gavau kruvele drabuzeliu, tai ateinu pasirodyti ir pasidziaugti
mano ugis 170, 75B(90cm)-68-97
5 chino short, cia tie kur buvo trumpam i sale imesti uz 14,99$. 4 dydis. kokybe ir spalvyte spalva realiai ryskiau persikine, nei sioje foto
maikyte is mergaiciu skyriaus. dydis 14,atitinka S, iki ilgu rankoviu truksta nors 2 cm. kokybiska ne plona medvilne, o jau ta neonine spalva tai isviso veidas atjauneja kokiais 5 metais spalva realybeje dar dvigubai ryskesne nei foto
Factory scalloped zipper megztinukas XS dydis, labai svelnutis ir sakyciau puosnus,
Grozis is mergaiciu skyriaus Silk rossete henley. 14 metu,atitinka S. Trikotazas toks kaip megztas labai, labai miela ir kokybiska.
XS dydis. factory flouncy flowers scoopneck tee. ko gero daug kas turite.medvilne faina, neskysta ir nepermatoma
slouchy knit twill kelnytes 4 dydis. Siaip labai fainos, galvojau kad bus lyg trikotazines ale sportines, bet audinukas kitoks, labai mielas. Tik vat man tas ilgis, nei tai ilgos, nei tai trumpintos, arba galus susiaurinti, nes kazkaip apacia man nesiziuri
Papildyta:
va cia geriau audinio faktura matosi
Papildyta:
dar pafotkinau rozytes is arti, nes man jos nerealios
Papildyta:
Pampariskinai rubeliai nors ta sequin-stripe atrodo jums didoka nemenkai. Ziuriu jusu ir mano factory scalloped zipper megztinuko silko spalva skiriasi. jusu kazkokia kaip kakavine?
QUOTE(pgituke @ 2011 04 30, 16:56)
gavau kruvele drabuzeliu, tai ateinu pasirodyti ir pasidziaugti
Labai gražiai jums šortukai, megztukas ir rožinė maikutė atrodo O bliuskutė su rožytėmis nespaudžia?
nuoroda deja neaktyvi. item 36445
per krutine atrodo apsitempe ,nes lyg sagytes skecia, bet galima jas prasegti. Bet pats trikotazas labai tamplus, ir toks kaip megztas, ne toks kaip visu maikyciu
per krutine atrodo apsitempe ,nes lyg sagytes skecia, bet galima jas prasegti. Bet pats trikotazas labai tamplus, ir toks kaip megztas, ne toks kaip visu maikyciu
QUOTE(pgituke @ 2011 04 30, 17:56)
Papildyta:
Pampariskinai rubeliai nors ta sequin-stripe atrodo jums didoka nemenkai. Ziuriu jusu ir mano factory scalloped zipper megztinuko silko spalva skiriasi. jusu kazkokia kaip kakavine?
Ji ir yra didoka Mano pilkas, o jusu ruzavas svelniai, ar ne taip? gal del to ir skiriasi tos spalvos.
Labai patiko man tos knit will kelnes, graziai ziurisi, nieko jom nedaryciau. Dabar toks ilgis ir plotis nesiojamas o su uztrauktukai megztukai tikrai
QUOTE(pgituke @ 2011 04 30, 17:56)
viskas labai tinka ir labai gražiai atrodo gal turi nuorodėlę tos maikytės neon?
aciu mergaites uz pagyras
neonine
http://www.jcrew.com...~~~~~/36414.jsp
is tikruju jos spalva tokia kaip katalogineje foto, mano fotikas neistenge isgauti tikros spalvos.
Papildyta:
taip, mano silkas toks pat, kaip megztuko spalva
o kelnytes kai taip stoviu tai atrodo galai lyg ir normaliai, bet kai atsistoju tiesiai suglaudus kojas, tai tie galai nei siaip nei taip. O siaip tikrai labai fainos, galvojau kad storins labai tos klostes, bet virsutine dalis tai man patinka
Papildyta:
Bet dabar galvoju jusu megztinuko spalva ko gero Stone? nes mano tai whisper pink
neonine
http://www.jcrew.com...~~~~~/36414.jsp
is tikruju jos spalva tokia kaip katalogineje foto, mano fotikas neistenge isgauti tikros spalvos.
