QUOTE(revenage @ 2011 11 03, 23:17)
Turejau ir as seseliu palete, is pradziu patiko, paskui pradejo erzint tas blizgumas, tai atidaviau sesei
s ju blizgiu nenaudoju, tik matinius, turiu viena palete is seniau tai baiginejas matines spalvos tai mesiu lauk, nes kitos blizgios, o turiu naturele palete tai sita patinka, nes beveik visos matines, tik kelios blizgios
Gal kas naudojo skaistalus? Labai isgirti, panasus i nars sako. Kur uzsisakyti butu pigiau? Ar uk superdrug geras pasirinkimas?
skaistalu pavyzdukai, manau pravers
skaistalu pavyzdukai, manau pravers
Makeup, esu rašiusi atsiliepimus apie Rose gold skaistalų temoje. Neblogi visai tikrai. Jei atrasiu, galėsiu perkelti čia. O pirkau ebay.co.uk
Papildyta:
Va, radau, palyginau su E.L.F.>:
Papildyta:
Va, radau, palyginau su E.L.F.>:
QUOTE(_sala_ @ 2011 09 26, 11:12)
Jau kurį laiką pasinaudojau, tai galiu palikti atsiliepimus apie savo kelis skaistalus.
Sleek - rose gold
Visų pirma, skaistalai labai lengvai "pakabinami", tikrai nereikia brūžinti šepetuku, kad įgautų spalvą. Kartu skaistalai gana intensyvūs ir ryškūs, gal todėl jų kasdien nenaudoju, truputi trūksta man jiems natūralumo, gal dėl to, kad turi nemažai auksinio žėrėjimo. Pasidažius gaunasi iš tiesų įdomus efektas, nes skruostai rausvi, o sukant galvą arba šviečiant saulei skruostai žėri auksu. Manau geriausiaiai matosi ioje foto (iš interneto):
(Galėjo ir mažiau plaukuotą kūno dalį pateplioti )
Kiti skaistai+bronzantas (net nežinau kurioje temoje rašyti, bet dedu čia, nes vis tiek skruostams naudoju) - E.L.F. - Blush&Bronzer compakt
Sleek ir ELF skaistalai kažkuo panašūs, tik ELF ne tokia intensyvi spalva, kur kas mažiau auksinio žerėjimo, pati spalva šiek tiek šiltesnė ir natūralesnė. Bronzantas taip pat puikus, nes visiškai nėra oranžinis, ne per tamsus, dažniausiai naudoju jį kartu su skaistalais, tiesiog sumaišiusi arba po skruostu tepu bronzantu, o ant skruostikauliu - skaistalais. Be to, elf kur kas pigesni, nors kokybė tikrai puiki, gal tik bronzantas galėtų šiek tiek geriau sklaidytis.
Abi priemonės laikosi neblogai, tik mano oda mišri tai kartais reikia pasivalyti/pasikoreguoti dienos bėgyje, bet čia jau su visomis priemonėmis man taip.
Sleek - rose gold
Visų pirma, skaistalai labai lengvai "pakabinami", tikrai nereikia brūžinti šepetuku, kad įgautų spalvą. Kartu skaistalai gana intensyvūs ir ryškūs, gal todėl jų kasdien nenaudoju, truputi trūksta man jiems natūralumo, gal dėl to, kad turi nemažai auksinio žėrėjimo. Pasidažius gaunasi iš tiesų įdomus efektas, nes skruostai rausvi, o sukant galvą arba šviečiant saulei skruostai žėri auksu. Manau geriausiaiai matosi ioje foto (iš interneto):
(Galėjo ir mažiau plaukuotą kūno dalį pateplioti )
Kiti skaistai+bronzantas (net nežinau kurioje temoje rašyti, bet dedu čia, nes vis tiek skruostams naudoju) - E.L.F. - Blush&Bronzer compakt
Sleek ir ELF skaistalai kažkuo panašūs, tik ELF ne tokia intensyvi spalva, kur kas mažiau auksinio žerėjimo, pati spalva šiek tiek šiltesnė ir natūralesnė. Bronzantas taip pat puikus, nes visiškai nėra oranžinis, ne per tamsus, dažniausiai naudoju jį kartu su skaistalais, tiesiog sumaišiusi arba po skruostu tepu bronzantu, o ant skruostikauliu - skaistalais. Be to, elf kur kas pigesni, nors kokybė tikrai puiki, gal tik bronzantas galėtų šiek tiek geriau sklaidytis.
Abi priemonės laikosi neblogai, tik mano oda mišri tai kartais reikia pasivalyti/pasikoreguoti dienos bėgyje, bet čia jau su visomis priemonėmis man taip.
Ziuriu jie vieninteliai tokie zvilgus. NARS ORGASM prlygsta daug skaistalu sleek,elf,nyx. Sleek tikrai labai zvilgantys. Manau uzsisakysiu pirma life's a peach ir dar reikia issirinkti kokia intensyvia spalva, nes turiu sepeteli is NARS, jisai specialiai intensyviems skaistalams.
O lupdazius bandete kas? Atrodo taip pat turi daug pigmento
Papildyta:
SLEEK TRUE COLOUR LIPSTICK
Papildyta:
SLEEK TRUE COLOUR LIPSTICK
Va koki gera radau nuotraukyte
Gavau SLEEK PAINT POUT
Tai lūpų dažų pigmentas Nerealus daiktas uztenka zirnio dydzio padazyti 10 moteru turbut. Labai tirstas, tikejaus skystos mases, o tas tirstumas yra didelis +, nes niekur dazai nenuplukia, turbut ant lupu laikosi 12val. Isigyjau 2 spalvas mauve over,pinkini, labai grazios spalvos. Zadu isigyti beveik visa kolekcija
Papildyta:
Neissigaskite baltos, melynos spalvos, jos skirtos maisymui
Papildyta:
Pasigedau ryskioje kolekcijoje, tamsesniu spalvu, kaip rudos... Bet katik atradau nauja kolekcija perfect
Jungiuosi Užsisakiau Au naturel šešėlius ir Golden rose blushą, dabar jau labai laukiu, kai gausiu, parašysiu, kas gero.
Rose gold shimeriukas, ne blushas Parasyk, as ir zadu uzsisakyti, nes UK labai isgraibstoma preke kaip ir visi persikiniai atspalviai. Rose gold man toks svytintis ir ryskus atrodo
QUOTE(makeup @ 2011 12 18, 22:07)
Rose gold shimeriukas, ne blushas Parasyk, as ir zadu uzsisakyti, nes UK labai isgraibstoma preke kaip ir visi persikiniai atspalviai. Rose gold man toks svytintis ir ryskus atrodo
deja golden rose, ne rose gold, yra skaistalai, o uk tai pilna ju bent as kiek buvau parduotuvese kur prekiauja, tai visad ju yra
Patikrinau dar kartą, taigi, spalvytė Rose Gold, bet tai yra skaistalai. Youtube viena mergaitė juos lygino su Nars Orgasm