kutosiuke
nu jau viduriuko grožis
QUOTE(kutosiuke @ 2011 05 05, 13:29)
Grizau is Akropolio Ermitazo. Yra stelazas pilnas dvieju ziedstiebiu faleonopsiu po 25,98 lt. ivairiausiu spalvu.
Susipazinkit - DARWIN (Sita irgi taip "graziai pakilnojo" nabagiuka... Bet lapai dideli, daug, saknys stiprios, pas mane jam rojus bus, po tokio streso )
Susipazinkit - DARWIN (Sita irgi taip "graziai pakilnojo" nabagiuka... Bet lapai dideli, daug, saknys stiprios, pas mane jam rojus bus, po tokio streso )
kokia spalvytė lupytės..
lūpytė ir man lb lb
Lerikyte, Kkunigunda, tviga na bet ziedeliu mazumas. Skaiciau, kad viena parfumere sukure kvepalus pagal ju kvapa. Bet kai kur rasoma, kad ziedeliai nekvepia. Vat ir zinok
Bet ziuriu daugumos rusiniu ziedukai maziukai. Pvz. mannii kokia miniatiura.
Bet ziuriu daugumos rusiniu ziedukai maziukai. Pvz. mannii kokia miniatiura.
taip tikrai daugumos mažučiai, bet kiti tai atperka žiedų gausa. Kad ir manni - jie pasižymi ypač gausiu žydėjimu, tik aišku iš pirmų žydėjimų to nereikėtų tikėtis
Bet koks geras sitas psl. http://bernard.lagre... man, kaip phal. gerbejai. Ten atsidarius yra ir angliskai.
Papildyta:
galvoju is Elsner paimt javanica arba corningiana. Javanica gal idomesnis, retesniais ziedais. Kaip manot?
Papildyta:
galvoju is Elsner paimt javanica arba corningiana. Javanica gal idomesnis, retesniais ziedais. Kaip manot?
as imsiu kelis phal. iš schwerter-
mane irgi žavi minetiūriniai su mažais žiedeliais, mažai užima vietos, bet man tie mažyčiai lapeliai ir žiedeliai
vat o jeigu dar tų žiedelių daug, tai visai nuostabus vaizdas
vat o jeigu dar tų žiedelių daug, tai visai nuostabus vaizdas
Inscriptiosinensis, cornu cervi red ir mariae.
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 05 05, 13:59)
stuartiana var nobilis,pas mane jau atkeliauja sita grazuole,laukiu nsulaukiu