O,žinot,man jau bloga nuo orchidėjų ir nuo visų gėlių.Man taip būna,bet,žiūrėk,atsikeli rytą,ir vėl džiaugiesi jom Berods,ar ne Rodostoma norėjo viską išmest
dziaugiuosi vel - vakar gauta dovana, labai svarbia man gyvenime proga tikiuosi, ilgai gyvuos, nors keleta parduotuviniu ziedeliu jau pavyte...
graži gėlytė, oi dar kiek pumpurėlių
QUOTE(eliss @ 2011 04 28, 08:56)
O,žinot,man jau bloga nuo orchidėjų ir nuo visų gėlių.Man taip būna,bet,žiūrėk,atsikeli rytą,ir vėl džiaugiesi jom Berods,ar ne Rodostoma norėjo viską išmest
ir man būna taip atsiguli vakare pasižiūri į džiungles ir galvoji et, ne nenene... ryte vėl o taip taip taip. Cimbidžiai į lauką išsikraustė vietos nemažai liko
QUOTE(into*in @ 2011 04 27, 23:34)
o aš visai nepykčiau kiekvieną iš arti apžiūrėti jau spalvų įvairovė
ačiū gal kurią dieną ir pafotografuosiu iš arčiau, reik tik prisiruošt
man tokios mintys užplaukia kai reik visas per vieną dieną pamirkyt, dar dulkes nuo visų nuvalyt. Kai pradedu ryte tai iki vakaro dirbu
QUOTE(borjomi @ 2011 04 28, 08:57)
dziaugiuosi vel - vakar gauta dovana, labai svarbia man gyvenime proga
labai šauni dovana, o dar kai proga svarbi tai iš viso
O,žinot,man jau bloga nuo orchidėjų
ir man čia taip užplaukia
dziaugiuosi vel - vakar gauta dovana
kaip jos gausiai žydi žinok pas mane kekė kabo, labai gražu
Tina (kažin toks nikas ), tavo kvietkelis pas mane
QUOTE(Pokahonta* @ 2011 04 28, 11:52)
kaip jos gausiai žydi žink pas mane kekė kabo, labai gražu
kaip smagu girdeti aciu visoms uz pagyras
QUOTE(Lerikyte @ 2011 04 27, 18:22)
nieko juk, tik daiktus reikia vadint tikraisiais vardais - taip paskuj lengviau visoms susišnekėt, o phalaenopsis trumpinamas labai paprastai ir trumpai - phal. arba vadinamas lietuviškai - falenopsis
Žinosiu, prieš trumpindama
Papildyta:
QUOTE(Eiryn @ 2011 04 27, 21:06)
mano naujokė brassia
Labai graži naujokė
Papildyta:
dziaugiuosi vel
Labai graži , ir žiedų daug, linkiu, kad kuo daugiau sužydėtų
QUOTE(Pokahonta* @ 2011 04 28, 11:52)
Tina (kažin toks nikas ), tavo kvietkelis pas mane
Dar karta dekui uz pagalba
Ar grazus?
Tai, ka renkames is http://www.botorch.com/ iki birzelio 1d. ? jau dabar oficialiai skelbiu, kad apsiimu koordinuot
QUOTE(Lerikyte @ 2011 04 27, 18:22)
nieko juk, tik daiktus reikia vadint tikraisiais vardais - taip paskuj lengviau visoms susišnekėt, o phalaenopsis trumpinamas labai paprastai ir trumpai - phal. arba vadinamas lietuviškai - falenopsis
prisiminiau, kaip aš kažką tau panašaus rašiau apie "karvytę"...
QUOTE(Eiryn @ 2011 04 27, 21:06)
Brassia aprašymas yra ketvirtame orchidėjų žurnale su nuotraukomis, o čia hibridas Brassia + Ada = Brassada
QUOTE(Tina* @ 2011 04 28, 14:27)
Tai, ka renkames is http://www.botorch.com/ iki birzelio 1d. ? jau dabar oficialiai skelbiu, kad apsiimu koordinuot
keturi užsakymai....
Tiesa, jau yra ketvirtas žurnalas apie orchidėjas. Kam reikia- prašom kreiptis