Įkraunama...
Įkraunama...

---Angeliuku mamos...Angelai neverkia--

*Aniri* kiek tau mažai beliko iki susitikimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nledi @ 2011 05 20, 21:12)
Sveikos

Liūdna, kad atsiranda vis naujų mamyčių.......

Na o čia nuotaikai paskaidrinti  ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

aš irgi norėčiu porelės wub.gif
taip gražiai suderinti abudu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievoole @ 2011 05 20, 20:17)
o kiek jų dar nepasijungia prie mūsų.. kenčia vienos verysad.gif

tikėkimės,kad ne vienos,kad turi į ką atsiremti...
nors man šis skyrelis kaip išssigelbėjimas 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už gražius žodelius mano mažiams wub.gif

O taip vaikai piešia savo mamą
Simukas
user posted image
Augustė
user posted image
Atsakyti
Nledi o tu dabar raudonplauke esi , kad vaikai piesia tave su raudonais plaukais thumbup.gif bet thumbup.gif grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tauskute_: 20 gegužės 2011 - 19:38
QUOTE(Laureanza @ 2011 05 20, 21:20)
tikėkimės,kad ne vienos,kad turi į ką atsiremti...
nors man šis skyrelis kaip išssigelbėjimas 4u.gif

aš dvi savaites dvejojau ar pasijungti, tik skaičiau mamyčiu istorijas.. be neatlaikiau tos tylos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2011 05 20, 20:38)
Nledi o tu dabar raudonplauke esi , kad vaikai piesia tave su raudonais plaukais  thumbup.gif  bet  thumbup.gif  grazu  mirksiukas.gif

Ne raudonplaukė buvau prieš kalėdas, dabar daugiau blondinė, foto juk matosi blush2.gif
Atsakyti
Cia irgi nuotaikai praskaidrinti ax.gif
negalvojau kad kada gyvenime isvis tai darysiu,bet jau labai man norisi nestuke.gif biggrin.gif
Tai va.Pirkau ovuliacijos monitoriu blush2.gif nes ciklas nareguliarus,tiksliu gryba pjauna su ovuliacija doh.gif nebesuprantu kada vyksta g.gif tai del to ir pirkau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sladama: 20 gegužės 2011 - 19:55
Mano angeliukas, kurį praradau lygiai 6mėn. ir 2sav., penktadienį padovanojo man 1 dantuką, o šeštadienį turėjome jau 2 ir tą naktį, vos išaušus mamytės dienai mane paliko wub.gif Mano angeliukas..

user posted image

Nežinau ar būna tokių sutapimų, bet Adomukas dviejų pirmų dantukų taip pat susilaukė per dvi dienas iš eilės ir taip pat lygiai 6mėn. ir 2sav. Vis galvoju, kad šaunuoliukas, pradžiugino mamytę dviem dančiukais ir tik tuomet nusprendė, kad jis atliko savo pareigą ir išėjo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ievoole @ 2011 05 20, 19:00)
Mano angeliukas, kurį praradau lygiai 6mėn. ir 2sav., penktadienį padovanojo man 1 dantuką, o šeštadienį turėjome jau 2 ir tą naktį, vos išaušus mamytės dienai mane paliko wub.gif  Mano angeliukas..

user posted image

Nežinau ar būna tokių sutapimų, bet Adomukas dviejų pirmų dantukų taip pat susilaukė per dvi dienas iš eilės ir taip pat lygiai 6mėn. ir 2sav. Vis galvoju, kad šaunuoliukas, pradžiugino mamytę dviem dančiukais ir tik tuomet nusprendė, kad jis atliko savo pareigą ir išėjo wub.gif

As manau ievoole niekas neivyksta siaip sau siame gyvenime verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ievoole @ 2011 05 20, 21:00)
Mano angeliukas, kurį praradau lygiai 6mėn. ir 2sav., penktadienį padovanojo man 1 dantuką, o šeštadienį turėjome jau 2 ir tą naktį, vos išaušus mamytės dienai mane paliko wub.gif  Mano angeliukas..

user posted image

Koks gražutis tavo angeliukas :wub
Atsakyti
QUOTE(Nledi @ 2011 05 20, 21:40)
Ne raudonplaukė buvau prieš kalėdas, dabar daugiau blondinė, foto juk matosi  blush2.gif

tai matau matau foto kad esi blondine dabar , tai vat turbtu vaikams daug labiau patynki raudonplauke mirksiukas.gif nors neisivaizduoju as taves raudonplaukes ax.gif
Atsakyti