Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 18 tema

as siandien pasiemiau geletus factory marskinukus, na XS dydis tikrai butu buves daug geriau, S tikrai laisvoki, bet manau as nieko jiem nedarysiu g.gif
o megztukas tas melynas margas is lino/silko nerealus wub.gif jauciu graziausias kolkas is turetu wub.gif
ryt pasirodysiu jei idomu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 04 28, 20:03)
as siandien pasiemiau geletus factory marskinukus, na XS dydis tikrai butu buves daug geriau, S tikrai laisvoki, bet manau as nieko jiem nedarysiu  g.gif
o megztukas tas melynas margas is lino/silko nerealus  wub.gif  jauciu graziausias kolkas is turetu  wub.gif
ryt pasirodysiu jei idomu  biggrin.gif

Koks cia megstukas? ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 04 28, 20:11)
Koks cia megstukas? ax.gif  biggrin.gif

cia tas kur beveik visos jau turi, margas toks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2011 04 28, 17:10)
Tikrai kazkas pirko toki maudimosi virsu, bet niekaip neatgaminu kaip ten su dydziu. Koki man reiktu imti su 84 krutine? xs ar net xxs bandyti?
Ir kaip jis ten laikosi? Yra kokios pagalbines silikonines juosteles?  ax.gif

Tas viršus turi tokios pat spalvos papildomą šleikutę 'per kaklą' smile.gif Ir dar turi paraloniukus, kurie palaiko gražią jo formą ir jeigu biškiuką trūksta krūtinės, šiek tiek užpildo savaime drinks_cheers.gif
Kalbant apie liemenėles, bendras kūno dydis neturi tiek reikšmės, kiek kaušelio dydis 4u.gif
Atsakyti
Striukyte 4 dydids, kam reikia 4u.gif

http://www.jcrew.com...~~~~~/37580.jsp
Papildyta:
Sita irgi nieko, gaila man kad kito dydzio nera doh.gif

http://www.jcrew.com...~~~~~/37450.jsp
Atsakyti
QUOTE(success @ 2011 04 28, 20:34)
Tas viršus turi tokios pat spalvos papildomą šleikutę 'per kaklą' smile.gif Ir dar turi paraloniukus, kurie palaiko gražią jo formą ir jeigu biškiuką trūksta krūtinės, šiek tiek užpildo savaime drinks_cheers.gif
Kalbant apie liemenėles, bendras kūno dydis neturi tiek reikšmės, kiek kaušelio dydis  4u.gif

Aciu, success 4u.gif Truputi aiskiau, bet del kauseliu dabar.. Pas mane po maitinimo nelabai kas ten belike, tai jei per didelis negraziai atvimpa. Liemeneles 34A dydzio perku.. g.gif
Atsakyti
Pasiėmiau marškinukus, galvosiu ką daryti, nes truputį sagutę vieną skęčia. Bet jau grožis wub.gif Ir sudėtis labai faina, medvilnė su šilku
Perfect shirt in frosted paisley
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2011 04 28, 21:42)
Aciu, success  4u.gif Truputi aiskiau, bet del kauseliu dabar.. Pas mane po maitinimo nelabai kas ten belike, tai jei per didelis negraziai atvimpa. Liemeneles 34A dydzio perku..  g.gif

Ir aš to paties dydžio perku po tų pačių 'vargelių' smile.gif , o šitą viršų pagavau tik S reikiamos spalvos, bet tikrai neiškrentu. Įdomumo dėlei gal ir norėčiau XS pabandyti, bet S'iuke irgi nieko blogo. Nugaroje nėra jokių sagtelių, nes susiriša, todėl viską galima pasireguliuoti pagal poreikius mirksiukas.gif
Šiaip jie man nepasirodė, kad būtų didinti. XXS tai bijočiau tikrai,nes jau ten tai, turbūt, reikia visai neturėti krūtinės unsure.gif
Palauk dar komentarų, tikrai turėjo dar kažkas be manęs pirkti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2011 04 28, 20:53)
Ir aš to paties dydžio perku po tų pačių 'vargelių'  smile.gif , o šitą viršų pagavau tik S reikiamos spalvos, bet tikrai neiškrentu. Įdomumo dėlei gal ir norėčiau XS pabandyti, bet S'iuke irgi nieko blogo. Nugaroje nėra jokių sagtelių, nes susiriša, todėl viską galima pasireguliuoti pagal poreikius  mirksiukas.gif
Šiaip jie man nepasirodė, kad būtų didinti. XXS tai bijočiau tikrai,nes jau ten tai, turbūt, reikia visai neturėti krūtinės  unsure.gif
Palauk dar komentarų, tikrai turėjo dar kažkas be manęs pirkti  drinks_cheers.gif

As irgi bandysiu gaudyti drinks_cheers.gif Kelnaites siandien nusiunciau, dabar bus isukis ir virsu atitaikyti biggrin.gif Ir turbut xs visgi medziosiu, s truputeli bijau. Nors jei atsiras reikiama splava, tai bus momentinis sprendimas.
Dar apie toki variantagalvoju, jei ismestu.

Labai aciu, aiskeja ka reikia medzioti 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputa: 28 balandžio 2011 - 21:14
Gavau nemažai Jcrew, pora daiktų parodysiu biggrin.gif Mano išmatavimai 84-60-90
Striukytė S dydis didoka, jeigu nepavyks pasikeisti į XS, teks pardavinėti verysad.gif
Džinsiukai26 dydis kaip tik, (čia tie Lagoon wash) gražiai priglunda, bet ko gero nepasiliksiu, nes ir taip džinsai netelpa į spintą doh.gif
user posted image
Dar gavau gėlėtus marškinukus iš Factory, tai XS dydis per pečius gerai, per liemenį laisvoki, bet labai gražūs, nešioju jau smile.gif
Populiarusis žalsvas/melsvas margas megztukas XS dydis tiko, kiek į laisvesnę pusę, laaabai plonas, vasarai kaip tik thumbup.gif
Švarkelis labai fainas, realiai tikrai geriau atrodo, bet gaila man platus per liemenį verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2011 04 28, 22:31)
Gavau nemažai Jcrew, pora daiktų parodysiu  biggrin.gif Mano išmatavimai 84-60-90

O koks jusu ugis? Man tai ji neatrodo didoka g.gif
Atsakyti
gavau šį, gaila, 2 akutės iškritę, tikriausiai tai sutvarkoma. Labai gražus, tikrai džiaugiuosi. Dydis S-M, su 66-67 liemeniu puikiai. vakare parsinešiu kelis daiktelius, pakomentuosiu.
http://www.jcrew.com...D=1301470067308
user posted image
Atsakyti