Papildyta:
QUOTE(Pampariskinas @ 2011 04 30, 19:01)
Ji ir yra didoka Mano pilkas, o jusu ruzavas svelniai, ar ne taip? gal del to ir skiriasi tos spalvos.
Labai patiko man tos knit will kelnes, graziai ziurisi, nieko jom nedaryciau. Dabar toks ilgis ir plotis nesiojamas o su uztrauktukai megztukai tikrai
taip, mano silkas toks pat, kaip megztuko spalva
o kelnytes kai taip stoviu tai atrodo galai lyg ir normaliai, bet kai atsistoju tiesiai suglaudus kojas, tai tie galai nei siaip nei taip. O siaip tikrai labai fainos, galvojau kad storins labai tos klostes, bet virsutine dalis tai man patinka
Papildyta:
Bet dabar galvoju jusu megztinuko spalva ko gero Stone? nes mano tai whisper pink
Viskas labai ir tos kelnytes labai gerai atrodo, as i jas vis ir ziurejau, bet pabijojau, kad storins, nes tokio stiliaus kartais normaliai atrodo tik ant manekenisku formu, cia seniui kazkuri mergaite buvo imetus foto, bet ji irgi kiek pamenu auksta ir labai nedideles klubu apimties buvo. Bijau, kad gundysiuos ir as tomis kelnemis dabar
QUOTE(SaiMita @ 2011 04 29, 10:05)
Sveikute, man viskas labai patiko
Klausimas, kokie cia sortukai
QUOTE(June24 @ 2011 04 30, 19:43)
Viskas labai ir tos kelnytes labai gerai atrodo, as i jas vis ir ziurejau, bet pabijojau, kad storins, nes tokio stiliaus kartais normaliai atrodo tik ant manekenisku formu, cia seniui kazkuri mergaite buvo imetus foto, bet ji irgi kiek pamenu auksta ir labai nedideles klubu apimties buvo. Bijau, kad gundysiuos ir as tomis kelnemis dabar
taip buvo foto, bet 2 dydzio berods, ir jai ilgis buvo iki kauliuku, ilgesnis nei mano.Bet as irgi bijojau kad storins, bet kiek mano akys leidzia matyti, tai nea gundykites, nes tokio idomaus audinio manau jokioj pardej nenupirksit
QUOTE(Irmama @ 2011 04 30, 21:05)
Aciu
sortukai 5 chino,jie buvo imesti gal tik karta, ar pora ir tik 14.99$ . buvo dveju spalvu zalsvai/zydri ir sie koraliniai/persikiniai. item 20859
kiek groziu pridejote
gavau Silk bloussana tunic
http://www.jcrew.com...35470/35470.jsp
Belle buvo imetusi realias foto su berots 2 dydziu as emiau 0,nes 2 niekaip nepagavau ir nesigailiu! tiko! mano ismatavimai apie 85-63 cm
rytoj GAL idesiu realia foto
ir sortukus su inkariukais gavau tai tikejausi medziagytes minkstesnes emiau 0 dydi su 89cm klubais bet net nezinau ar jie man geri kazkaip lyg ir geri butu bet vizualiai atrodo didoki manau 00(jei toks buna) geriau butu
gavau Silk bloussana tunic
http://www.jcrew.com...35470/35470.jsp
Belle buvo imetusi realias foto su berots 2 dydziu as emiau 0,nes 2 niekaip nepagavau ir nesigailiu! tiko! mano ismatavimai apie 85-63 cm
rytoj GAL idesiu realia foto
ir sortukus su inkariukais gavau tai tikejausi medziagytes minkstesnes emiau 0 dydi su 89cm klubais bet net nezinau ar jie man geri kazkaip lyg ir geri butu bet vizualiai atrodo didoki manau 00(jei toks buna) geriau butu
Pgituke, labai grazu viskas