Įkraunama...
Įkraunama...

---Angeliuku mamos...Angelai neverkia--

Zvakutes Angeliukams... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
siandien vaziavau darban pro gimdymo namus...taip suspaude sirdi, prisiminiau, kaip veze i gimdykla, kai visi snibzdejosi ir gailejo musu seimos, o mes tik verkem , verkem...kosmaras kazkox...nzn kaip mes visa tai pakelem, isgyvenom mamos... verysad.gif
Atsakyti
Labutis likimo draugės 4u.gif

Monikam, Bona pari žvakutės jūsų agneliukams.... verysad.gif taip norėtųsi, kad jie būtų čia.... verysad.gif

o mano Angelui, ryt 11 mėnesių verysad.gif koks didelis jis jau būtų verysad.gif einu gatve, žiūriu į tokio amžiaus vaikus ir širdį sopa verysad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Degu merginos jusu angeliukams zvakute user posted image
Atsakyti
degu zvakutes jusu angeliukams, maniskei siandien butu buve 3metai ir3men verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(akwariuma @ 2011 05 24, 17:21)
degu zvakutes jusu angeliukams, maniskei siandien butu buve 3metai ir3men verysad.gif

Degu ir tavo angeliukui zvakute user posted image
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2011 05 24, 16:26)
Labutis likimo draugės  4u.gif

Monikam, Bona pari žvakutės jūsų agneliukams....  verysad.gif  taip norėtųsi, kad jie būtų čia....  verysad.gif

o mano Angelui, ryt 11 mėnesių  verysad.gif koks didelis jis jau būtų  verysad.gif einu gatve, žiūriu į tokio amžiaus vaikus ir širdį sopa  verysad.gif

kiek daug nebyliu gimtadieniu... verysad.gif
ziuriu ir as Inezzza...ir taip suspaudzia sirdi, kad ir mano Mergaite butu tokia, ta ir ta darytu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2011 05 24, 17:54)
ziuriu ir as Inezzza...ir taip suspaudzia sirdi, kad ir mano Mergaite butu tokia, ta ir ta darytu... verysad.gif

console.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2011 05 24, 15:23)
Zvakutes Angeliukams... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
siandien vaziavau darban pro gimdymo namus...taip suspaude sirdi, prisiminiau, kaip veze i gimdykla, kai visi snibzdejosi ir gailejo musu seimos, o mes tik verkem , verkem...kosmaras kazkox...nzn kaip mes visa tai pakelem, isgyvenom mamos... verysad.gif

tikrai,man irgi kyla toks klausimas,kaip mes visa tai išgyvenom.šiandien tvarkiau kapelius,ir niekaip negaliu patikėti,kad ten Ji guli,nu niekaip...žiauru...kaip koks siaubo filmas...klūpiu ant akmenukų,sodinu gėles ir prašau Dievo stiprybės...iki šiol galva sukasi...širdis spurda krūtinėje,,, cray.gif
Laikykimės mamos,laikykimės...susiimkim ir i priekį kaip nors
Atsakyti
verysad.gif visiems angeliukams, o kartu ir savajam wub.gif
degu user posted image

žiūriu šiandien į kalendorių ir ta 25 diena...tam tikra prasme kažkuo ypatinga....juk tą dieną tapau mama....tačiau ir kartu tokia skausminga verysad.gif

QUOTE(xiuke @ 2011 05 24, 16:54)

Xiuke, mes turim susiimti....vardan savęs, artimųjų, pažįstamų...vardan savo angelų.....
o nebylių gimtadienių daug bus, nes pamenu praeitą vasarą panašiu metu mūsų daug prisijungė į šį būrelį verysad.gif
Atsakyti
Labutis brangiosios 4u.gif

Degu žvakutę monikam, Bona-pari, akwariumos, inezzos angeliukams user posted image

Biciuk, smagu kad Ani puikiai auga wub.gif Nu mat kokia stipri mergina thumbup.gif O kada jūs Lt būsit?
Aš laikaus gerai, Justė egzaminus išlaikė, o šiaip po senovei viskas biggrin.gif

Rugsėje, Vaivos juosta kur dingusios? Kaip laikotės?

tanler, kaip tau sekas?
Atsakyti
Zvakute inezzzzos angeliukui verysad.gif
O as dabar galvoju,kad gal reikejo Ja kremuoti,nes nuo minties,kad ten Ja valgys kirminai stoga rauna(cia po naktinio sapno mano, man pasidare baisu) cray.gif
O jau naktele su zaibais ir griaustiniais doh.gif kaip as ju bijau...
Atsakyti
QUOTE(Laureanza @ 2011 05 25, 11:07)
Zvakute inezzzzos angeliukui verysad.gif
O as dabar galvoju,kad gal reikejo Ja kremuoti,nes nuo minties,kad ten Ja valgys kirminai stoga rauna(cia po naktinio sapno mano, man pasidare baisu) cray.gif
O jau naktele su zaibais ir griaustiniais doh.gif kaip as ju bijau...

kur cia tie žaibai ir perkūnija buvo? mirksiukas.gif negi viską pramiegojau doh.gif
Papildyta:
renciau, kaip tu laikais? mirksiukas.gif
Atsakyti