Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Pepe_Ilgakojine @ 2011 05 04, 12:30)

jis čia tikriausiai ,,peloric'a'' vaidina biggrin.gif
Atsakyti
va mano slapuke kuri slepaisi nuo vyro pas mama biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Valura @ 2011 05 04, 12:23)
Giriu visų gėlytes naujokes ir dovanotas  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ir išskirtinai TVIGA, palangę thumbup.gif  clap_1.gif kam dar paroda, užtaktų apžiūrėti tokią palangę ir širdis apsąla wub.gif

ačiū 4u.gif net susigėdau blush2.gif o parodos mano gėlytės tikrai neatstos, ten daug daugiau tokių grožių būna ir kitų rūšių kurių aš dar net nedrįstu auginti ax.gif

QUOTE(Pepe_Ilgakojine @ 2011 05 04, 12:30)
Tviga, šitas koks fainas wub.gif
O čia jo tie žiedlapiai tokie ir turi būti? ar čia kažkokia labai graži "klaida"? ax.gif

QUOTE(Lerikyte @ 2011 05 04, 12:31)
jis čia tikriausiai ,,peloric'a'' vaidina biggrin.gif

Gali būt smile.gif bet man atrodo jis nėra visai tikras "peloric'as" biggrin.gif nes jų tie žiedlapiukai būna labiau neatsilenkę (nu ir parašiau net nežinau ar suprantamai) doh.gif
o maniškis tik vos vos neišsitiesinęs ir tie du žiedlapiai dar papildomai garbanoti
va taip ji atrodė kai nusipirkau, o tas naujas žiedelis užaugęs dar ant seno žiedstiebio. Lauksiu kol išleis naują naminį žiedstiebį tada matysiu tikruosius žiedukus
user posted image
Papildyta:
QUOTE(jele25 @ 2011 05 04, 13:14)
va mano slapuke kuri slepaisi nuo vyro pas mama biggrin.gif

g.gif o kodėl tokį grožį slepiate? bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tviga: 04 gegužės 2011 - 12:20
Vakar hypery maciau stuartianos kopiju. Nieztejo naguciai pirkt, bet kadangi turiu tikra stuartiana, tai palauksiu jos zieduku.
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2011 05 04, 13:14)
va mano slapuke kuri slepaisi nuo vyro pas mama

kokia gražutė wub.gif o kodėl nuo vyro slepiate? laugh.gif

tviga, na aš be žodžių wub.gif nuostabiai, nuostabu wub.gif
Atsakyti
tviga užtad ir sakau - vaidina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 05 04, 13:29)
tviga užtad ir sakau - vaidina biggrin.gif

aš ir supratau mirksiukas.gif , tik gal nelabai aiškiai išsireiškiau
Atsakyti
biggrin.gif vyras nezino kad as ja nusipirkau blush2.gif pyksta jis ant manes,sako tiek palangiu nera kiek geliu per menesi atsirado biggrin.gif radau sia tema,kai pamaciau kokiu groziu turyt tai ir susirgau orchideju liga doh.gif zadam dastatyti nama tai atsiras 3 palanges bigsmile.gif tai jau pas jurga jurgita klausiau ar tures mini marko,norisi grozybiu turet wub.gif ir beto mano mama po manes susirgo sia orchiu liga thumbup.gif ryt vyras isvaziuoja ir mano graziuole atkeliaus namo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2011 05 04, 13:32)
biggrin.gif vyras nezino kad as ja nusipirkau blush2.gif pyksta jis ant manes,sako tiek palangiu nera kiek geliu per menesi atsirado  ryt vyras isvaziuoja ir mano graziuole atkeliaus namo wub.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Raun'a @ 2011 05 04, 13:40)

thumbup.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2011 05 04, 13:32)
biggrin.gif vyras nezino kad as ja nusipirkau blush2.gif pyksta jis ant manes,
thumbup.gif ryt vyras isvaziuoja ir mano graziuole atkeliaus namo wub.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif pripras ir jūsų vyras prie gėlyčių irnesakyk.gif
maniškis jau priprato, dabar ir pats kartais kokią partempia namo, o anksčiau bumbėdavo biggrin.gif
Atsakyti
dabar prasau kad parvestu is prancuzijos kokia orche,bet kaip pasake kad ten kainuoja nuo 30euru blink.gif tai pagalvojau kokia cia orchyte galetu but 4u.gif bet gal isprasysiu gele kad parvestu wub.gif gal pavyks ax.gif
Atsakyti