrus senelius, broliai, sesės mūsų gal bus...niekad netikėjau, kad tuo teks rūpintis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ievoole @ 2011 05 26, 12:59)
Mamytes,

Sveikos merginos 4u.gif

Na mes su vyru lankom ir tvarkom savo mazutes kapeli. As ir maciau daug apleistu kapeliu , bet kiekvienas elgiasi ir daro taip kaip jis nori ar jie nori.

Miledi stprybes tau ir tavo seimai,laikykis console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tauskute_: 26 gegužės 2011 - 16:44
Sveikutės, baigėsi mano kursai, prasidėjo sesija doh.gif
Dėl mišių, tai mums kunigas pasakė, kad angeliukams mišios neperkamos, nes jie jokių nuodėmių neturi ir nėra už ką melstis. Tokiu atveju jie siūlo pirkti mišias tėveliams, artimiesiems, kad prašyti stiprybės ir pan. Bet aš neperku, kai man reikia nueinu prie kapo, išsiverkiu, paprašau stiprybės sau ir savo šeimai, prašau angelėlių savo, kad apsaugotų mus nuo tokių nelaimių... Kiekvienam savo...
Nledi, gražuoliai tavo wub.gif bet kiekvieną kartą užkliuvęs žvilgsnis už tavo sūnaus vardo užgniaužia man kvapą... cray.gif
Atsakyti
Ievoole, klausei apie kapelio lankymą. Pirmą kartą emociškai įstengiau ten nueiti, praėjus tik pusmečiui po laidotuvių. Iki tol, vien įsivaizdavus tą vietą, atrodė plyšiu į milijoną dalelių. Nesuteikia kapinės man nei nusiraminimo, nei paguodos. Kai paminklukas jau pastatytas, viskas padekoruota, tai dar dar. Kažkokį minimalų estetinį pasitenkinimą galiu jaust, kad augaliukai derinasi, žvakutės gražiai dega, va - padarėm kompoziciją. Bet kol dar tik tas karstelio formos smėlio kauburėlis būdavo, tai tas vaizdas taip skausmingai badydavo, kad nors klyk, tą žemės lopinėlį apsikabinus cray.gif
Aš, aišku, pernelyg jautriai reaguoju, bet ir kitų artimųjų kapus lankyt man kiekvieną kartą stresas. Jei tie žmonės būtų gyvi ir mano apsilankymai bent kiek galėtų jiems pagelbėt, tai kiekvieną dieną lakstyčiau. O dabar - prisimenu kasdien, o į kapines nuvažiuoju retai. Nes man ten negera.

Atsakyti
QUOTE(rencė @ 2011 05 26, 19:15)
Sveikutės, baigėsi mano kursai, prasidėjo sesija doh.gif
Dėl mišių, tai mums kunigas pasakė, kad angeliukams mišios neperkamos, nes jie jokių nuodėmių neturi ir nėra už ką melstis. Tokiu atveju jie siūlo pirkti mišias tėveliams, artimiesiems, kad prašyti stiprybės ir pan. Bet aš neperku, kai man reikia nueinu prie kapo, išsiverkiu, paprašau stiprybės sau ir savo šeimai, prašau angelėlių savo, kad apsaugotų mus nuo tokių nelaimių... Kiekvienam savo...
Nledi, gražuoliai tavo wub.gif bet kiekvieną kartą užkliuvęs žvilgsnis už tavo sūnaus vardo užgniaužia man kvapą... cray.gif

O tu 2 angeliukus turi,kas Jiems nutiko? verysad.gif verysad.gif
Atsakyti