Įkraunama...
Įkraunama...

---Angeliuku mamos...Angelai neverkia--

QUOTE(ievoole @ 2011 05 20, 16:58)
Laba 4u.gif

matyt ir man reikia prie Jūsų prisidėti, nes viena savo skausmo ištverti negaliu.. bandau save kaltinti, bet nėra dėl ko ir artimieji nesiima su manimi į kalbas, nes žino, kad pradėsiu save kaltinti, kad nieko nežinojau apie šią ligą(meningokokinę infekciją) nors aš ir negalėjau žinoti, nes niekuomet tarp artimųjų nebuvau susidūrusi, kai man jau rūpėjo mažylių ligos.. bet esu mama ir norėjau, kad mano vaikiukas dabar būtų su manimi wub.gif

Kai turėsiu jėgų viską atsiminti pasipasakosiu Jums, kad Jūs ateityje išvengtumėte to siaubo arba bent jau būtumėte bandžiusi:wub:

console.gif stiprybės visai jūsų šeimai...junkis prie mūsų, nes pati puikiai patyriau, kad tik tie žmonės, kurie tai išgyvenę, supranta...kiti domisi tik iš mandagumo....

QUOTE(ievoole @ 2011 05 20, 19:16)
tikrai, kad ypatingą dieną, tą rytą labai vieniša jaučiausi nors ligoninėje buvo visa šeima kartu, nes gydytojai stebėjimui naktį liepė atvežti pirmąjį sūnų, tai nuo 2h. nakties po truputi susirinko visa šeima, nes mums buvo taip lengviau.. mūsų labai daug.. vyro šeima.. mano šeima.. tėvai.. broliai.. sesės.. visi buvom lyg zombiai, kaip rodo per filmus.. nieko nematėm, negirdėjom, neužuodėm.. 2h. mus paguldė į palatą, 5h. pajungė lašelinę.. 7h. sulašėjo.. iki 10h. laukėm kraujo tyrimų atsakymo ir reakcijos į sulašintus vaistus, temperatūros nebuvo, kraujo tyrimai geri, bet taip pat buvo ir mano mažyliukui, tai gydytojai, kurie tikrai stengėsi dėl mano angeliuko pasiliko brolį dar po visko reanimacijoje stebėti.. išsiuntė mus su vyru pailsėti, tai aš iškarto nuvykau į bažnyčia, ten galėjau verkti, nes iki tol nesuvokiau, kad galiu tai padaryti.. visiems buvo labai sunku aš negalėjau taip lengvai pasiduoti.. vyras grįžo pailsėti ir nieko neįleisti į Ąžuoliuko kambarį, kad nei vieno daikto nepaimtų, kad nieko neišskalbtų, neišplautų nei vieno indelio, buteliuko.. nes pilni namai prigužėjo mūsų artimųjų, mano geriausia draugė, kuri labai norėjo padėti, sutvarkė namučius, padarė pietus, pavaišino visus kava, arbata.. ji norėjo aptvarkyti ir kambariuką, kuris buvo apjauktas, nes broliukas be mamytės priežiūros namie buvo labai įsijautęs, apipaišė sienas, išmėtė broliuko žaisliukus, bet vyras užsidaręs vaikų kambaryje pratūnojo kol laukė skambučio iš ligoninės, nes gyvename šalia Santariškių dėl to ramiai išvažiavome, jautėme kad Adomui tikrai viskas gerai. Daktarai paskambino, kai Adomas pradėjo siautėti, nes jam ten buvo nebeįdomu ir jau norėjo pietų miegelio, apie 13h. Vyrui nuvažiavus gydytojai dar prie jo akių išspaudinėjo kiekvieną Adomėlio kūno vietelę ir tikrino ar neatsirado dėmelių, kuriu jie nepastebėjo per tą laiką ir dar paėmė kraujuko. Paleido namo.
Dėkojau Dievui, kad bent vieną sūnų paliko ir visiškai sveiką wub.gif

labai gerai su Jumis jaučiuosi, matyt dėl to, kad Jūs mane tikrai suprantate group.gif
Papildyta:
mano mama sako tą patį, kad mano mažylis man padovanojo tykėjima Dievu unsure.gif  nes buvau nuo jo atitolusi, bet kai praradau sūnų supratau, kad jis yra ir atsiuntė angelą, kad parodytų koks iš tiesų turėtų būti mano kelias wub.gif

po savo angeliuko netekties pastebėjau ir aš, kad Jo netektis grąžino tikėjimą, kuris buvo išblėsęs...negi tokia buvo viso to kaina.....

