topoli kokia karin alocha yra bet va vazonelis zalias, o ir kaina nemaza
o maximose, -30proc vazoninėms gėlėms Šilainiuose nemažai smulkiažiedžių užvežta, būklės nežiūrėjau.
Sveikos senokai rasiau jusu temoje, matyt, sveikstu (bent jau taip galvoju) sumazinau savo kolekcija gerokai, bet vel jauciu nenumaldauma poreiki nauju orchideju
Taigi, siandien visai netycia uzejau i geliu kioskeli ir radau labai grazu cimbidiuma
Gaila, pavadinimo jokio nebuvo uzrasyta, bet man labiausiai patiko, kad tai mini cimbidis, kuris tikrai mini jis 12 cm vazonelyje ir galite isivaizduoti, koks jis nedidukas, bet turi net 7 ziedstiebius Taigi, palikau dar viena Kalvariju naujajame turgelyje, antrame kioskelyje nuo gatves, kaina 25 lt ten pat buvo geltona katleja su rausvais krasteliais, taip pat 25 lt, ir labai idomus dendrobiumai taigi, man pasiseke, nes prisiminiau, kad motinos diena cia pat, tai ir pasidovanojau
Taigi, siandien visai netycia uzejau i geliu kioskeli ir radau labai grazu cimbidiuma
Gaila, pavadinimo jokio nebuvo uzrasyta, bet man labiausiai patiko, kad tai mini cimbidis, kuris tikrai mini jis 12 cm vazonelyje ir galite isivaizduoti, koks jis nedidukas, bet turi net 7 ziedstiebius Taigi, palikau dar viena Kalvariju naujajame turgelyje, antrame kioskelyje nuo gatves, kaina 25 lt ten pat buvo geltona katleja su rausvais krasteliais, taip pat 25 lt, ir labai idomus dendrobiumai taigi, man pasiseke, nes prisiminiau, kad motinos diena cia pat, tai ir pasidovanojau
QUOTE(Uogienė @ 2011 04 29, 19:32)
Koks grožis
uogiene nuostabi gėlytė
Aciu as kaip ligone, uzejau i ta kioskeli tik siaip pazioplineti, nes tiek pirkiniu turejau, pilnos rankos maisu, tikrai realiu sansu nebuvo kazka dar paimti i rankas ir tardziau pardaveja ilgai bei nuobodziai, kas tai per augalas, ar daznai tokiu idomybiu gauna ir pan zodziu isejau be geles ir sakau, jei bus lemta, tai po savaitgalio ateisiu ir nuspirksiu, bet isejus pagalvojau, kad negaliu as jos palikti ligone, ne kitaip
uogiene - neralu
QUOTE(vedmyte @ 2011 04 28, 22:37)
pasigirsiu naminiais ziedeliais
Labai gražūs žiedeliai
QUOTE(Pokahonta* @ 2011 04 29, 17:10)
o maximose, -30proc vazoninėms gėlėms Šilainiuose nemažai smulkiažiedžių užvežta, būklės nežiūrėjau.
buvau šiandien trijose maximose tai orchyčių būklė prasta, hyperyje beveik visos nuvytusiais žiedais, šilainiuose dar buvo normalesnių, bet pagrinde baltos ir kelios smulkiažiedės, bet irgi su nemažai pavytusių žiedukų.
QUOTE(Uogienė @ 2011 04 29, 20:32)
Sveikos
koks gražuolis labai šaunus pirkinukas
Uogiene, net apsilaižiau, koks saldus cimbidis
Uogiene, nuostabus cymbidium'as
o jūsų katinas tokio nerealumo
o jūsų katinas tokio nerealumo
QUOTE(Pokahonta* @ 2011 04 29, 20:32)
aciu mes einam is proto del jo
QUOTE(Uogienė @ 2011 04 29, 21:39)
kur jau neisit aš kiekvieną dieną pas jus temoje mirkstu gal kada išsipildys svajonė....
atsiprašau, kad ne į temą