Ačiū, man irgi cimbidžiai , tik kad vietos jiems pas mane . Dėl pavadinimų nesiginčysiu , prie pirktų kortelės kokios pridėtos buvo, tokius pvd.įrašiau
QUOTE(Kristanew @ 2011 05 09, 15:25)
Dėl pavadinimų nesiginčysiu , prie pirktų kortelės kokios pridėtos buvo, tokius pvd.įrašiau
labai teisingai, augalo pavadinimą, jei toks yra, įvardina augintojas, o ne spelionių būdu
QUOTE(lark @ 2011 05 09, 18:15)
labai teisingai, augalo pavadinimą, jei toks yra, įvardina augintojas, o ne spelionių būdu
Na būna ir parduotuvėse kortelės sumaišytos, ypač pastebėjau Ermitaže , pvz. kai prie cimbidzio pridėta kortelė su miltonios užrašu, šias nors atskirt galiu
QUOTE(lark @ 2011 05 09, 18:15)
įvardija augintojas, o PC žmonės ir pardavėjai su tomis kortelėmis daro ką nori...
Lark, šiuo atveju visai nesupratau, ką norėjai pasakyti
joooo, taip ir atsiranda maximose cymbidium phalaenopsiai Šiuo atveju, Rrine neteisingą pavadinimą pataisė į teisingą pavadinimą šaunuolė
QUOTE(Lerikyte @ 2011 05 09, 19:31)
joooo, taip ir atsiranda maximose cymbidium phalaenopsiai Šiuo atveju, Rrine neteisingą pavadinimą pataisė į teisingą pavadinimą šaunuolė
ačiūkas už supratimą
Ačiū mergaitės, pasitaisiau, džiugu, kad dabar žinosiu tikslų pavadinimą , nes kai ieškojausi kaip turėtų atrodyti manoji pagal kortelės užrašą, pastebėjau, kad skirtumų yra, bet tikrojo pvadinimo taip ir neišsiaiškinau, o dabar jau žinosiu
QUOTE(Pepe_Ilgakojine @ 2011 05 09, 10:50)
Alvyda, graži palangė
O aš šeštadienį va kokią parsinešiau
Žinoma pirmiausia patraukė įdomūs žiedai. Bet ir šiaip labai tvirtas augaliukas ir matyt ilgai žydės, nes dar yra pumpuriukų ir kalasi nauja šakelė ant žiedstiebio
Ir dar man laabai patiko, kad neišstypus gėlytė - pati kompaktiška ir žiedstiebiai žemi. pas mane siauros palangės, pats tas
O aš šeštadienį va kokią parsinešiau
Žinoma pirmiausia patraukė įdomūs žiedai. Bet ir šiaip labai tvirtas augaliukas ir matyt ilgai žydės, nes dar yra pumpuriukų ir kalasi nauja šakelė ant žiedstiebio
Ir dar man laabai patiko, kad neišstypus gėlytė - pati kompaktiška ir žiedstiebiai žemi. pas mane siauros palangės, pats tas
superine
QUOTE(Kristanew @ 2011 05 09, 19:45)
Ačiū mergaitės, pasitaisiau, džiugu, kad dabar žinosiu tikslų pavadinimą , nes kai ieškojausi kaip turėtų atrodyti manoji pagal kortelės užrašą, pastebėjau, kad skirtumų yra, bet tikrojo pvadinimo taip ir neišsiaiškinau, o dabar jau žinosiu
beje gražuoliai gigantai cymbidium
kristanew, lb grazios gelytes, sveikos ir veslios, valio
QUOTE(Kristanew @ 2011 05 09, 16:05)
Sveikos grožių mylėtojos , aš irgi noriu prie jūsų prisijungti, liga prasidėjo prieš kokius 3 metus. Na iki Jūsų man dar tikrai toli, bet turiu savo sukauptą darželį, tai pasirodau viską ką turiu http://public.fotki.com/Viesssta/
Sita jusu grazuole tai Per ziedu gauna net lapu nesimato
QUOTE(rrine @ 2011 05 09, 17:56)
įvardija augintojas, o PC žmonės ir pardavėjai su tomis kortelėmis daro ką nori...
norėjau pasakyti, kad Jūs galite rašyti, kad panašus į tokiu pavadinimu augalą, pvz. "Bartley Schwartz...)", bet ne tiksliai įvardinti jo pavadinimą
Dar blogiau, kai perki skelbimuose taip "pakrikštytą" augalą, o, kai pražysta, matai, kad tik panašus
Ai tiek to, jei nesupratote