Dėkui, dauguma jų pirktos po kelis litus iš maximos, kai būna nužydėjusios nukainotos... Bet noras yra įvairesnių spalvyčių turėt... Čia skyrelyje pas jus toookių prisižiūrėjau...
QUOTE(Alvyda @ 2011 05 09, 08:42)
Sveikos, o kokie grožiai pas jus. Norėjau savo parodyt, bet nufotografuot taip gražiai nemoku. Mano "darželis"
super darželis
QUOTE(Alvyda @ 2011 05 09, 08:42)
Sveikos, o kokie grožiai pas jus. Norėjau savo parodyt, bet nufotografuot taip gražiai nemoku. Mano "darželis"
vau kaip šaunu...ir aš tokios norių...
Alvyda, graži palangė
O aš šeštadienį va kokią parsinešiau
Žinoma pirmiausia patraukė įdomūs žiedai. Bet ir šiaip labai tvirtas augaliukas ir matyt ilgai žydės, nes dar yra pumpuriukų ir kalasi nauja šakelė ant žiedstiebio
Ir dar man laabai patiko, kad neišstypus gėlytė - pati kompaktiška ir žiedstiebiai žemi. pas mane siauros palangės, pats tas
Žinoma pirmiausia patraukė įdomūs žiedai. Bet ir šiaip labai tvirtas augaliukas ir matyt ilgai žydės, nes dar yra pumpuriukų ir kalasi nauja šakelė ant žiedstiebio
Ir dar man laabai patiko, kad neišstypus gėlytė - pati kompaktiška ir žiedstiebiai žemi. pas mane siauros palangės, pats tas
Alyda labai puosni palange
Pepe ilgakojne labai net labai grazus pirkinukas
Pepe ilgakojne labai net labai grazus pirkinukas
[quote=Pepe_Ilgakojine,2011 05 09, 11:50]Alvyda, graži palangė
gražuolė
aš irgi mačiau tokią, iš tos pačios kompanijos nusipirkau geltoną
gražuolė
aš irgi mačiau tokią, iš tos pačios kompanijos nusipirkau geltoną
ilgakojne tikrai kokia stipri atrodo
QUOTE(Alvyda @ 2011 05 09, 07:42)
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 05 09, 12:10)
Aš šiandien prazondavau Akropolį, bet nieko doro nėra, jei žiedelis patraukia akį, tai sulaužyti lapai ir supuvusios šaknys, priverčia padėti atgal..
QUOTE(Pepe_Ilgakojine @ 2011 05 09, 10:50)
kokia graži, dėl tokios ir aš neatsilaikyčiau
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 05 09, 13:10)
Vat mano naujokėlės
labai gražūs pirkinukai