Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 18 tema

Girl not4you-viskaslabai patiko,suknelekazkas toookio wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Mimika78 @ 2011 04 27, 16:28)
Gal kuri turit sita palaidine? Grazi gyvai?  g.gif

http://www.jcrew.com...~~~~~/37044.jsp

as turiu ,raliai tikrai ispudingai atrodo tie zvyneliai,siaip labai faina drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės 4u.gif
QUOTE(Loren @ 2011 04 27, 17:26)
Girl not4 you labai gražios abi suknelės  thumbup.gif O tos juostelės ir realiai tokios gelsvos Provence suknelės ar tik nuotraukoje taip atrodo ?

Juostelės yra gelsvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 04 27, 17:44)
as  turiu ,raliai tikrai ispudingai atrodo tie zvyneliai,siaip labai faina drinks_cheers.gif

O jus ja is Factory turit? Man is Jcrew ji dailiau atrodo, bet labai ja sunku pagaut doh.gif O Factory kokybe nelabai pasitikiu ax.gif Gal yra jos reali nuotrauka albumelyje g.gif Reik paieskoti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mimika78: 27 balandžio 2011 - 17:07
QUOTE(Mimika78 @ 2011 04 27, 17:02)
O jus ja is Factory turit? Man is Jcrew ji dailiau atrodo, bet labai ja sunku pagaut  doh.gif O Factory kokybe nelabai pasitikiu  ax.gif Gal yra jos reali nuotrauka albumelyje  g.gif Reik paieskoti  g.gif

turiu factory,nes j.crewnepagavau niekaip,kokybe butent sios mansuper(turbut vienos is nedaugelio factory) smile.gif ax.gif
Atsakyti
O sito sijonuko Factory kaip kokybe? 4u.gif ax.gif

http://www.jcrew.com...D=1303919819646
Atsakyti
Girl_not4_you, sakykit o kiek jusu krutines apimtis ir liemens. g.gif
Viskas labai grazu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2011 04 27, 20:01)
Girl_not4_you, sakykit o kiek jusu krutines apimtis ir liemens. g.gif
Viskas labai grazu! 4u.gif

Ačiū 4u.gif Šiandien buvau priversta išsimatuot tai tiksliai žinau jau biggrin.gif krūtinė 91, liemuo 72 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimika78 @ 2011 04 27, 18:02)
O jus ja is Factory turit? Man is Jcrew ji dailiau atrodo, bet labai ja sunku pagaut  doh.gif O Factory kokybe nelabai pasitikiu  ax.gif Gal yra jos reali nuotrauka albumelyje  g.gif Reik paieskoti  g.gif

Medziaga skiriais. Factory yra 100 % cotton, o J.Crew yra lino sudetyje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 04 27, 17:13)
Nu va pagaliau ir aš gavau ilgai lauktus J.crew grožius:

Kokie groziai bigsmile.gif
Ir Jums kaip visada viskas puikiai tinka wub.gif

O man paskutiniai gauti rubeliai is JCrew kazkaip neprilimpa: dydziai kaip ir tinka, bet kazko truksta g.gif Vat tik Factory sortukais su inkariukais tikrai esu patenkinta wub.gif Emiau 0 dydi su 90-91 klubais.
Turiu tik neaktyvia nuoroda: http://www.jcrew.com...D=1303926447955

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 04 27, 17:13)

Galiu pagirti, Provance suknele tau idealiai tinka, labai grazi ir sortukai puikus wub.gif
O va ta paskutine suknele man kazkas neto g.gif Virsus gal jos tau mazokas, arba didesnio dydzio reiktu, arba tu esi paprasciausiai per auksta tai suknelei, nes nesiziuri kazkaip unsure.gif Ties krutine suspausta taip, o peciai pas tave kiek matosi nesiauri, tai toks kontrastas gaunasi. Manau didesnis dydi butu geriau ax.gif
Atsakyti
user posted image

Sakykit, ar turite kas tokius, kaip nesiojasi? Ar jie labai atviri?
Atsakyti
Girl not 4 you, grazus pirkiniai, i paskutine suknele ir as senokai taikiausi, bet kazkaip vis sudvejoju del virsutines dalies. Gerai laikosi?
Atsakyti