merginos norejau paklaust,jei mes perkam orches maximoi ar dar kokioi parduotuvei ir ten tik parasyta kad phalaenopsis tai jis yra paprastas?ar galima pagal ziedus ju pavadinima suzinot?
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 05 05, 14:59)
nesu mačiusi geltonos stuartianos
O man balta geriau ziurisi
QUOTE(Lerikyte @ 2011 05 05, 15:05)
Inscriptiosinensis, cornu cervi red ir mariae.
Kodel neciupai is orchidejos.lt mariae?
As irgi apsistojau Schwerter Orchideenzucht su 2 augalais. Ten chebros daugiau, gal siuntimas nekainuos
QUOTE(Tina* @ 2011 05 05, 23:23)
As irgi apsistojau Schwerter Orchideenzucht su 2 augalais. Ten chebros daugiau, gal siuntimas nekainuos
Aš tai sakiau tik pas tave iš botorch sakysiuosi, bet schwerter tiek groožių Tai nesusilaikiau imsiu paphiopedilum malipoense o dar norėčiau krūvos phaleonopsių, vandų, katlėjų norėčiau kada nors vėl iš tem imti, nors nepigu, bet daug grožių
QUOTE(Tina* @ 2011 05 05, 23:23)
jau ir taip tada buvau užsisakius iš jų tris augalus-visko ko norisi galimybes tikrai neleidžia.
QUOTE(Valura @ 2011 05 05, 17:58)
Kad salotos nepigios gausis , gal geriau kaip Tviga patarė, turėti tiek daug, kad vis būtų žydinčių tarp salotų
Papildyta:
Labai graži, matosi ir žiedai iš didesnių
Papildyta:
Labai graži, matosi ir žiedai iš didesnių
na taip aišku
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2011 05 06, 00:23)
man graži ir balta, na bet nežinau visad geltona spalva man patiko ir rožės geltonos man mielesnės
klausykit,merginos,norejau paklausti,jus kaip siunciates is vokieciu ar olandu savo orchytes,tai siunciates per pasta?o kaip geles buna supakuotos?ir ar lieka dar kas is ju po ilgos keliones?itariu,zydincia siustis tai mazai sansu...
Tai aisku,kad lieka - visiskai neapsilamdo si kart is vokieciu atejo nemazai su pumpurais,ziedstiebiais. Tai ne tik nenuluzo bet ir prazydo. Su zydincia rizika didesne.
kristida - gražutės pirmoji turėtų kvepėt
Lerikyte, dėkui. Skleidžia žalio augalo kvapą
QUOTE(KRISTIDA @ 2011 05 06, 11:09)
Lerikyte, dėkui. Skleidžia žalio augalo kvapą
pauostykit, kai saulutė pašvies
Kristal, nea netokia