Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 18 tema

QUOTE(Prancuzyte @ 2011 05 02, 14:19)
Netikek ja  tongue.gif  Ji man sortus is po nosies nudziove.. ir sedi sau laiminga ir perleist neketina  schmoll.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tai va, kad turiu 6 dydi, o cia 4 tongue.gif bijau kad nebutu kaip sasyska aptempti cool.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivukas.d @ 2011 05 02, 15:02)
Gerai kad si sijonuka pamaciau tik dabar kai jo jau nera  lotuliukas.gif nes buciau siuntus ne tik sortukus

http://www.jcrew.com...~~~~~/22591.jsp

As visa ryta per google ,,refresinau" pencil tokius vasariskus sijonukus ir tai nepagavau to momento, kai jis buvo idetas ir kokio dydzio idetas - tai jau pradejau abejoti, ar apskritai buvo - gal tik reklama unsure.gif ax.gif Zodziu, kakutis tikras tas Jcrew - erzina ir neduoda cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loreta_1973: 02 gegužės 2011 - 13:25
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 05 02, 14:19)
Netikek ja  tongue.gif  Ji man sortus is po nosies nudziove.. ir sedi sau laiminga ir perleist neketina  schmoll.gif

Fabiana man situos Oxfordo sortukus pagavo, tai jai ir SaiMitai tiks 3"sortukai, tai ir as plika dupcia nevaiksciosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreta_1973 @ 2011 05 02, 14:23)
As visa ryta per google ,,refresinau" pencil tokius vasariskus sijonukus ir tai nepagavau to momento, kai jis buvo idetas ir kokio dydzio idetas - tai jau pradejau abejoti, ar apskritai buvo - gal tik reklama  unsure.gif  ax.gif  smile.gif

Buvo vienas dydis - 6 4u.gif Bet labai greitai dingo bigsmile.gif
Atsakyti
Savita1, to megztuko ilgis nugaroje 52.5 (xs dydzio).
Atsakyti
QUOTE(klistutia @ 2011 05 02, 15:24)
Buvo vienas dydis - 6  4u.gif  Bet labai greitai dingo  bigsmile.gif

o, visgi buvo bigsmile.gif - gerai kad ne mano dydis tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loreta_1973: 02 gegužės 2011 - 13:31
man pagavo irgi drinks_cheers.gif
Megztuka ir MB polo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2011 05 02, 14:24)
Savita1, to megztuko ilgis nugaroje 52.5 (xs dydzio).

Aciu smile.gif Trumpas, nenoriu tokio, atsaukiau uzsakyma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 05 02, 13:30)
Aciu smile.gif Trumpas, nenoriu tokio, atsaukiau uzsakyma ax.gif

4u.gif

O as taip noriu viena baciuku, bet rizikuosiu ir lauksiu nuolaidos.. unsure.gif
Atsakyti
As irgi norejau sortu, ale isnyko akyse doh.gif Tai nusiunciau kelnes, gal tas spes pagauti, bet jauciu as kai visada nusiunciau, kai visoms jau nupirko doh.gif lotuliukas.gif

Bet siaip ismeta kruva smutkiu, kai lietuvaites viska prasluoja, tada padaro nuolaidas dry.gif Ar nebus ir vel taip, kai nuolaida padarys, nebebus ka pirkti laugh.gif
Atsakyti
reik susitart nieko nepirkt tada biggrin.gif kad per nuolaidas liktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 05 02, 13:42)
reik susitart nieko nepirkt tada  biggrin.gif  kad per nuolaidas liktu  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti