Atbegu su siandieniniu pasirodyt - jaukinuosi sunkuoli:
Bliamba tiek rašiau, ir išsijungė viskas
na, rodausi ir aš su savo apvalumais
176cm, 87/69/96
Floral creek cardigan. S dydis. POlaisvis, bet mažesnio nenorėčiau Įtariu, bus mėgstamiausias megztukas vasarą
Vakar pasiėmiau iš pašto EBAY pirktą pearl-cluster bracelet kaip ir aptarėm - užsegimas skiriasi, bet visumoj graži o įdomu, būna JCREW "padielkų"
na, ir taip lauktieji Factory perfect shirt in printed cotton. S dydis. Aišku, kaip ir žinojau, jie man dideli. Bet, jaučiu neparduosiu, ir nieko aš jiem nedarysiu Nešiosiu tokiu kaip didelius Keliu savo šiandieninį paprotinkit dėl tu marškinių dar
na, rodausi ir aš su savo apvalumais
176cm, 87/69/96
Floral creek cardigan. S dydis. POlaisvis, bet mažesnio nenorėčiau Įtariu, bus mėgstamiausias megztukas vasarą
Vakar pasiėmiau iš pašto EBAY pirktą pearl-cluster bracelet kaip ir aptarėm - užsegimas skiriasi, bet visumoj graži o įdomu, būna JCREW "padielkų"
na, ir taip lauktieji Factory perfect shirt in printed cotton. S dydis. Aišku, kaip ir žinojau, jie man dideli. Bet, jaučiu neparduosiu, ir nieko aš jiem nedarysiu Nešiosiu tokiu kaip didelius Keliu savo šiandieninį paprotinkit dėl tu marškinių dar
Saimita, viskas liuks atrodo.
Tikrai taip, vos galva nulaikau.
QUOTE(Laputa @ 2011 04 29, 10:23)
Linamog, grazus verinys, bet jau isivaizduoju, kad svoris gasdinantis turetu buti
Tikrai taip, vos galva nulaikau.
SaiMita, viskas marskinukai irgi labai garziai ziurisi o is kur sortai?
SaiMita - labai gražūs marškinukai
gal kas nuorodą turit ?
linamog - kaip norėjau šito vėrinio .. toks gražus
gal kas nuorodą turit ?
linamog - kaip norėjau šito vėrinio .. toks gražus
QUOTE(ypač @ 2011 04 29, 10:40)
gal kas nuorodą turit ?
http://www.jcrew.com...D=1304063077703
tik šiuo metu nėra tos spalvos
Saimita, marškiniai labai gražiai žiūrisi
Ačiū už nuorodą
o provanse dress 4 dydis man būtų per didelis su 86 cm krūtine ?
o provanse dress 4 dydis man būtų per didelis su 86 cm krūtine ?
QUOTE(ypač @ 2011 04 29, 11:05)
Manyciau, kad didoka. Man su 93 4 sitos sukneles dydis tinka.
QUOTE(SaiMita @ 2011 04 29, 12:34)
aciu
nu ir man tie marskinukai o ir tas laisvumas visai netrugdo
kazkas klause del sortu.. tai seni jie, pries pora metu gal pirkti is LINDEX maciau ir siemet yra tokiu
nu ir man tie marskinukai o ir tas laisvumas visai netrugdo
kazkas klause del sortu.. tai seni jie, pries pora metu gal pirkti is LINDEX maciau ir siemet yra tokiu
Reikia man tokiu sortu.
Labai grazu, giriu
Papildyta:
Grizau net dar karteli pasiziureti, puikiai atrodai Kas ten per apyranke paskutinese foto, tokia plati?
QUOTE(savita1 @ 2011 04 29, 12:38)
Reikia man tokiu sortu.
Labai grazu, giriu
Papildyta:
Grizau net dar karteli pasiziureti, puikiai atrodai Kas ten per apyranke paskutinese foto, tokia plati?
Labai grazu, giriu
Papildyta:
dekui
ai ten tokia plati kaip varine, apsiuta a la roplio oda net neprisimenu kur ja gavau
Papildyta:
QUOTE(wowavyva @ 2011 04 29, 12:38)
saimita, grazu ir balerinos man patiko
dekui bet negausi