QUOTE(Tauskute_ @ 2011 05 20, 20:07)
noretusi labai kad ne be butu nauju angelu mamu , bet deja toks gyvenimas, toks likimas , kad mes ne vienos tokios esam , o musu daug tik viena kita isdrista prisijunkt prie musu, as pati needrasiai prisijungiau prie jusu , bet va jau penktas menuo eina po truputi kai prisijungiau prie jusu angeliuku mamytes. Kaip greit dienos , savaites , menesiai prabego , o man atrodo kad namo grizau is ligonines tik vakar ...  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif

labai daug angelų mamų tiesiog kenčia....vienos...po netekties mano pažįstamų tarpe labai daug mamų atsirado, kurios prisipažino, kad jos taip pat augina angelus...kas keisčiausia prabilo vyresnio amžiaus moterys ir, kad jos yra angelų mamos, tai net minties nebūtų galėję kilti...matyt mes ieškom vienos kitų ir atsiveriam tik tiems, kurių širdies skausmai panašūs verysad.gif
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif pamiršau pasisveikinti 4u.gif ax.gif

žiūriu į savo angeliuko liniuotę wub.gif mums poryt būtų 11 mėnesių verysad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Uzuojauta naujai mamytei, stiprybes Jums ir Jusu seimai...dar daug bus liudesio valandu...ir skausmo... verysad.gif
po nelaimes as ir ieskojau pagalbos ir radau internete doh.gif tiksliau sm forume, nes zmones bijojo manes, o gal nezinojo kaip paguosti, kiti nesamones snekejo, nezinodami ka pasakyti smile.gif todel dziaugiuosi, kad radau si skyreli, supratau, kad esu ne viena, kad yra suprantanciu zmoniu... 4u.gif

QUOTE(vilma37 @ 2011 05 19, 15:05)
tikrai ji ateiti neprisimins,nes pas mus buvo toks atvejis.mergaitei buvo 2,5m,kai mire    sunelis 6m.is pradziu daug klausinejo,kalbejo,bet po kurio laiko apstojo.zinoma mes is atminties neistryneme,nes ir neimanoma.o as manau,kad tokiam mazam vaikui ir nereiketu pastoviai kalti i "galva",nes jeigu ji labai liudi

niekas ir nekala, ir jokiu pastoviai ir jokiu kalimu nera...tiesiogtai musu gyvenimo dalis, ko negalim pakeisti, vaziuojam i kapelius juk, tai maziuke ir mato, uzdegu zvakute taip pat mato...nematau cia nieko blogo, o siaip specialaus jokio kalimo juk nera...
Papildyta:
QUOTE(bicė @ 2011 05 19, 19:23)
Xiuke praejusi rudeni ir as pastebejau, akd galvojanciu apie mano angela ir mane tom dienom ratas sumazejo. Artimiausi zmones net neuzsimine, bet buvo ir prisiminusiu, o cia visada prisimena, todel mes cia, nes cia mes juos galim auginti, realiame pasaulyje mes einam i prieki. Bet tokiu pasakymu kaip laikas jau uzmirsti tai as iki siol nesuprantu...jei neturi ka pasakyti geriau patyletu.
Kristule miela tave nors kartais isgirsti.
wub.gif

savaitgali viena moteriskaite paklause, ar jau uzmirsau nelaime...atsakiau, kad neimanoma tokiu dalyku pamirsti, tai ji sako: per daug imi i sirdi tu, tokiu atveju ir pas mus ten kaime buvo ir tam ir tam, ir va turi vaikiuku, sako jauni esat nusipirksit dar... smile.gif sakau: neparduodami smile.gif daugiau nesileidau i kalbas...ir kodel zmones leidzia sau nuspresti, kada as turiu uzmirsti, kada liudeti, kiekkenteti???keista... cool.gif na jei dar ir kapa , kas ziuretu, tai tikrai uzmirsciau ir bla bla... verysad.gif ( cia ironizuoju), nes kitiems tai tik kazkieno nelaime, ech...nors nesikistu... doh.gif
Inezzza...greit laikas prabego...
Nledi-grazuciai vaikuciai wub.gif
imesiu ir as i albumeli ka nors... thumbup.gif

o siaip...jauciuosi gerai...kartais liudna, kartais vienisa...bet...tokia jau ta dalia...as ir mano Dukra sirdyje...
siandien maziau darbu tai rasau...o siaip...vasara arteja, tai tu darbu darbeliu sociai smile.gif
Nestukem 4u.gif as turbut nesulauksiu... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 23 gegužės 2011 - 13:02
QUOTE(xiuke @ 2011 05 23, 14:00)

taip....laikas lekia nesustodamas....nors mūsų atveju gal ir gerai g.gif greičiau gyja žaizdos, mažiau širdį plėšančio skausmo verysad.gif

