Zvakutes Angeliukams... siandien vaziavau darban pro gimdymo namus...taip suspaude sirdi, prisiminiau, kaip veze i gimdykla, kai visi snibzdejosi ir gailejo musu seimos, o mes tik verkem , verkem...kosmaras kazkox...nzn kaip mes visa tai pakelem, isgyvenom mamos...
Nesakykim, kad gyvenimas-tai zebras. Geriau tikėkim, kad pianinas: jame juodų klavišų mažiau...
Zvakutes Angeliukams...
siandien vaziavau darban pro gimdymo namus...taip suspaude sirdi, prisiminiau, kaip veze i gimdykla, kai visi snibzdejosi ir gailejo musu seimos, o mes tik verkem , verkem...kosmaras kazkox...nzn kaip mes visa tai pakelem, isgyvenom mamos...
tikrai,man irgi kyla toks klausimas,kaip mes visa tai išgyvenom.šiandien tvarkiau kapelius,ir niekaip negaliu patikėti,kad ten Ji guli,nu niekaip...žiauru...kaip koks siaubo filmas...klūpiu ant akmenukų,sodinu gėles ir prašau Dievo stiprybės...iki šiol galva sukasi...širdis spurda krūtinėje,,,
Laikykimės mamos,laikykimės...susiimkim ir i priekį kaip nors
Xiuke, mes turim susiimti....vardan savęs, artimųjų, pažįstamų...vardan savo angelų.....
o nebylių gimtadienių daug bus, nes pamenu praeitą vasarą panašiu metu mūsų daug prisijungė į šį būrelį
Biciuk, smagu kad Ani puikiai auga Nu mat kokia stipri mergina O kada jūs Lt būsit? Aš laikaus gerai, Justė egzaminus išlaikė, o šiaip po senovei viskas
Rugsėje, Vaivos juosta kur dingusios? Kaip laikotės?
Zvakute inezzzzos angeliukui O as dabar galvoju,kad gal reikejo Ja kremuoti,nes nuo minties,kad ten Ja valgys kirminai stoga rauna(cia po naktinio sapno mano, man pasidare baisu) O jau naktele su zaibais ir griaustiniais kaip as ju bijau...
Zvakute inezzzzos angeliukui
O as dabar galvoju,kad gal reikejo Ja kremuoti,nes nuo minties,kad ten Ja valgys kirminai stoga rauna(cia po naktinio sapno mano, man pasidare baisu)
O jau naktele su zaibais ir griaustiniais kaip as ju bijau...