Jurga_Jurgitos, Pokahonta* ir jos sesutes deka turiu stai ka
[attachmentid=212716]
pasakiškas
Ir kvepia dar. Seniau turetas zygas kitaip kvepejo. Sitas itin saldziai.
mergaites,o as labai gundausi ant vandos bet as noreciau pradziai tokios mazutes kaip cia viena forumiete rode nezinot,gal Jurga Jurgita tokia turetu,ar kazka panasaus
Labas rytas,
visu gelytes labai labai grazios. O kur jus jas perkate? Klausiu,nes pas mus maciau tik tokias paprastas,vienodas,tik gelyciu spalvos skiriasi.
visu gelytes labai labai grazios. O kur jus jas perkate? Klausiu,nes pas mus maciau tik tokias paprastas,vienodas,tik gelyciu spalvos skiriasi.
[quote=kimalaugno,2011 05 02, 21:04]
Labqai daug gražių žiedelių prisižiūrėjau, o štai ir mano papilnėjusi kolekcija
2 labai graži
Papildyta:
labai žavūs man tie smulkučiai žiedeliai, kai jų daug
Papildyta:
gražuolė
Labqai daug gražių žiedelių prisižiūrėjau, o štai ir mano papilnėjusi kolekcija
2 labai graži
Papildyta:
QUOTE(nila_ks @ 2011 05 02, 21:14)
Aciu, visoms uz pagyras Taip tie ziedukai smulkuciai
labai žavūs man tie smulkučiai žiedeliai, kai jų daug
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2011 05 02, 23:44)
Jurga_Jurgitos, Pokahonta* ir jos sesutes deka turiu stai ka
[attachmentid=212716]
[attachmentid=212716]
gražuolė
QUOTE(Alacka @ 2011 05 03, 07:49)
Labas rytas,
labas, keletas adresų yra pirmame puslapyje. Bet jei gyveni Zarasuose aplankyk maximas, gėlių parduotuves, gal Uteną ir tiesiog reikia ieškoti, medžioti, ne visada pavyksta rasti kažką įdomaus. Dar kitas orchidėjas siunčiamės iš užsienio, dalyvaujam bendruose užsakymuose, kurių šiuo metu net keturi
QUOTE(Lerikyte @ 2011 05 03, 09:04)
labas, keletas adresų yra pirmame puslapyje. Bet jei gyveni Zarasuose aplankyk maximas, gėlių parduotuves, gal Uteną ir tiesiog reikia ieškoti, medžioti, ne visada pavyksta rasti kažką įdomaus. Dar kitas orchidėjas siunčiamės iš užsienio, dalyvaujam bendruose užsakymuose, kurių šiuo metu net keturi
kaip idomiai,o kokios kainytes?
jo,reikes ziureti,ieskoti. Man jos labai patinka. Mama turi kelias,tai viena zydi ir zydi,nemaciau,kad butu be ziedu.
QUOTE(Alacka @ 2011 05 03, 09:26)
Koordinatorė Tina Olandai žiūrėti čia
LOD narė Jurgita:
čia ir Belgija čia ir čia
info:orchids.lt/užsakymai
QUOTE(anika1 @ 2011 05 03, 09:30)
vajei, geras, ačiū koooks gražutis , bet keista- galvojau bus tigriukas bet šitas gal net gražesnis o jau liežuvėlio grooožis