Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 18 tema

gavau kruvele drabuzeliu, tai ateinu pasirodyti ir pasidziaugti rolleyes.gif
mano ugis 170, 75B(90cm)-68-97
5 chino short, cia tie kur buvo trumpam i sale imesti uz 14,99$. 4 dydis. kokybe ir spalvyte wub.gif spalva realiai ryskiau persikine, nei sioje foto
user posted image
user posted image
maikyte is mergaiciu skyriaus. dydis 14,atitinka S, iki ilgu rankoviu truksta nors 2 cm. kokybiska ne plona medvilne, o jau ta neonine spalva tai isviso wub.gif veidas atjauneja kokiais 5 metais lotuliukas.gif spalva realybeje dar dvigubai ryskesne nei foto rolleyes.gif
user posted image
Factory scalloped zipper megztinukas XS dydis, labai svelnutis ir sakyciau puosnus,
user posted image
Grozis is mergaiciu skyriaus Silk rossete henley. wub.gif 14 metu,atitinka S. Trikotazas toks kaip megztas labai, labai miela ir kokybiska.
user posted image
XS dydis. factory flouncy flowers scoopneck tee. ko gero daug kas turite.medvilne faina, neskysta ir nepermatoma
user posted image
slouchy knit twill kelnytes 4 dydis. Siaip labai fainos, galvojau kad bus lyg trikotazines ale sportines, bet audinukas kitoks, labai mielas. Tik vat man tas ilgis, nei tai ilgos, nei tai trumpintos, arba galus susiaurinti, nes kazkaip apacia man nesiziuri g.gif
user posted image
Papildyta:
va cia geriau audinio faktura matosi
user posted image
Papildyta:
dar pafotkinau rozytes is arti, nes man jos nerealios wub.gif
user posted image

Papildyta:
Pampariskinai rubeliai thumbup.gif nors ta sequin-stripe atrodo jums didoka nemenkai. Ziuriu jusu ir mano factory scalloped zipper megztinuko silko spalva skiriasi. jusu kazkokia kaip kakavine?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pgituke: 30 balandžio 2011 - 16:57
nu tikrai tos rozytes nereaaaalios wub.gif wub.gif wub.gif
imesk nuoroda tos bliuzeles is mergaiciu skyriaus, prasau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pgituke @ 2011 04 30, 16:56)
gavau kruvele drabuzeliu, tai ateinu pasirodyti ir pasidziaugti rolleyes.gif
mano ugis 170,  75B(90cm)-68-97

Labai gražiai jums šortukai, megztukas ir rožinė maikutė atrodo thumbup.gif O bliuskutė su rožytėmis nespaudžia?
Atsakyti
nuoroda deja neaktyvi. unsure.gif item 36445
per krutine atrodo apsitempe ,nes lyg sagytes skecia, bet galima jas prasegti. Bet pats trikotazas labai tamplus, ir toks kaip megztas, ne toks kaip visu maikyciu
Atsakyti
QUOTE(pgituke @ 2011 04 30, 17:56)
Papildyta:
Pampariskinai rubeliai thumbup.gif nors ta sequin-stripe atrodo jums didoka nemenkai. Ziuriu jusu ir mano factory scalloped zipper megztinuko silko spalva skiriasi. jusu kazkokia kaip kakavine?

Ji ir yra didoka verysad.gif Mano pilkas, o jusu ruzavas svelniai, ar ne taip? gal del to ir skiriasi tos spalvos.

Labai patiko man tos knit will kelnes, graziai ziurisi, nieko jom nedaryciau. Dabar toks ilgis ir plotis nesiojamas smile.gif o su uztrauktukai megztukai tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pampariskinas: 30 balandžio 2011 - 18:03
QUOTE(pgituke @ 2011 04 30, 17:56)

viskas labai tinka ir labai gražiai atrodo wub.gif gal turi nuorodėlę tos maikytės neon? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiju: 30 balandžio 2011 - 18:16
aciu mergaites uz pagyras 4u.gif

neonine
http://www.jcrew.com...~~~~~/36414.jsp

is tikruju jos spalva tokia kaip katalogineje foto, mano fotikas neistenge isgauti tikros spalvos.
Papildyta:
QUOTE(Pampariskinas @ 2011 04 30, 19:01)
Ji ir yra didoka  verysad.gif  Mano pilkas, o jusu ruzavas svelniai, ar ne taip? gal del to ir skiriasi tos spalvos.

