Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 18 tema

QUOTE(veiva @ 2011 04 26, 16:06)
Sveikos, kaip jums sis sijonukas? Kazin ar tiktu vaasarai  g.gif Nelabai gaudausi medziagose  ax.gif
http://www.jcrew.com...D=1303811362924

Dar kita jo spalvele yra. Jeigu galioja 30 proc off masta gal abu imti  g.gif

Neapsisprendziu 6 ar 8 imti smile.gif 8 bus ant klubu labiau, bet siem sijonai lygu ant liemens labiau turetu buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2011 04 26, 16:20)
Neapsisprendziu 6 ar 8 imti  smile.gif 8 bus ant klubu labiau, bet siem sijonai lygu ant liemens labiau turetu buti  g.gif

Jūs rašykite savo matmenis ir merginos patars kokį dydį imti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2011 04 26, 17:20)
Neapsisprendziu 6 ar 8 imti  smile.gif 8 bus ant klubu labiau, bet siem sijonai lygu ant liemens labiau turetu buti  g.gif

Pamirsau parasyti biggrin.gif
Liemuo 76 cm, klubai - 97 cm smile.gif
Atsakyti
Pasiklausiu, gal žinosit. Ar petit dydžių rūbai tik ilgiu trumpesni, ar ir visi kiti išmatavimai mažesni? Kažin kaip per krūtinę g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jicky @ 2011 04 26, 16:48)
Pasiklausiu, gal žinosit. Ar petit dydžių rūbai tik ilgiu trumpesni, ar ir visi kiti išmatavimai mažesni? Kažin kaip per krūtinę g.gif

Dydziu lenteleje raso, kad tik rankoviu ir bendras ilgiai mazesni g.gif
Atsakyti
Mergaitės patarkit kokį dydį imti Factory pencil sijonuko su 60-90 cm. 0 ar 2? FB labai skirtingai pakomentuota g.gif
http://www.jcrew.com...~~~~~/37532.jsp
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2011 04 26, 22:15)
Mergaitės patarkit kokį dydį imti Factory pencil sijonuko su 60-90 cm. 0 ar 2? FB labai skirtingai pakomentuota  g.gif

As turiu 2 pencil sijonus is factory, 2 ir 6 lotuliukas.gif dydzius su 93cm. 2 man kaip tik tik, jau daugiu cm ten turbut netilptu. Jiegu nori biski laisves gal 2 imk, jeigu aptempto tai 0 g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2011 04 26, 22:15)
Mergaitės patarkit kokį dydį imti Factory pencil sijonuko su 60-90 cm. 0 ar 2? FB labai skirtingai pakomentuota  g.gif

Siandien gavau savo pirmaji pencil sijonuka is JCrew (tiesa, ne is Factory). Su 63/90 puikiai tinka 2 dydis, na, yra siek tiek laisvumo, labiau gula ant klubu nei laikosi ant juosmens, bet mazesnio nesinori 4u.gif

Beje, gavau ir populiariaja sviesiaja striukyte, dar nesugalvojau, ka su ja daryti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyte66 @ 2011 04 26, 23:06)
Siandien gavau savo pirmaji pencil sijonuka is JCrew (tiesa, ne is Factory). Su 63/90 puikiai tinka 2 dydis, na, yra siek tiek laisvumo, labiau gula ant klubu nei laikosi ant juosmens, bet mazesnio nesinori 4u.gif

Beje, gavau ir populiariaja sviesiaja striukyte, dar nesugalvojau, ka su ja daryti  rolleyes.gif

Kas su striuke negerai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyte66 @ 2011 04 26, 23:06)

Beje, gavau ir populiariaja sviesiaja striukyte, dar nesugalvojau, ka su ja daryti  rolleyes.gif

g.gif Gal ir man tada 2 tiktų. Aš dar negavau striukės, man ko gero didelis bus S g.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 04 26, 23:08)
Kas su striuke negerai? unsure.gif

QUOTE(-Gyte- @ 2011 04 26, 23:11)
g.gif  Gal ir man tada 2 tiktų. Aš dar negavau striukės, man ko gero didelis bus S  g.gif

Viskas gerai, XS dydis su 83-84 cm krutine pats tas (Gyte, tau S jauciu bus didele) ax.gif Tik nesu tikra del spalvos, MB sake, kad graziau ant blondines ziuretusi smile.gif
Taciau pati striukyte nerealiai faina, nepriekaistingos kokybes, lengva kaip pukas, tai gal ir pasiliksiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyte66 @ 2011 04 27, 00:06)
Viskas gerai, XS dydis su 83-84 cm krutine pats tas (Gyte, tau S jauciu bus didele) ax.gif  Tik nesu tikra del spalvos, MB sake, kad graziau ant blondines ziuretusi smile.gif 
Taciau pati striukyte nerealiai faina, nepriekaistingos kokybes, lengva kaip pukas, tai gal ir pasiliksiu  rolleyes.gif

Dar neparduok biggrin.gif O jeigu ką tai aš nupirkčiau blush2.gif 4u.gif Tik gaila dar savosios negavau
Atsakyti