Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 18 tema

QUOTE(SaiMita @ 2011 05 03, 13:13)
vakar pirktu linamog marskinuku 4 dydis  4u.gif

4 dydis šių marškinukų -kokiai krūtinei,kokioms apimtims?Ateičiai,kad žinočiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga_urte @ 2011 05 03, 17:21)
su 92 cm per krutine jauciu i XS netilpciau?

Turbut, kad nelabai 4u.gif
Cia su tokia krutine devi s dydi
http://www.facebook....t...e=1
Atsakyti
QUOTE(fggh @ 2011 05 03, 15:36)
Turbut, kad nelabai  4u.gif
Cia su tokia krutine devi s dydi
http://www.facebook....t...e=1

Bet žinokit aš sau su 98 tikrai kitą kartą imčiau S wink.gif

Šiaip ir nebeliko jos hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2011 05 03, 17:38)

Sakot g.gif . As ir jos noreciau tik sviesios, tai koki dydi man reiktu su 83, xxs? O toks ar buna 4u.gif ?
Atsakyti
user posted image
Mergaites, kurios turi tokia kelnes, ar jums jos neskleidzia tokio keisto kvapo? unsure.gif Nesuprantu, galvojau kol naujos taip dvokia, bet isskalbiau ir vis tiek tas pats doh.gif Galvojau, gal audinys, gal dazai cia taip smirdz unsure.gif Kazkokie sakai, ne sakai, dazai ne dazai, net nemoku nusakyt, bet fui kaip mane erzina.
Atsakyti
QUOTE(Zivukas.d @ 2011 05 03, 16:13)
Kaip suprantu siandien papildymas nedidelis buvo lyginant su vakar, nes nieks nesigiria kas ka nuciupo  biggrin.gif
tai gerai kad su mazium iseje buvom...

Snd nieko mandro, tik leopardinis sijonukas.
QUOTE(rapoja @ 2011 05 03, 16:32)
4 dydis šių marškinukų -kokiai krūtinei,kokioms apimtims?Ateičiai,kad žinočiau  4u.gif

Manyciau, krutinei iki kokiu 94.
QUOTE(Milagra @ 2011 05 03, 16:46)
Mergaites, kurios turi tokia kelnes, ar jums jos neskleidzia tokio keisto kvapo? 

Turiu, maniskes bekvapes. g.gif
Atsakyti
Labuka, gal galite kuri ideti realia foto siu kelniu
user posted image

Man jos labai fainos, bet spalva tamsoka, sakau gal nepavarariska tokia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 05 03, 16:52)
Manyciau, krutinei iki kokiu 94.

4u.gif man tiktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2011 05 03, 16:38)

kaip visad unsure.gif
Beje, aciu uz patarimus smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2011 05 03, 16:38)

Neįsivaizduoju, kaip Jūs tilptumėt tada smile.gif Nebent, čia vėl tas atvejis, kai dydžiai skiriasi, nes mano turimos tai grynų gryniausias S, panešiojus šiek tiek kaip medvilnė prasitempė, bet tikrai su šitiek netilptumėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 05 03, 16:35)
Neįsivaizduoju, kaip Jūs tilptumėt tada smile.gif  Nebent, čia vėl tas atvejis, kai dydžiai skiriasi, nes mano turimos tai grynų gryniausias S, panešiojus šiek tiek kaip medvilnė prasitempė, bet tikrai su šitiek netilptumėt smile.gif

žinokit tikrai matyt skiriasi, tai gal mano patarimas ir nelabai geras pirkt gerokai mažesnę hihihi.gif Nes mano dabar geras ir didelis L doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2011 05 03, 17:38)
žinokit tikrai matyt skiriasi, tai gal mano patarimas ir nelabai geras pirkt gerokai mažesnę hihihi.gif Nes mano dabar geras ir didelis L  doh.gif

Dar kartą įsitikinau, kad j.crew dydžiai mistika biggrin.gif Na va pamatavau per krūtinę (jau užsidėtos 2k. ir šiek tiek prasitempusios) - apie 44cm 4u.gif
Atsakyti