Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 18 tema

Laputa, turiu Jums asmenini klausima. 4u.gif Jusu a.ž. pilna, todel negaliu jums parasyti. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2011 05 02, 14:38)
Bet siaip ismeta kruva smutkiu, kai lietuvaites viska prasluoja, tada padaro nuolaidas dry.gif Ar nebus ir vel taip, kai nuolaida padarys, nebebus ka pirkti laugh.gif

QUOTE(SaiMita @ 2011 05 02, 14:42)
reik susitart nieko nepirkt tada  biggrin.gif  kad per nuolaidas liktu  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vonios Fane @ 2011 05 02, 16:06)
Nu joooo kaina tai  cool.gif bet baisiai reikia skubeti, kol MB puse sumos kompensuoja  biggrin.gif Kai gausiu, pasakysiu ar nekanda unsure.gif Aciu uz palaikyma mergaites biggrin.gif

Is savo kuklios shopingo patirties patarsiu, kad tokia kaina moketi yra be-pro-ty-be. Labai didele.
Atsakyti
Vonios fane, tikrai neskubekit doh.gif nemokekit tokiu pinigu doh.gif unsure.gif truputi pakentekit, nes tikrsi ji nukainuos.. O tada rankas iki alkuniu nusigrausit rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 02 gegužės 2011 - 15:34
QUOTE(linamog @ 2011 05 02, 15:30)
Is savo kuklios shopingo patirties patarsiu, kad tokia kaina moketi yra be-pro-ty-be. Labai didele.

QUOTE(SaiMita @ 2011 05 02, 15:33)
Vonios fane, tikrai neskubekit doh.gif nemokekit tokiu pinigu  doh.gif  unsure.gif truputi pakentekit, nes tikrsi ji nukainuos.. O tada rankas iki alkuniu nusigrausit rolleyes.gif

Nu nesamone, pritariu, bet darbe taip salta, kad atrodo su stalu lauke sedet silciau, o sis toks mielas, man isvis hoodziai laabai prie sirdies, ypac kasmyras wub.gif tik gal nukainos liepa kokia g.gif Nu gerai, sedziu dar, nuleidziu gara mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vonios Fane @ 2011 05 02, 15:43)
Nu nesamone, pritariu, bet darbe taip salta, kad atrodo su stalu lauke sedet silciau, o sis toks mielas, man isvis hoodziai laabai prie sirdies, ypac kasmyras wub.gif tik gal nukainos liepa kokia  g.gif Nu gerai, sedziu dar, nuleidziu gara mirksiukas.gif

Jums dabar šalta, o kol megztukas ateitų, būtų jau birželis mirksiukas.gif Jį tikrai dar nukainos, o jei dydis netiks, visai ne kas bus. Už tokią kainą ir LT parduotuvėse rastumėte neprasto kašmyro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vonios Fane @ 2011 05 02, 16:43)
Nu nesamone, pritariu, bet darbe taip salta, kad atrodo su stalu lauke sedet silciau, o sis toks mielas, man isvis hoodziai laabai prie sirdies, ypac kasmyras wub.gif tik gal nukainos liepa kokia  g.gif Nu gerai, sedziu dar, nuleidziu gara mirksiukas.gif

As pati sedziu i vilnoni megzta sali isiviniojusi darbe. Geriau jau toki geri ne i darba prie kompo sedeti pirkti. Gaila i darba toki. rolleyes.gif
Atsakyti

O nukainuoja jį iki 129$...aš pastoviai-jau keletą metų-žiūriu į juos ax.gif be to turėtų tuoj nukainuot, nes spalvų ne tiek ir daug...
Atsakyti

Vajei, gerai, kad nepirkot, na butu ziaurus pinigu ismetimas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 05 02, 15:48)
Uz tokia kaina neturi teises kast... lotuliukas.gif Nemanau, kad toki brangu kazkuri turetu....
Ommmmmmmm... Salin, pagunda....

per turbūt keturis internetinio pirkimo metus aš jį mačiau vieną kartą pusė valandos jis buvo prekyboj su nuolaida 29,99.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 05 02, 17:03)
per turbūt keturis internetinio pirkimo metus aš jį mačiau vieną kartą pusė valandos jis buvo prekyboj su nuolaida 29,99.

Va cia tai kaina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 05 02, 15:58)
koki pirkai, su kokiais ismatavimais koki dydi? biggrin.gif

su 75B emiau Sdydi virsaus
su 97 klubais kelnaiciu M, nes S nebuvo unsure.gif
tai nzn kaip bus, dar negavau rolleyes.gif
spalva tik idomi jauciu turi buti deep peacock kaip kelnaiciu
user posted image
virsus tokio modeliuko
user posted image
Papildyta:
QUOTE(keistuole @ 2011 05 02, 17:03)

tokia kaina tai tobula thumbup.gif
bet uz tokio sportinio tipo dzemperiuka,kad ir kasmyrini tiek moketi tai schmoll.gif
mes cia dziaugiames kas ka kokybisko ir pigiau nukovem tongue.gif
Atsakyti