Xiuke, niekada nesakyk niekada mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Gyvenimas man iki siol meta isbandymus , issukius , bet stengiuosi gyvent toliau ir ziuret i gyvenima vis vien su sypsena , nors ir asaros pylasi upeliais vis vien sypsausi , kaip ten sako kas i bloga iseina dvigubai geriau , kazkas tokio. 4u.gif Kaip vyras sako: viskas susitvarkys brangiausioji i geraja puse , tik reikia manau siek tiek palaukti.
Atsakyti
Labutis,

QUOTE(ievoole @ 2011 05 20, 16:58)
matyt ir man reikia prie Jūsų prisidėti, nes viena savo skausmo ištverti negaliu.. bandau save kaltinti, bet nėra dėl ko ir artimieji nesiima su manimi į kalbas, nes žino, kad pradėsiu save kaltinti, kad nieko nežinojau apie šią ligą(meningokokinę infekciją) nors aš ir negalėjau žinoti, nes niekuomet tarp artimųjų nebuvau susidūrusi, kai man jau rūpėjo mažylių ligos.. bet esu mama ir norėjau, kad mano vaikiukas dabar būtų su manimi
Kai turėsiu jėgų viską atsiminti pasipasakosiu Jums, kad Jūs ateityje išvengtumėte to siaubo arba bent jau būtumėte bandžiusi

Stipriai tave apkabinu....... Skaudu žiūrėt į tokius gražius vaikus ir žinot kad jų nebėra..... verysad.gif

QUOTE(jjurgite @ 2011 05 20, 18:36)
Labos,

Malonu, kad klausi... Tiesiog nerisa dar mintys, kad kazka suprantamo parasyt. Panasu, kad griunu. Kuo toliau, tuo sunkiau . Gal tik dabar suprantu, kad tai is tikro nutiko. O gal pamazu atslugsta itampa, kurioje gyvenau beveik 5metus Visus tuos metus tikejom, kovojom su medikais.  Teisingai kazkuri rase, mes tikrai auginom vilti... 
Ievoolia, musu vaikuciai isejo panasiu metu... mano mama ta diena pasake: Aiste dovanojo ta proga didziausia dovana - ji padovanojo save  angel_sadangel.gif

console.gif

QUOTE(monikam @ 2011 05 22, 00:59)
sako, del to, kad auksta ir kad beibis turi vietos kur augti  viskas vystos pagal norma  wub.gif

Svarbiausia kad viskas vystosi normaliai. Na o tas pilvas tai kiekvienai vis kitaip, pas mane su paskutiniu nėštumu iš vis niekas nesuprato kad nėščia esu, na bet aš stambi, todėl ir nesimatė.

QUOTE(Tauskute_ @ 2011 05 22, 22:08)
sutikusi drauges zinoma galvojau busiu stipri ir viskas bus tavrkoj, bet pamacius jas apsiverkiau , apsiverkem visos , emocijos liejosi ir asaros kaip reikiant. Bet poto nurimau , bandziau tvardyt save ir sutvardziau , zinoma aplinkiniai gal pagalvojo ot kokios durnos moteris verkia cia dabar...

Tauškute, o koks tavo rūpestis kas ką pagalvojo, tegu jie galvoja ką nori svarbu tu pajautei palengvėjimą išsiverkus 4u.gif

QUOTE(xiuke @ 2011 05 23, 14:00)
savaitgali viena moteriskaite paklause, ar jau uzmirsau nelaime...atsakiau, kad neimanoma tokiu dalyku pamirsti, tai ji sako: per daug imi i sirdi tu, tokiu atveju ir pas mus ten kaime buvo ir tam ir tam, ir va turi vaikiuku, sako jauni esat nusipirksit dar...  sakau: neparduodami  daugiau nesileidau i kalbas...ir kodel zmones leidzia sau nuspresti, kada as turiu uzmirsti, kada liudeti, kiekkenteti???keista...  na jei dar ir kapa , kas ziuretu, tai tikrai uzmirsciau ir bla bla... verysad.gif ( cia ironizuoju), nes kitiems tai tik kazkieno nelaime, ech...nors nesikistu... doh.gif
Nledi-grazuciai vaikuciai wub.gif
imesiu ir as i albumeli ka nors... thumbup.gif

o siaip...jauciuosi gerai...kartais liudna, kartais vienisa...bet...tokia jau ta dalia...as ir mano Dukra sirdyje...
siandien maziau darbu tai rasau...o siaip...vasara arteja, tai tu darbu darbeliu sociai smile.gif

