ačiū nila_ks
QUOTE(tviga @ 2011 05 04, 13:18)
ačiū net susigėdau o parodos mano gėlytės tikrai neatstos, ten daug daugiau tokių grožių būna ir kitų rūšių kurių aš dar net nedrįstu auginti
Kad užtektų pilnai ir pas jus splavų įvairovės, o manau kuo toliau tuo daugiau atsiras ir rūšių įvairovė
Papildyta:
QUOTE(jele25 @ 2011 05 04, 13:14)
va mano slapuke kuri slepaisi nuo vyro pas mama
Labai gražį slapukė
Papildyta:
QUOTE(tviga @ 2011 05 04, 14:00)
maniškis jau priprato, dabar ir pats kartais kokią partempia namo, o anksčiau bumbėdavo
Duosiu jūsų postą SB paskaityti, gal susipras ką nors
Kiek metų jau esat susirgus orchidėjų liga?
QUOTE(Valura @ 2011 05 04, 22:20)
Duosiu jūsų postą SB paskaityti, gal susipras ką nors
su laiku ir jam turėtų patikti gėlytės
aš tai neilgai sergu tik 3 metus, o vyras persilaužė tik prieš kelis mėn. Sako visai gražu kai daug vienu metu žydi
Evaja-kvapo kol kas nejaučiu,bet tikiuosi saulytei pašvietus pasijaus Bet ir be kvapo žiedeliai labai O tas mažumas užburia, nykštukės prieš mano senąsias.
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 05 04, 20:17)
panaši taip taip tavosios platesni žymiai
ai jo kitokia, sumaišiau
bet tokia kokia nuorodoj daviau
QUOTE(Lerikyte @ 2011 05 04, 23:39)
taip tokia pati kaip nuorodoje
akimirka ir pavadinimas aiškus
vat ką reiškia klausti jūsų nuomonės
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 05 05, 07:50)
taip tokia pati kaip nuorodoje
žinok ne visada pavyksta - hibridų tūkstančiai
QUOTE(Lerikyte @ 2011 05 05, 10:23)
žinok ne visada pavyksta - hibridų tūkstančiai
tai aš įsivaizduoju, aš iš vis nenusimanau apie kitas, tik phalaenopsius
gal 2 kokias nukainuotas turiu nusipirkusi, kitas atidavė man tas jų ramybės periodas netinka na tai tiek ir težinau jų pavadinimus reiktų pasidomėti vat yra 4-5 berods nežiniukės tad teks identifikuoti
ramybės periodas? tu apie liežuvės hibridus? Žydi be problemų - dar nei vienai kažkokio super ramybės periodo taikyt nereikėjo
QUOTE(Lerikyte @ 2011 05 05, 11:02)
ramybės periodas? tu apie liežuvės hibridus? Žydi be problemų - dar nei vienai kažkokio super ramybės periodo taikyt nereikėjo
na skaičiau, kad joms ramybės periodą daro, bet vat ne visad pasirodo taip ir yra, ką rašo aišku praktika parodo
taip apie liežuves kalbu ir ne tik turiu ir dendrobiumą ir oncidiumą jiems taip pat ramybės periodai ar irgi apsieiti galima be jų
na sakau aš tokia jų augintoja, tai praktikos ir neturiu su jomis na nesiskundžiu, visos vaikučius leidžia, tai gal ir žiedelių sulauksiu o tiek buvau supykusi, kad jokių nerodo gyvybės požymių
nors beje iš liežuvės sulaukiau pernai žiedukų, be jokių ramybės periodų, bet 2 žiedstiebiukai, bet po 2 varkšiukus žiedelius
taip ir galvoju, vat nepadariau ramybės periodo tai ir turiu rezultatą
keliam diskusiją į priežiūros temą