Labai patiko man tos knit will kelnes, graziai ziurisi, nieko jom nedaryciau. Dabar toks ilgis ir plotis nesiojamas  smile.gif  o su uztrauktukai megztukai tikrai  thumbup.gif

taip, mano silkas toks pat, kaip megztuko spalva

o kelnytes kai taip stoviu tai atrodo galai lyg ir normaliai, bet kai atsistoju tiesiai suglaudus kojas, tai tie galai nei siaip nei taip. O siaip tikrai labai fainos, galvojau kad storins labai tos klostes, bet virsutine dalis tai man patinka
Papildyta:
Bet dabar galvoju jusu megztinuko spalva ko gero Stone? nes mano tai whisper pink rolleyes.gif
Atsakyti
Viskas labai thumbup.gif ir tos kelnytes labai gerai atrodo, as i jas vis ir ziurejau, bet pabijojau, kad storins, nes tokio stiliaus kartais normaliai atrodo tik ant manekenisku formu, cia seniui kazkuri mergaite buvo imetus foto, bet ji irgi kiek pamenu auksta ir labai nedideles klubu apimties buvo. Bijau, kad gundysiuos ir as tomis kelnemis dabar doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 04 29, 10:05)

Sveikute, man viskas labai patiko wub.gif
Klausimas, kokie cia sortukai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(June24 @ 2011 04 30, 19:43)
Viskas labai  thumbup.gif  ir tos kelnytes labai gerai atrodo, as i jas vis ir ziurejau, bet pabijojau, kad storins, nes tokio stiliaus kartais normaliai atrodo tik ant manekenisku formu, cia seniui kazkuri mergaite buvo imetus foto, bet ji irgi kiek pamenu auksta ir labai nedideles klubu apimties buvo. Bijau, kad gundysiuos ir as tomis kelnemis dabar  doh.gif  biggrin.gif

taip buvo foto, bet 2 dydzio berods, ir jai ilgis buvo iki kauliuku, ilgesnis nei mano.Bet as irgi bijojau kad storins, bet kiek mano akys leidzia matyti, tai nea ax.gif gundykites, nes tokio idomaus audinio manau jokioj pardej nenupirksit schmoll.gif

QUOTE(Irmama @ 2011 04 30, 21:05)
Sveikute, man viskas labai patiko wub.gif
Klausimas, kokie cia sortukai rolleyes.gif

Aciu smile.gif
sortukai 5 chino,jie buvo imesti gal tik karta, ar pora ir tik 14.99$ thumbup.gif . buvo dveju spalvu zalsvai/zydri ir sie koraliniai/persikiniai. item 20859
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pgituke: 30 balandžio 2011 - 20:35
kiek groziu pridejote bigsmile.gif
gavau Silk bloussana tunic
http://www.jcrew.com...35470/35470.jsp
Belle buvo imetusi realias foto su berots 2 dydziu g.gif as emiau 0,nes 2 niekaip nepagavau rolleyes.gif ir nesigailiu! bigsmile.gif tiko! mano ismatavimai apie 85-63 cm bigsmile.gif
rytoj GAL idesiu realia foto blush2.gif
ir sortukus su inkariukais gavau rolleyes.gif tai tikejausi medziagytes minkstesnes unsure.gif emiau 0 dydi su 89cm klubais bet net nezinau ar jie man geri g.gif kazkaip lyg ir geri butu bet vizualiai atrodo didoki unsure.gif manau 00(jei toks buna) geriau butu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimantuke33: 30 balandžio 2011 - 21:33
Pgituke, labai grazu viskas wub.gif
Atsakyti