gavau suknele Letour floral Lucinda dress, 4 dydi
per siaura per talija -tiesiog jauciuosi suspausta per liemeni -nu pas mane nelabai tos talijos ir yra .......
http://www.jcrew.com...D=1301553269530
esu 170, per krutine, klubus 92, talija apie 86 (reiktu grakštesnio liemens ... )
šiaip suknele faina, neperšviečiama, nes yra pamušalas.
ir dar šortukus švelnus, minkšti
http://www.jcrew.com...D=1301553269523
ralija,o man suknele kaip jums siuta
aisku gal pati jautiesi blogai,bet ant nuotrauku tai super
QUOTE(vilmabu @ 2011 04 29, 18:51)
ralija,o man suknele kaip jums siuta
viskas su ja gerai butu, jei buciau lieknesne per liemeni -liemens siule tiesiog i mano lasinukus isirezus ir lasinukai labai isryskeja ir pati jauciuosi prismaugta per liemeni
QUOTE(savita1 @ 2011 04 29, 17:14)
Tai va, pas mane 93cm
lagoon wash džinsiukai su užtrauktukais. su 94 cm klubais tinka 27 (foto albume), o su 96 cm-28 dydis, gal dar tilptų koks 1-2 cm į 28. Mums pasitaikė geri ir smagūs
Gal kas turite siu sortuku nuoroda?
Saimita Jums labai graziai atrodo geleti marskinukai. As ir tokius gavau S dydi ir man jie atrodo taip pat laisvoki, bet pamaciusi jusu foto nusprendziau marskinukus pasilikti
QUOTE(Aiste P. @ 2011 04 29, 20:04)
Gal kas turite siu sortuku nuoroda?
Item kazkada buvo 34948, gal ir dabar dar veikia, nebandziau
Gavau nemazai JCrew rubeliu, bet nebeturiu jegu fotosesijom, tai pakomentuosiu
Sis megztukas tikrai labai fainas, pasiemiau sau su 89 cm krutine XXS, tai aisku netinka bet laukiu S ateinant, gal nebus didelis
Factory scalloped zipper cardigan, gavau pilka ir juoda. Man jis labai as kai neauksta, tai ilgis geras, labai graziai atrodo.
zipper
Emiau 7 dydi, sakyciau atitinka, bet nezinau dar ar pasiliksiu
mokasinai
Delaney eyelet-trim shirt. Emiau sios tunikos 00 dydi ir manau, kad didesnes nenoreciau.
Factory everyday cardigan. Emiau XS dydi (buvo XXS?) ir tinka. Niespasakyto svelnumo
Tada dar gavau medvilnini salikeli, patiko. salikelis
Velvetus, tuos tiesius, 24 dydis su 89 cm klubais labai aptempta, bet kiek skaiciau, kad pralaisveja.
Sis megztukas tikrai labai fainas, pasiemiau sau su 89 cm krutine XXS, tai aisku netinka bet laukiu S ateinant, gal nebus didelis
Factory scalloped zipper cardigan, gavau pilka ir juoda. Man jis labai as kai neauksta, tai ilgis geras, labai graziai atrodo.
zipper
Emiau 7 dydi, sakyciau atitinka, bet nezinau dar ar pasiliksiu
mokasinai
Delaney eyelet-trim shirt. Emiau sios tunikos 00 dydi ir manau, kad didesnes nenoreciau.
Factory everyday cardigan. Emiau XS dydi (buvo XXS?) ir tinka. Niespasakyto svelnumo
Tada dar gavau medvilnini salikeli, patiko. salikelis
Velvetus, tuos tiesius, 24 dydis su 89 cm klubais labai aptempta, bet kiek skaiciau, kad pralaisveja.
QUOTE(savita1 @ 2011 04 29, 17:14)
Tai va, pas mane 93cm
Gaila, kad netiko dzinsai, bet as kazkaip taip ir galvojau, kad nelabai tiks, pas mane irgi 93cm, ir 27 kaip tik, na nebent kai kojos labai plonos, galima ir i 26 ilysti
Foto, mano ismatavimai 88-65-89 164 cm ugis
24R Vintage matchstick cord
XXS, Floral creek cardigan
XS, Factory vintage canvas bow tank
XS, Factory sequin-stripe henley tank
XS, Factory everyday cardigan. Sakykit sitas buvo XXS?
XS, Factory scalloped zipper cardigan
24R Vintage matchstick cord
XXS, Floral creek cardigan
XS, Factory vintage canvas bow tank
XS, Factory sequin-stripe henley tank
XS, Factory everyday cardigan. Sakykit sitas buvo XXS?
XS, Factory scalloped zipper cardigan
QUOTE(Pampariskinas @ 2011 04 30, 17:15)
Foto, mano ismatavimai 88-65-89 164 cm ugis
jeigu velvetai jums tik tiek aptempti, nešiokit drąsiai, prasitemps
paskutinis megztukas ir factory bliuskutė su žvyneliais labai gerai atrodo, tas bow tank lyg ir platina viršutinę kūno dalį (arba foto tiesiog tokia).
QUOTE(šviesi lapė @ 2011 04 30, 17:28)
jeigu velvetai jums tik tiek aptempti, nešiokit drąsiai, prasitemps
paskutinis megztukas ir factory bliuskutė su žvyneliais labai gerai atrodo, tas bow tank lyg ir platina viršutinę kūno dalį (arba foto tiesiog tokia).
ji man didele, tik as ten su ranka suemus nugaroje medziagos truputi, kad parodyti kaip turetu buti, todel ir krutine platesne atrodo nenesiosiu jos, o man atrodo XXS nebuvo