Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 18 tema

gavau suknele Letour floral Lucinda dress, 4 dydi
per siaura per talija -tiesiog jauciuosi suspausta per liemeni -nu pas mane nelabai tos talijos ir yra ....... blush2.gif
http://www.jcrew.com...D=1301553269530

esu 170, per krutine, klubus 92, talija apie 86 (reiktu grakštesnio liemens ... biggrin.gif )
user posted image

šiaip suknele faina, neperšviečiama, nes yra pamušalas.

ir dar šortukus wub.gif švelnus, minkšti thumbup.gif
http://www.jcrew.com...D=1301553269523

Atsakyti
ralija,o man suknele kaip jums siuta 4u.gif
aisku gal pati jautiesi blogai,bet ant nuotrauku tai super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmabu @ 2011 04 29, 18:51)
ralija,o man suknele kaip jums siuta 4u.gif
aisku gal pati jautiesi blogai,bet ant nuotrauku tai super thumbup.gif

viskas su ja gerai butu, jei buciau lieknesne per liemeni -liemens siule tiesiog i mano lasinukus isirezus ir lasinukai labai isryskeja ir pati jauciuosi prismaugta per liemeni schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 04 29, 17:14)
Tai va, pas mane 93cm verysad.gif

lagoon wash džinsiukai su užtrauktukais. su 94 cm klubais tinka 27 (foto albume), o su 96 cm-28 dydis, gal dar tilptų koks 1-2 cm į 28. Mums pasitaikė geri ir smagūs
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumbulas: 29 balandžio 2011 - 18:00
Gal kas turite siu sortuku nuoroda? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Saimita Jums labai graziai atrodo geleti marskinukai. As ir tokius gavau S dydi ir man jie atrodo taip pat laisvoki, bet pamaciusi jusu foto nusprendziau marskinukus pasilikti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aiste P. @ 2011 04 29, 20:04)
Gal kas turite siu sortuku nuoroda?  4u.gif

Item kazkada buvo 34948, gal ir dabar dar veikia, nebandziau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Renata: 29 balandžio 2011 - 20:58
Gavau nemazai JCrew rubeliu, bet nebeturiu jegu fotosesijom, tai pakomentuosiu 4u.gif

Sis megztukas tikrai labai fainas, pasiemiau sau su 89 cm krutine XXS, tai aisku netinka biggrin.gif bet laukiu S ateinant, gal nebus didelis unsure.gif
user posted image

Factory scalloped zipper cardigan, gavau pilka ir juoda. Man jis labai wub.gif as kai neauksta, tai ilgis geras, labai graziai atrodo.
zipper
user posted image

Emiau 7 dydi, sakyciau atitinka, bet nezinau dar ar pasiliksiu g.gif
mokasinai
user posted image

Delaney eyelet-trim shirt. Emiau sios tunikos 00 dydi ir manau, kad didesnes nenoreciau.
user posted image

Factory everyday cardigan. Emiau XS dydi (buvo XXS?) ir tinka. Niespasakyto svelnumo wub.gif
user posted image

Tada dar gavau medvilnini salikeli, patiko. salikelis

Velvetus, tuos tiesius, 24 dydis su 89 cm klubais labai aptempta, bet kiek skaiciau, kad pralaisveja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pampariskinas: 29 balandžio 2011 - 21:04
QUOTE(savita1 @ 2011 04 29, 17:14)
Tai va, pas mane 93cm verysad.gif

Gaila, kad netiko dzinsai, bet as kazkaip taip ir galvojau, kad nelabai tiks, pas mane irgi 93cm, ir 27 kaip tik, na nebent kai kojos labai plonos, galima ir i 26 ilysti verysad.gif
Atsakyti
Foto, mano ismatavimai 88-65-89 164 cm ugis

24R Vintage matchstick cord
user posted image

XXS, Floral creek cardigan
user posted image

XS, Factory vintage canvas bow tank
user posted image

XS, Factory sequin-stripe henley tank
user posted image

XS, Factory everyday cardigan. Sakykit sitas buvo XXS?
user posted image

XS, Factory scalloped zipper cardigan
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pampariskinas @ 2011 04 30, 17:15)
Foto, mano ismatavimai 88-65-89  164 cm ugis

jeigu velvetai jums tik tiek aptempti, nešiokit drąsiai, prasitemps irnesakyk.gif
paskutinis megztukas ir factory bliuskutė su žvyneliais labai gerai atrodo, tas bow tank lyg ir platina viršutinę kūno dalį (arba foto tiesiog tokia).
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2011 04 30, 17:28)
jeigu velvetai jums tik tiek aptempti, nešiokit drąsiai, prasitemps irnesakyk.gif
paskutinis megztukas ir factory bliuskutė su žvyneliais labai gerai atrodo, tas bow tank lyg ir platina viršutinę kūno dalį (arba foto tiesiog tokia).

ji man didele, tik as ten su ranka suemus nugaroje medziagos truputi, kad parodyti kaip turetu buti, todel ir krutine platesne atrodo biggrin.gif nenesiosiu jos, o man atrodo XXS nebuvo unsure.gif
Atsakyti