Ir mane erzina kai kiti manosi galį spręsti kada baigt liūdėt, kada užmiršt. Nu blyn koks kieno reikalas. Jausmai toks dalykas kad jie jungtuko neturi, neišjungsi kada panorėjęs.
xiuke, neprarask vilties, ateis šventė ir į tavo kiemą dar - ir tu ant savo rankų supsi mažylį ir nenorėsi jo paleist wub.gif 4u.gif

Divėja, nu jau kokia praaugus tavo gražuolė wub.gif
Nledi, graži tavo šeimyna wub.gif
kristule, smagu iš tavęs išgirst kaip laikais. 4u.gif
Rence 4u.gif
Biciuk, pasakok kaip tavo Ani auga wub.gif
Visoms po 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
xiuke prisidedu prie Zvelsos. Kartais labai padeda minciu atjungimas nuo tikslo. Tiesiog gyvenk ir ateis tas laikas.Kol stresavau ir kiekvienas menesines pasitikdavau depresinem nuotaikom, neuzkibo leliukas, tik kai paleidau viska savieigai susitvarke pastojimas , pastojau su plona gleivine, nereguliariu ciklu ir pasak gynes nevykstancia ovuliacija. Tas laukimas issekina.

Zvelsiuk mes augam, jau i kai kuriuos rubus nebetelpa. Tik diegliukai pakankina retsykiais. Buvom nusigande, akd nesusirgtu mazoji nes Amelija su temperatura namie sedejo ir man kabinosi virusas, bet kazkaip prasokom si karta. dabar jau ruosiam legaminus grizimui i Lt nes tie vejai ir 12 laipsniu kasdien nuotaika kaip reikiant gadina smile.gif Kaip tavo atzaleles laikosi?Kaip tavo sveikatele?
Atsakyti
Labas angelų mamoms 4u.gif
Bice,malonūs Jūsų rūpestėliai smile.gif
Aš jau po 3 dienų darbo,šiąnakt nemiegojau Rugilė vėl parsinešė iš daržo kokį tai virusą,vėmė naktį ir iki šiol pilvuką spazmuoja,gaila savo leliuko doh.gif
Jau 5 mėnuo eina po netekties,galvojau,kad mūsų kaime jau visi žino apie tai,bet pasirodo ne,ir vienai moterėlei parūpo,kur gi mano vaikas,kad aš už kasos stoviu...nu,blyn,nieko aš jai neatsakiau
Papildyta:
Monikam,su Rugile mano pilvas išviso išlindo tik apie 8 nėštumo mėn.(poto,kai visi sakė,kad galvojo,kad aš gerai valgau,todėl stambėju)ir kaip juokinga iki dabar.Rugsėjį klausia(jau kai suzinojo,kad laukiuos)kada gimdyti,sakau spalį,niekas netikėjo...
O su angeliuke,vajėtau,koks didelis buvo išvažiavau gimdyti apimtis 128cm
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

Laureanza sveikit greiciau, kaip negerai, kai virusiukai puola, ypac musu mazuosius...

antradieni vaziuosiu i maternity ligonine pas daktara profilaktiskai, tikiuos isgirst tik geru naujienu ax.gif

man sitas savaitgalis toks sunkus buvo, paenktadieni atvaziavo sveciu porai dienu, sekmadieni jie isvaziavo ir vakare sesuo su savo seima atvaziavo doh.gif tai namai buvo pilni surmulio, o man dar i darba reikejo eit. tai vakar vakare kai isvaziavo sesuo atsiguliau i lova ir atsikeliau tik po dvylikos valandu ax.gif

kaip greitai laikas eina negaliu ptiket, jau 11 menesiuku, kai netekom savo sunelio verysad.gif o viskas atrodo taip nesenai buvo cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monikam: 24 gegužės 2011 - 11:26
Žvakutė tavo Jonukui Monikam console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laureanza: 24 gegužės 2011 - 12:44
QUOTE(monikam @ 2011 05 24, 12:24)
sveikutes  4u.gif

kaip greitai laikas eina negaliu ptiket, jau 11 menesiuku, kai netekom savo sunelio  verysad.gif  o viskas atrodo taip nesenai buvo  cray.gif  cray.gif  cray.gif

verysad.gif ech koks tas gyvenimas verysad.gif maniškė šiandien jau būtu 2,7metuku,dėje angel_sadangel.gif
Atsakyti
Bona-pari,žvakutė tavo mažytei verysad.gif verysad.gif
Atsakyti