Laputa, turiu Jums asmenini klausima. Jusu a.ž. pilna, todel negaliu jums parasyti.
QUOTE(Siges @ 2011 05 02, 14:38)
Bet siaip ismeta kruva smutkiu, kai lietuvaites viska prasluoja, tada padaro nuolaidas Ar nebus ir vel taip, kai nuolaida padarys, nebebus ka pirkti
QUOTE(SaiMita @ 2011 05 02, 14:42)
reik susitart nieko nepirkt tada kad per nuolaidas liktu
QUOTE(Vonios Fane @ 2011 05 02, 16:06)
Nu joooo kaina tai bet baisiai reikia skubeti, kol MB puse sumos kompensuoja Kai gausiu, pasakysiu ar nekanda Aciu uz palaikyma mergaites
Is savo kuklios shopingo patirties patarsiu, kad tokia kaina moketi yra be-pro-ty-be. Labai didele.
QUOTE(linamog @ 2011 05 02, 15:30)
Is savo kuklios shopingo patirties patarsiu, kad tokia kaina moketi yra be-pro-ty-be. Labai didele.
QUOTE(SaiMita @ 2011 05 02, 15:33)
Vonios fane, tikrai neskubekit nemokekit tokiu pinigu truputi pakentekit, nes tikrsi ji nukainuos.. O tada rankas iki alkuniu nusigrausit
Nu nesamone, pritariu, bet darbe taip salta, kad atrodo su stalu lauke sedet silciau, o sis toks mielas, man isvis hoodziai laabai prie sirdies, ypac kasmyras tik gal nukainos liepa kokia Nu gerai, sedziu dar, nuleidziu gara
QUOTE(Vonios Fane @ 2011 05 02, 15:43)
Nu nesamone, pritariu, bet darbe taip salta, kad atrodo su stalu lauke sedet silciau, o sis toks mielas, man isvis hoodziai laabai prie sirdies, ypac kasmyras tik gal nukainos liepa kokia Nu gerai, sedziu dar, nuleidziu gara
Jums dabar šalta, o kol megztukas ateitų, būtų jau birželis Jį tikrai dar nukainos, o jei dydis netiks, visai ne kas bus. Už tokią kainą ir LT parduotuvėse rastumėte neprasto kašmyro
QUOTE(Vonios Fane @ 2011 05 02, 16:43)
As pati sedziu i vilnoni megzta sali isiviniojusi darbe. Geriau jau toki geri ne i darba prie kompo sedeti pirkti. Gaila i darba toki.
O nukainuoja jį iki 129$...aš pastoviai-jau keletą metų-žiūriu į juos be to turėtų tuoj nukainuot, nes spalvų ne tiek ir daug...
Vajei, gerai, kad nepirkot, na butu ziaurus pinigu ismetimas.
QUOTE(linamog @ 2011 05 02, 15:48)
Uz tokia kaina neturi teises kast... Nemanau, kad toki brangu kazkuri turetu....
Ommmmmmmm... Salin, pagunda....
Ommmmmmmm... Salin, pagunda....
per turbūt keturis internetinio pirkimo metus aš jį mačiau vieną kartą pusė valandos jis buvo prekyboj su nuolaida 29,99.
QUOTE(keistuole @ 2011 05 02, 17:03)
per turbūt keturis internetinio pirkimo metus aš jį mačiau vieną kartą pusė valandos jis buvo prekyboj su nuolaida 29,99.
Va cia tai kaina
QUOTE(SaiMita @ 2011 05 02, 15:58)
koki pirkai, su kokiais ismatavimais koki dydi?
su 75B emiau Sdydi virsaus
su 97 klubais kelnaiciu M, nes S nebuvo
tai nzn kaip bus, dar negavau
spalva tik idomi jauciu turi buti deep peacock kaip kelnaiciu
virsus tokio modeliuko
Papildyta:
QUOTE(keistuole @ 2011 05 02, 17:03)
tokia kaina tai tobula
bet uz tokio sportinio tipo dzemperiuka,kad ir kasmyrini tiek moketi tai
mes cia dziaugiames kas ka kokybisko ir pigiau nukovem